Turoń Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 Z innej pary kaloszy... kolorowa wersja grafiki Martina Schongauera Michał Archanioł i Diabeł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Świetne, gratulacje. :pinkie: :pinkie: :pinkie: :pinkiehappy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted June 22, 2013 Author Share Posted June 22, 2013 Świetne, gratulacje. :pinkie: :pinkie: :pinkie: :pinkiehappy: Dziękuje, ale troche to zdjęcie małe D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 (edited) Obrazek pożegnalny. Nawet Turonie miewają gorsze dni. Edited June 24, 2013 by Turoń Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Bywa i Tak Turoń, nie martw się i do góry głowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 tia..miało być kilka miesięcy była niecała doba..-_- wróciłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Witaj z powrotem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted July 5, 2013 Author Share Posted July 5, 2013 ANIZO OC Śliwy Cadance z konkursu +++ puki co,juz nie rysuje, pietw muszą mi sie naprwić palce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zucharski Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Ładne. W dwóch ostatnich obrazkach widać przejście z klasycznego "Turoniowego" stylu w ten nieco bardziej zbliżony do wektorowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted August 9, 2013 Author Share Posted August 9, 2013 Turoń celebrujący Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 Turoń jak zwykle perfect, ja się nie umywam do takiego talentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted August 9, 2013 Author Share Posted August 9, 2013 Dla Daffy'iego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted August 11, 2013 Author Share Posted August 11, 2013 Fluttershy na wakacjach (z konkursu) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted September 4, 2013 Author Share Posted September 4, 2013 Zapomniało mi się dodawać tu obrazków Konkursowy plakat Wonderboltsów Kolejny Ks. Turoń 8D Konkursowa Octavia w akwareli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Turoń jakie akwarele używasz, pędzelków i papieru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted September 4, 2013 Author Share Posted September 4, 2013 Turoń jakie akwarele używasz, pędzelków i papieru? Moje akwarelki mają już swoje lata i to, że są używane jest mocno na nich odciśnięte także trudno mi sobie przypomnieć jakiej były firmy. Zdaje się, że to są rosyjskie Białe Noce St. Petersburg'a, troche kosztowały,ale bardzo je polecam bo jak widać mam je już kilka lat i ciągle mi służą,także są bardzo wydajne, a i pigment też niczego sobie. Pędzelków używam różnych, ale muszą być specjalne do akwareli z miękkim i delikatnym włosiem (takie fajne do miziania ) A papier powinien być specjalny do akwareli, np LINK, ale często idąc po taniości polecam mój najulubieńszy polski szkicownik 'kreska' Niby oficjalnie nie jest on przeznaczony do akwareli, ale ma on bardzo dziwny w pozytywnym znaczeniu papier. Idealnie nadaje się na nieduże prace z akwarelką,bo papier się nie zwija i nieźle znosi wilgoć. Co prawda nie zastąpi w pełni specjalnego papieru do akwareli , po którym można pewniej 'bawić' się nie szczędząc tak wody, Tutaj wypada bardzie uważać. Ale mimo wszystko, warto wydać na niego te kilka groszy. Przede wszystkim cudownie pracuje się na nim ołówkiem i kredkami. Taka ciekawostka, powyższe prace akwarelowe (Flaterka i Octavia) są wykonane właśnie na tym papierze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 (edited) Dzięki za informacje. Więc czekają mnie wydatki, na papier,farbę i pędzle. Bo na prawdę śliczne masz rysunki malowane farbkami. Edited September 5, 2013 by Anathiela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 *dostaje spazmów* Ludzie nie powinni być w posiadaniu tak dobrego stylu ;____; Z mojej strony leci +watch na dA, będę cię stalkować. heeej, robisz może requesty? Albo komisze na dA? Jestem w stanie nawet rzucić w ciebie monetami ;___; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted September 14, 2013 Author Share Posted September 14, 2013 heeej, robisz może requesty? Albo komisze na dA? Jestem w stanie nawet rzucić w ciebie monetami ;___; Requestów już nie robię, teraz bardziej wykonuje comisson'y i art-trade'y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Commissiony obstawiam, że za pieniądze, tak? Chwilowo nie dysponuję monetami na koncie, jednak może dałbyś się skusić na art trade? c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted September 14, 2013 Author Share Posted September 14, 2013 Commissiony obstawiam, że za pieniądze, tak? Chwilowo nie dysponuję monetami na koncie, jednak może dałbyś się skusić na art trade? c: Chętnie^^ Tylko od razu ostrzegam, ze obecnie mam trochę roboty i pewnie zrobię dość późno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Sam mam nawał roboty, ale art trejdy zawsze spoko, na nie trochę czasu zawsze się wyciuła. Tak więc lecę na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 Noi mi się zapomniało tutaj powrzucać co nowego. Pinkie Pie Taki Jednorożek z Smociem Green Goblin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryś Raindrops Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Pinkie jest śliczna, a jednorożec i smoczek zaczepiste. Kocham Twoje rysunki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 kfiatki. kWIATKI2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts