Turoń Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Z innej pary kaloszy... kolorowa wersja grafiki Martina Schongauera Michał Archanioł i Diabeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Świetne, gratulacje. :pinkie: :pinkie: :pinkie: :pinkiehappy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Świetne, gratulacje. :pinkie: :pinkie: :pinkie: :pinkiehappy: Dziękuje, ale troche to zdjęcie małe D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) Obrazek pożegnalny. Nawet Turonie miewają gorsze dni. Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Bywa i Tak Turoń, nie martw się i do góry głowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 tia..miało być kilka miesięcy była niecała doba..-_- wróciłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Witaj z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 5, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2013 ANIZO OC Śliwy Cadance z konkursu +++ puki co,juz nie rysuje, pietw muszą mi sie naprwić palce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Ładne. W dwóch ostatnich obrazkach widać przejście z klasycznego "Turoniowego" stylu w ten nieco bardziej zbliżony do wektorowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Turoń celebrujący Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Turoń jak zwykle perfect, ja się nie umywam do takiego talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Dla Daffy'iego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Fluttershy na wakacjach (z konkursu) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Zapomniało mi się dodawać tu obrazków Konkursowy plakat Wonderboltsów Kolejny Ks. Turoń 8D Konkursowa Octavia w akwareli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Turoń jakie akwarele używasz, pędzelków i papieru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Turoń jakie akwarele używasz, pędzelków i papieru? Moje akwarelki mają już swoje lata i to, że są używane jest mocno na nich odciśnięte także trudno mi sobie przypomnieć jakiej były firmy. Zdaje się, że to są rosyjskie Białe Noce St. Petersburg'a, troche kosztowały,ale bardzo je polecam bo jak widać mam je już kilka lat i ciągle mi służą,także są bardzo wydajne, a i pigment też niczego sobie. Pędzelków używam różnych, ale muszą być specjalne do akwareli z miękkim i delikatnym włosiem (takie fajne do miziania ) A papier powinien być specjalny do akwareli, np LINK, ale często idąc po taniości polecam mój najulubieńszy polski szkicownik 'kreska' Niby oficjalnie nie jest on przeznaczony do akwareli, ale ma on bardzo dziwny w pozytywnym znaczeniu papier. Idealnie nadaje się na nieduże prace z akwarelką,bo papier się nie zwija i nieźle znosi wilgoć. Co prawda nie zastąpi w pełni specjalnego papieru do akwareli , po którym można pewniej 'bawić' się nie szczędząc tak wody, Tutaj wypada bardzie uważać. Ale mimo wszystko, warto wydać na niego te kilka groszy. Przede wszystkim cudownie pracuje się na nim ołówkiem i kredkami. Taka ciekawostka, powyższe prace akwarelowe (Flaterka i Octavia) są wykonane właśnie na tym papierze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 (edytowany) Dzięki za informacje. Więc czekają mnie wydatki, na papier,farbę i pędzle. Bo na prawdę śliczne masz rysunki malowane farbkami. Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 *dostaje spazmów* Ludzie nie powinni być w posiadaniu tak dobrego stylu ;____; Z mojej strony leci +watch na dA, będę cię stalkować. heeej, robisz może requesty? Albo komisze na dA? Jestem w stanie nawet rzucić w ciebie monetami ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 heeej, robisz może requesty? Albo komisze na dA? Jestem w stanie nawet rzucić w ciebie monetami ;___; Requestów już nie robię, teraz bardziej wykonuje comisson'y i art-trade'y Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Commissiony obstawiam, że za pieniądze, tak? Chwilowo nie dysponuję monetami na koncie, jednak może dałbyś się skusić na art trade? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Commissiony obstawiam, że za pieniądze, tak? Chwilowo nie dysponuję monetami na koncie, jednak może dałbyś się skusić na art trade? c: Chętnie^^ Tylko od razu ostrzegam, ze obecnie mam trochę roboty i pewnie zrobię dość późno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Sam mam nawał roboty, ale art trejdy zawsze spoko, na nie trochę czasu zawsze się wyciuła. Tak więc lecę na priv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Noi mi się zapomniało tutaj powrzucać co nowego. Pinkie Pie Taki Jednorożek z Smociem Green Goblin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Pinkie jest śliczna, a jednorożec i smoczek zaczepiste. Kocham Twoje rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 kfiatki. kWIATKI2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts