Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Weszliście do ciemnego budynku, który po chwili rozjaśnił się. Naskoczyła na ciebie Pinkie, która razem z innymi kucykami krzyknęła "Niespodzianka!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 "Woah, a to z jakiej okazji?" - zapytałem wypluwając konfetti z ust Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Z okazji zamieszkania w Ponyville! - krzyknęła radośnie całując cię w polik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Byłem całkowicie zszokowany. Dopiero co przybyłem do Ponyville, ledwo co kupiłem sofę, poznałem z 4 kuce, a Pinkie odwala mi balangę godną Hoofstocku. To było niewiarygodne. Te dziwne śmiechy, ostrzeżenie od wilka, rozwalona chałupa i tajemniczy list. Teraz nic nie znaczyły. Taki uśmiech mi się nakreślił na twarzy, byłem tak szczerze szczęśliwy, że chciałem już zrobić tylko jedno: "DEEJAY! DROP THE BASS!" - krzyknąłem po czym udałem się wraz z Pinkie i Kitim w tłum nieznajomych imprezowiczów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Mogłeś zauważyć tam między innymi Twilight, Rarity, Tęczowo grzywą pegazice, drugą pegazice z różową grzywą i królikiem oraz pomarańczowego kuca ziemnego z brązowym kapeluszem. Oprócz tego była jeszcze miętowa jednorożka z CM w postaci Liry, żółtą klacz ziemną z CM cukierków, trzy małe źrebaki w dziwnych pelerynach, szarą pegazice z żółtymi zezowatymi oczkami z towarzyszącym jej beżowym ogierem oraz różne inne nieznane ci kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Kiti poczuł obecność innego zwierzęcia, dlatego poszedł w stronę królika. Ja za jego przykładem udałem się w stronę żółtej pegazicy, która wydawała się chować. "HEJKA!" - krzyknąłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 Ta momentalnie podskoczyła przestraszona po czym upadła plecami na ziemię i zaczęła udawać martwą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Szczerze nie spodziewałem się takiej reakcji. Wiedziałem, że kozy czasami tak sztywnieją, ale żeby kuc? Podszedłem do sztywnej klaczy szturchając ją kopytkiem. "Heeeeej, heeej. Obudź się, co się stao? Sorki, żem krzyknął" Kiti też zmartwił się stanem klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Spokojnie - powiedziała tęczowo grzywa, niebieska pegazica ze znaczkiem tęczowej błyskawicy. - Ona tak ma, więc nie musisz się zbytnio tym przejmować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 "OK...wierzę ci na słowo" - odetchnąłem z ulgą i zacząłem się przedstawiać. "Widzę, że się jeszcze nie znamy. Ja jestem Kitsune Yuki, a ten mały lis..." - W tym czasie Kiti wskoczył mi na głowę - "...to Kiti. No przywitaj się ładnie" "Kya~!" -szczeknął Kiti machając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Jestem Rainbow Dash, najszybsza lotniczka w Equestrii - powiedziała dumnie wyciągając kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 "Fajowo, a kim jest twoja mam nadzieję, że żywa koleżanka i jej królik?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - To jest Fluttershy, a jej królik nazywa się Angel. Jest ona nieśmiała i trochę strachliwa, lecz z czasem jej to przejdzie. Pewnie do czasu gdy zobaczy twojego zwierzaczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 "Tak z ciekawości na długo ona tak sztywnieje?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 - Różnie... krzyknąłeś całkiem głośno więc przynajmniej na kilka minut - lekko się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 "OK to daj mi znać jak się ocknie. Chciałbym się z nią poznać...spokojniej ^^" - Powiedziałem do Dash i dalej udałem się w tłum. Tym razem Kiti wyczuł jakiś znajomy zapach. To był kolejny psowaty. Do tego suczka =3 Zaczął węszyć. Węszył, węszył, aż stuknął nosem w pewne pomarańczowe kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Była to pomarańczowa klacz, która była kucykiem ziemnym. Jako swój znaczek miała trzy jabłka, a na głowie kowboyski kapelusz. Gdy zauważyła Kitiego uśmiechnęła się i zaczęła go drapać po brzuchu. - Jesteś tak słodki jak jabłka z mojego sadu - powiedziała z uśmiechem nie zaprzestając swojej czynności względem Kitiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -"Ceeeee-e-e-e-e-e-e-lestio jak o-o-ona to do-o-obrze ro-o-o-obi" - Mówił mi telepatycznie Kiti mając wystawiony język i oddając się ekstazie. Dałem mu się jeszcze nacieszyć jeszcze z 2 minutki, po czym zwróciłem się do cowgirl. "Hejka! Widzę, że mój lis cię znalazł. Pozwól, że się przedstawię. Jestem Kitsune Yuki, a ten pieszczoch to Kiti" //Wiem, że duszą towarzystwa to raczej nie jestem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 < > - Miło mi was poznać - powiedziała chwytając twoje kopytko i energicznie zaczęła nim potrząsać. - Ja jestem Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 -"Wow, masz mocny "chwyt" jak na klacz." - powiedziałem z bólem w kopycie. - "Musisz ciężko pracować^^" Kiti ciągle jeszcze leżał w ekstazie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 < Ty seksisto > - Ano pracuje od rana do nocy, lecz czasami wyjdę na godzinę lub dwie z przyjaciółkami - powiedziała puszczając twoje kopyto. - Czy twój słodki lisek miałby ochotę zapoznać się z moją Winnoną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 /*No nie miałem co wymyślić wybacz >w< Ty a działa ci lista emotikonów? Bo mi wyskakuje brak dostępu doń =3.*/ Spojrzałem na jeszcze rozleniwionego lisa i nawet nie pytałem go o zdanie, bo jego zdanie było wypisane na nim jak w książce. "Raczej nie ma nic przeciwko^^" i wtedy wpadła mi koncepcja. "Takie mam pytanko. Jak pracujesz od rana do nocy i nie masz czasu dla siebie. Dało by się u ciebie jakąś pracę znaleźć? Coś zdemolowało mi chatkę i potrzebuję funduszy na jej naprawę^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - Hm... nie lubię zatrudniać pracowników ale... dla ciebie mogę zrobić wyjątek jeśli to na naprawę domku. No może twój lisek również pozna moją kochaną suczkę - powiedziała niepewnie, lecz z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Podszedłem do Applejack i uściskałem ją mocno w ramach podziękowaniach. -"DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI~!" - Ściskałem ją i miotałem na wszystkie strony. Jednak po chwili się opamiętałem i odłożyłem ją. -"Ekhem...Dziękuję bardzo, nie wiesz jak dużo to dla mnie znaczy.Heh. Widocznie przebywanie z Pinkie sprawia, że czasami reaguję za mocno.^^" - Spojrzałem wtedy na moją Pinkną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 - Nie ma sprawy - powiedziała z uśmiechem czochrając cię po grzywie. Pinkie natomiast rozmawiała z miętową klaczą jednorożcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts