Jump to content

Obrazki Turonia

Turoń
 Share

Recommended Posts

Wszystko tutaj jest robione na tablecie, najczęsciej w prostym programiku "My Paint", bo innych nie kumam i do tego bardzo dobrze współpracuje z tabletem. Tradycyjnie też rysuję ,ale nie umiem tego wsadzić do kompa xd 

Ale jak nie umiesz? Kabel USB nie działa, czy coś zupełnie innego?

Chciałabym zobaczyć jak rysujesz kucyki tradycyjnie. xd

aparatu nie mam, jedynie w telefonie, ale nie mam tam usb :P

niby da się przez bluthoota (jakos tak) ale większość moich tradycyjnych prac jest troche duża :P

Dobrze c: (Ale po co Ci to skoro ja nie umiem rysować :/) Ale daj tylko co mam narysować c:

Uwielbiam jak ktoś coś dla mnie rysuje, jest mi wtedy tak miło,że chętnie wykorzystam okazje by ktoś mi coś narysował <buheheh> Możesz narysować dla mnie księdza z krzyżem w ręku, albo kucyka księdza z krzyżem (bo uwielbiam księży ;>) może byc też zakonnica, co Ci wygodniej :D

Uwielbiam jak ktoś coś dla mnie rysuje, jest mi wtedy tak miło,że chętnie wykorzystam okazje by ktoś mi coś narysował <buheheh> Możesz narysować dla mnie księdza z krzyżem w ręku, albo kucyka księdza z krzyżem (bo uwielbiam księży ;>) może byc też zakonnica, co Ci wygodniej :D

Okay ^o^

• 2 weeks later...
Guest Littlebart

Wnioskując po pracach obejrzanych tutaj przezemnie, śmiem stwierdzieć że masz bardzo unikatowy a co za tym się kryje - ładny, śliczny, epicki styl rysowania. Prace według mnie są perfekcyjne, nie zauważyłem jakichś żadnych błędów super Ci to wychodzi, masz do tego dryg i wyobraźnię. Zachęcam więc do dalszego rysowania i pokazywania się w internecie. :5jsSt:

Share

• Create New...