Pisklakozaur Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Cudne furie, muszę przyznać :3 Twoje prace mają jakiś szczególny, wyróżniający się styl, a w szczególności ostatnia praca z Clover ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Cudne furie, muszę przyznać :3 Twoje prace mają jakiś szczególny, wyróżniający się styl, a w szczególności ostatnia praca z Clover ^^ Dzięki, możliwe jakiś styl tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Tenk ju wery macz, och tenk ju wery macz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Tenk ju wery macz, och tenk ju wery macz. A proszę bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Wstawiam Moja Luna z konkursu. Tą Lunę rysowałam tylko myszką. Taki efekt miał mi wyjść, choć wiem, że może być jeszcze lepiej. Humanizacja Luny, tylko ołówek Koh i nor. Wciąż pracuję nad techniką kolorowania kredkami. I ostatnia praca. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Dodaje parę rysunków. OC Szarika Nie wiem co z tymi kolorami, chyba skaner coś pomieszał, albo to mój laptop szwankuje. OC Raven. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Luny: świetne, najbardziej podobają mi się o dziwo humanizacje, bo zwykle za nimi jakoś nie przepadam,ale Tobie wychodzą naprawdę świetnie. Te cudawianki we włosach są śliczne Nowe OC: kolejne humanizacje warte uwagi, bardzo podobają mi się ich stópki i buciki, są takie urocze :> OC Szarika też bardzo pozytywny :> daje plusiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 I stało się zaczęłam tworzyć pony z modeliny. Kupiłam modelinę niby do szkoły za 5 zł 6 kolorów jak dla mnie to przepłaciłam, po za tym nie które kolory bardzo się kruszyły i przyklejały do rąk. To moja pierwsza figurka. Można znacie jakieś trutoriale jak ulepić kucyka pony? Jednak wolę wydać więcej i kupić modelinę np. Fimo niż jakąś szkolną. O to mój pierwszy pony modelina. Niebieski kolor był fatalny strasznie się kleił do rąk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Nie za bardzo ci wyszło, ta szkolna modelina nie nadaje się do modelowania kucyków, ale to moja opinia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Właśnie mój błąd, teraz wiem nie warto kupować szkolnej modeliny, chciałam tylko poćwiczyć w lepieniu, ale i tak nic z tego. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Dodaje parę rysunków. OC Szarika Nie wiem co z tymi kolorami, chyba skaner coś pomieszał, albo to mój laptop szwankuje. OC Raven. Humanizacje ładne.... jednak.. . Kurcze dziewczyno tworzysz małymi kroczkami ładny styl który ma tz "ręce i nogi"...a tutaj taka niespodzianka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 To tylko model, w ten sposób uczę się światło cienia i tylko dlatego rysuję w innego modelu. Tak mi doradzano, niedługo wrzucę inne i nie będę z niczego ściągnięte. Podoba mi się kreska z tego rysunku, ale nie chcę mangi rysować tylko swoje bazgroły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Jak obiecałam tak wrzucam, by nikt mi nie zarzucał, że kopiuje od innych. Robiłam aparatem więc tak wyszło jak wyszło. I OC Szarika. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 A wyszło fajnie. I trzymaj się swojego stylu, bo warto^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Wróciłem właśnie z Nysy. Rysunki, powiem że ładnie zrobione. Dzięki ci mego OCka, łap repka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 A wyszło fajnie. I trzymaj się swojego stylu, bo warto^^ A którego, kucykowego czy osobowego? XD Wróciłem właśnie z Nysy. Rysunki, powiem że ładnie zrobione. Dzięki ci mego OCka, łap repka. Dzięki, miło, że się podoba. Mam inne kredki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 A którego, kucykowego czy osobowego? XDtego i tego, Twojego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Więc dołożę jeszcze parę swoich prac. Coś dla Turonia. Chibi Turoń 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Awwww no nie wime co powiedzieć!! Jak ktos rysuje małe turonie rto to takie kochane dla mnie jest ;3 A Cadance chyba widzialem na dA,gdzie je pochwaliłem bo wyszly cudnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Awwww no nie wime co powiedzieć!! Jak ktos rysuje małe turonie rto to takie kochane dla mnie jest ;3 A Cadance chyba widzialem na dA,gdzie je pochwaliłem bo wyszly cudnie. Tak na dA mam te rysunki, ale tutaj ich nie wklejałam. Teraz w głowie mam humanizację pony, tylko nie wiem co z tego wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Jak na razie mój jeden rysunek. Rysunek rysowałam dla koleżanki. Ma być to nimfa, mojego autorstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Ana znów zaczęła rysować, ładnie ci wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Bardzo fajne Tobie te postacie wychodzą^^ Może też kiedy narysuje coś bardziej humanoidalnego...w sumie czasami mi się zdarza, ale to głownie księży rysuje xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ana znów zaczęła rysować, ładnie ci wyszła. Dziękuję szarik, ten rysunek wcześniej był już narysowany, teraz dopiero go zeskanowałam. Bardzo fajne Tobie te postacie wychodzą^^ Może też kiedy narysuje coś bardziej humanoidalnego...w sumie czasami mi się zdarza, ale to głownie księży rysuje xd Jak mnie coś najdzie to rysuje, ostatnio mam przerwę. U mnie to przez mangę/anime uczyłam się rysować postacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Świetnie ci te prace wychodzą, mam pytanie przed zrobieniem rysunku robisz mu szkielet z kółek i kresek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts