Spoiler Cat Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Klacze i Ogiery! Dnia dzisiejszego jest dzień Derpy! Wiele z was zapewne nie wie czym to jest oraz jak go uczcić, skąd się wziął. Już wyjaśniam. Dzień Derpy wypada dnia pierwszego marca. Obchodzimy go aby okazać komuś dobre chęci i dobroć. Jak na to nazwa wskazuje należy zrobić coś powiązanego z Derpy. Dać komuś mufinkę, samemu zjeść mufinkę, wysłać własnokopytnie napisany list do Derpy lub swojej „lubej”. W roku 2012 z tej okazji w Ameryce zorganizowano poczęstunek mufinkami na terenie jednego z miast. Akcja została ogłoszona na facebooku a z jej przebiegiem można zapoznać się na Equestria Daily . Na koniec mamy dla was życzenia od Derpy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 yay wcześniej nigdy nie słyszałem o dniu Derpy ale skoro coś takiego jest to życzę wszystkim wesołego i fajnego dnia Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Macie więc taką tapetkę, którą zrobiłem z okazji jej dnia rok temu: http://fav.me/d4rg3ai Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 O, nigdy nie słyszałam o Dniu Derpy, więc życzę wszystkim miłego go spędzenia i smacznych muffinek. Co ciekawsze, jak byłam dziś w szkole, cały czas rysowałam Derpy i miałam ochotę na muffinkę, której nie miałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 super derpy ma swoje święto a więc skoro tak wszystkiego muffinkowego!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Życzę wam wszystkim (bo jest nas 4000 i każdemu z osobna życzeń składać nie będę ) wesołych, rodzinnych, muffinowych () przeżyć w Derpy Day. Niech dobro zapanuje nad wszechświatem w te dni! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Przyznam się, że zeszłoroczny raczej miernie obchodziłem... Derpowego dnia Wam życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Przyznam się, że rok temu nie obchodziłem tego święta, lecz trzeba to nadrobić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Przyznam się, że rok temu nie wiedziałem, że jest coś takiego. Teraz nie wiem gdzie ja mufinkę dostanę. Ale niech już będzie... Życzę naprawdę pomylonego Dnia Derpy wszystkim, którym zechce się to przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Dzień Derpy? Uhm... okay... to muffinki dla wszystkich! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Z okazji dnia Derpy życzę wam wszystkim, wszystkiego muffinkowego!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Ohh, nie słyszałem o tym święcie jakoś.. D: Ale i tak życzę Wszystkim.. Wszystkiego dobrego, dużo uśmiechu i spełnienia marzeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Z okazji że pierwszy raz usłyszałam o czymś zupełnie wyjątkowym składam wszystkim forumowiczom dużo mufiinów, szczęścia, jak najwięcej Derpy w 4 sezonie oraz sto lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 TO JA O TYM DNIU NIE WIEDZIAŁEM?! Scary... No ale czas to nadrobić: Do ludzi(bronych,pegasis i kogo jeszcze chcecie) zdrowie szczęścia mnóstwo magii przyjaźni oraz listów, muffinów i baniek mydlanych(no i hug:hug3: dla wszystkich) Dla Derpy: DUUUUUUUUUUŻO muffinek:omnom: szczęścia no... i żebyś miała dobre relacje z Doktorem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Zdrowia, odcinka o Derpy i całej baterii muffinów z okazji tego wspaniałego święta! A muffiny zjem w przyszłym tygodniu, najwyżej walnę parę karniaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpen Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Najlepszego tego muffinami nadzianego święta w roku życzę wam moi mili. Aby Muffinów wam nigdy nie zabrakło oraz słodko-gorzkiego posmaku bo bakaliach w pyszczkach... Aby to święto przyniosło wiele radości Bronies i Pegasis... Życzę z głębi serduszka ciepłego jak świeżutki Muffin. Harpen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Dzień Derpy! Życzę wam wszystkiego Muffinkowego! Niech wszyscy będę weseli i szczęśliwi Niech wszystko idzie po waszej myśli i... życzę wam abyście mieli dużo miłych listów :3 Gdybym mogła to bym wam dała muffinkę ale cóż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wszystkiego najlepszego z okazji Dna Derpy! Trzeba będzie najeść się muffinek, a żeby każdy miał to proszę bardzo :muffin: :muffin: :muffin: :muffin: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Różowa Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Nieeeeeeeeeeeeeeee...zorientowałam się ostatniego dnia. Okej, zatem: Życzę wszystkim fanom Derpy i muffinków, aby w tych muffinkach było w bród rodzynków, aby w czwartym sezonie był z Derpy odcinek, i ponownie życzę wam przepysznych muffinek! Oraz...muffiny dla wszystkich użytkowników! :muffin::muffin::muffin::muffin: :muffin::muffin::muffin::muffin: :muffin::muffin: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts