KiVi Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Teraz wyglądamy jak bliźniaczki! ~ OC Tiuny Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Teraz wyglądamy jak bliźniaczki! ~ OC Tiuny Yeea! Link do komentarza
Daktyl Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Usuwanie posta i pisanie go kolejny raz aby podnieść temat wyżej ? Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Widzę że coś się dzieje w Akademii...kroi się romans...czy to tylko przyjaciele hm? Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Usuwanie posta i pisanie go kolejny raz aby podnieść temat wyżej ? Nie.. Ostatnio mi się psuje internet i gdy patrzę na ostatni post to on jest pusty :( Obecnie kombinuję jak to naprawić, ostatnio mój komputer szaleje Nie miałam zamiaru go podnosić. Dobrze wiedzieć, że dla innych jest widoczny Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Fajna.. Ładniejsza od Rary.. Na prawdę wpadła mi do gustu, a to oznacza, że daję Ci 9,5/10. Nigdy nie daję 10/10 bo nigdy nie widzę ideału Na jakim programie ją stworzyłaś? Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Gimp i Paint tool sai I dziękuję za miłą ocenę Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 10/10 Nie ma co mówić już chyba Jacob wyraził opinię na ten temat Ślicznie ^_^ Link do komentarza
Muddy Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ojciec żołnierzem? Ciekawe, czy był w tej samej armii co mój OC... Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Ojciec żołnierzem? Ciekawe, czy był w tej samej armii co mój OC... Wszystko możliwe Link do komentarza
Angdey Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 No niestety, jestem po prostu nikczemna. Już po raz drugi znalazłam błędzik. Tym razem dotyczy rodziny i historii. W punkcie "siostra" jej siostra nosi imię Laura. Na początku historii jest nazywana Loren, ale dalej już jej imię powraca do normy. Jest to po prostu przeoczenie, bo pierwszy akapit i większość tekstu pozostał po wcześniejszej historii, no nie? Tylko zwracam uwagę. I jeszcze raz zawiadamiam, że ta postać jest super! Link do komentarza
KreeoLe Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Jedna z najlepszych postaci w dziale z OC'tami. Świetna historia, wielki plus za obrazek własnoręcznie wykonany, na szczęście nie z pony creatora. Nie będę powtarzać opinii innych, bo postać po prostu zasługuje na 10/10. Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Bardzo się cieszę, że podoba wam się moja OC Zaskoczyło mnie to, że mimo tego iż jest ona Alicorn'em, pojawiły się pozytywne opinie na jej temat Myślałam, że będzie większy problem z rasą.. Co do historii, to już poprawiłam błędy Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Jestem w fandomie rok i nie do końca rozumiem skąd ta alergia na Alicorny. Rozumiem jeśli ktoś stworzy kucykowy "badassa", odpowiednik Przepotężnego Lorda Sith z Gwiezdnych Wojen - też tego nie lubię, ale nawet zwykłe, normalne postaci obrywają po głowie :/ A wracając do Twojej postaci. Pisałem to na PW, ale dam jeszcze raz - Wygląd 10/10. Po prostu śliczna. Jakby to ujęła Dżoanna Krupa "taka hipnotajzing amejzing" Reszta 8/10 (10 wystawiam w wyjątkowych przypadkach). Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Gdy stworzy się za dużo Alicor'ów to one stworzą oddzielne państwo i przejmą władzę nad Equestri'ą i całym światem Link do komentarza
Szarik181 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Wprawdzie nie lubię alicornów i jednorożców, ale dla twego OC zrobię wyjątek. Twoja OC jest po prostu wspaniała, tak jak wcześniej KreeoLe-jedna z najlepszych OCetów w tym dziale. Link do komentarza
Wizio Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Pytanie: Dlaczego Amber co chwile zmienia kolor grzywy? .-. Link do komentarza
Daktyl Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Pytanie: Dlaczego Amber co chwile zmienia kolor grzywy? .-. To samo pytanie ... to nie jest zbyt normalne ... Takie ciągłe zmiany Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 To samo pytanie ... to nie jest zbyt normalne ... Takie ciągłe zmiany Mam strasznie dużo pomysłów i próbuje znaleźć ten najbardziej odpowiedni Obecnie ten najbardziej przypasował mi do gustu, i nie zamierzam go w najbliższym czasie zmieniać Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Mam strasznie dużo pomysłów i próbuje znaleźć ten najbardziej odpowiedni Obecnie ten najbardziej przypasował mi do gustu, i nie zamierzam go w najbliższym czasie zmieniać Trochę to wkurzające. Ale jeśli to uważasz za normalne to ok.. daję mu 6/10, a byłoby więcej gdyby w ciągle nie zmieniała grzywy, bo to mi się kojarzy z.. peruką -.- Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Powiem tak moim zdaniem lepiej wyglądała z czarną jedwabistą grzywą, ale nie powiem nadal wygląda pięknie . Dam jej 9/10. Tylko dlaczego nie ma skrzydeł? Przecież to alicorn i alicorny mają skrzydła dlatego nazywają się alicorny Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Powiem tak moim zdaniem lepiej wyglądała z czarną jedwabistą grzywą, ale nie powiem nadal wygląda pięknie . Dam jej 9/10. Tylko dlaczego nie ma skrzydeł? Przecież to alicorn i alicorny mają skrzydła dlatego nazywają się alicorny Uj.. Poprawie to jak naprawię komputer. Narazie nie mam jak.. Ewentualnie poproszę kolege, by zmienił mi na wersję ze skrzydłami na czas naprawy komputera UPDATE : Gdy naprawię komputer zmienię obrazek na wcześniejszy. Muszę najpierw ogarnąć nowy program Wracając do sprawy komputera.. Zepsuła mi się płyta główna i muszę zakupić nową, więc to może potrwać trochę (2-3 dni) Obecnie korzystam z komputera babci lub z telefonu. Postanowiłam, że ewentualne zmiany jej wyglądu zachowam dla siebie, i nie będę go zmieniać na forum. Link do komentarza
Recommended Posts