Ryś Raindrops Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Dziękuję! Oh, thank you! Ona jest po prostu prześliczna! Nie wiedziałam że mój OC może być taki śliczny ! Bardzo podobają mi się skrzydła w tym największym rysunku, są cudowne. :5jsSt: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Dziękuję! Oh, thank you! Ona jest po prostu prześliczna! Nie wiedziałam że mój OC może być taki śliczny ! Bardzo podobają mi się skrzydła w tym największym rysunku, są cudowne. :5jsSt: Bardzo się cieszę, że rysunek się podoba. Zawsze do usług. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Po 4h 38min udało mi się zrobić Twą OC'kę! Dodam, że jest robiona myszką (nie mam tabletu), dlatego włosy, to jedna wielka masakra Nie wiedziałem za bardzo jaki mają mieć kolor... Na obrazku wyżej, miała jasne, a w opisie ciemne, a teraz widzę, że wyszły mi rude xD Mam nadzieję, że się podoba Tada! :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Śliczna jest i to myszką robisz, kłaniam się w pas. Tak naprawdę moja OC ma włosy ciemny brąz, ja sama co nie dawno ćwiczę myszką. Twoja OC jest w trakcie mam już szkic, teraz tylko muszę jeszcze raz odrysować i kredkami no i skanować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 PISKLAKOZAUR Dla Ciebie Twoje OC, oraz w wersji ludzkiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Tym razem proszę o kucyka, myślę że znanego Ci Discord Whoovesa.Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Tym razem proszę o kucyka, myślę że znanego Ci Discord Whoovesa. Z góry dziękuję. Hehe oke narysuję czemu nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 PISKLAKOZAUR Dla Ciebie Twoje OC, oraz w wersji ludzkiej. Cuuudo Nie wyobrażałem sobie Eri, jako panią profesor w kitlu Ten zaciesz na pierwszym obrazku *Zaraz coś wybuchnie* Nie umiem rysować kredkami xD Te cienie są odjechane w kosmos Dziękuję Ci bardzo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Eee tam wciąż się uczę szczególnie światło cień i postać ludzi. Cieszę się, że się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Kiedy będzie kolejny rysunek? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Kiedy będzie kolejny rysunek? :> Już nie długo. Nie posiadam skanera więc koleżanka mi użycza, powinnam w tym tygodniu dodać parę rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Masz fajną koleżankę :> Jak Ci zeskanuje pozdrów ją ode mnie, też od innych z forum, pewnie będzie jej miło jak się dowie ile jej skaner robi dobrego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Masz fajną koleżankę :> Jak Ci zeskanuje pozdrów ją ode mnie, też od innych z forum, pewnie będzie jej miło jak się dowie ile jej skaner robi dobrego OK. Przynajmniej używa skanera, tak to by stał i się kurzył, więc korzystam tak przy okazji. Narysuj coś mojej koleżance, najlepiej różowego kucyka, z wielkim uśmiechem, ucieszy się z prezentu. Lubi Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 OK. Przynajmniej używa skanera, tak to by stał i się kurzył, więc korzystam tak przy okazji. Narysuj coś mojej koleżance, najlepiej różowego kucyka, z wielkim uśmiechem, ucieszy się z prezentu. Lubi Pinkie Pie. Jak znajdę chwilkę to jej zrobię^^ Tylko że jakość moich obrazków jest taka słaba :< za co przepraszam, ale nie mam na to wpływu bo nie mam normalnego monitora D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Mi się podobają, są taki pastelowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Rysunki gotowe, niestety przez moje przeziębienie skan muszę zrobić później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Uuuuu to życzę jak najszybsiejszego do zdrowia powrotu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Postaram się jak najszybciej. Dopadł mnie angielski robal, od bratanicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 ..angielski robal..? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Kurcze, fajne masz rysunki. Ja szkicuje, ale na razie cienko mi wychodzą kucyki (szczególnie kiepsko u mnie z rysowaniem ich nóg), za to Discord wychodzi mi świetnie Jak rysujesz kucyki, że nie masz aż tak dużych odkształceń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 ..angielski robal..? xD Przeziębienie przywiezione z Anglii bratanica jeszcze była chora, a mój brat z rodziną mieszka w Anglii. Kurcze, fajne masz rysunki. Ja szkicuje, ale na razie cienko mi wychodzą kucyki (szczególnie kiepsko u mnie z rysowaniem ich nóg), za to Discord wychodzi mi świetnie Jak rysujesz kucyki, że nie masz aż tak dużych odkształceń? Rysuję praktycznie od dziecka, i dobrze mi zwierzaki wychodzą, a lubię konie więc tym bardziej. Przez parę lat, miałam przerwę, ale wróciłam o doszłam do formy w której przerwałam, wciąż się uczę przez moje zaniedbanie. Ostatnio stwierdziłam, że w ciszy o wiele piękniej mi wychodzi niż przy muzyce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Ostatnio stwierdziłam, że w ciszy o wiele piękniej mi wychodzi niż przy muzyce. Też tak mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Turonie dla Turonia Dla Fagglenorusie Humanizacja Twi... Moje OC Clover I humanizacja Raven XD To na tyle w pracy jest Zecora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 YAAAY! Humanizacja Turonia! Tego jeszcze nie grali! W sumie nawet podobna do mnie w realu (tylko ubiór troche inny) xD DZIĘKUJE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Fajnie, że się podoba, rysowałam tak aby nie wyglądał na kobietę ani mężczyznę. Choć uważam, że pewnego dnia narysuję jeszcze lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts