Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Wejdź. W jakiej sprawie? - zapytała. Przypominała teraz bardziej cień, niż chmurę. Siedziała na łóżku. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Wszedłem i zamknąłem za sobą drzwi. - Tak po prostu - Popatrzyłem po klaczy -Dziwnie się czuje w tej postaci i czy mógł bym spać u ciebie, mój pokój też nie wygląda za ciekawie. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Po powrocie do pokoju chwilę myślała i ujrzała w oknie jasny błysk. Nie przejęła się nim zbytnio i rozpoczęła naprawę lewego silnika. Ah dobra trza to szybko zrobić. Wyjęła skrzyneczkę z narzędziami które były podpięte do AeroSkrzydeł i otworzyła je. W środku były różne narzędzia. Dobra najpierw odczepmy te dopalacze. *I odczepiła je palnikiem plazmowym* I chowa dopalacze do skrzyneczki z narzędziami. Dobra powinno być ok. Zakłada hełm i sprawdza AeroSkrzydła- Prawy silnik sprawny lewy uszkodzony. Więc postanowiła go odczepić rozłożyć go i poszperać w nim co nie co. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 ( to się stało zanim Orange wszedła do pokoju ) - Dobrze ukryję. Szepnąłem i zacząłem ukrywać butelki.Kiedy skończyłem usiadłem na krześle i zaczął rozmyślać co robi nie tak. - Co ja mam teraz zrobić?Przecież nie zasnę w nocy. Powiedziałem ale nie wiedząc że Socks może to usłyszeć. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ale... Ale... No. Ja chwilowo nie przypominam teraz klaczy :C ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Rozpatrzmy wszystkie "za" i "przeciw"... - Spojrzała na Victa i roześmiała się. - Zgadzam się. Niech będzie. - Odpowiedziała po chwili. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Dzięki - Popatrzyłem na Dearme z ulgą - Kochana jesteś, niech mówią co chcą ale ja wiem swoje. - Ułożyłem się na dość dużym fotelu i patrzyłem na Dearme. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Po 30 minutach składa silnik po czym go testuje. Wygląda na sprawny *powiedziała* Zakłada hełm i ponownie testuje AeroSKrzydła. W końcu naprawione. *ucieszyła się* Założyła AeroSkrzydłą po czym wyszła na balkon. Orange Zakłada hełm po czym aktywuje wszystko w AeroSKrzydłąch. Dobra silniki włącz! Silniki się włączyły i zaledwie po 10 sekundach Orange była w powietrzu na ponad 300 metrach. Ihaaaaa *krzyknęła* Nie ma to jak się w końcu wzbić w górę. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - A czemu niby nie zaśniesz?Spokojnie zaśniesz! Zza drzwi było słychać dźwięk suszarki. - Ale jak zobaczyłam to co zostało z Dearme to zrobiło mi się jej trochę szkoda.A po zobaczeniu rozerwanego na pół Victa bym zwymiotowała...chociaż nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek wymiotowała. Socks się zaśmiała.Można było powiedzieć do niej byle co a ona i tak by przynajmniej zachichotała. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Dearme uśmiechnęła się. Mimo iż nie było widać szczegółów twarzy, uśmiech widać było idealnie. - Kochana? Chyba od dłuższego czasu nikt mnie tak nie nazwał. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Wave odpowiedział - Jestem wampirem i prowadzę nocny tryb życia więc chyba nie zasnę. Powiedział śmiejąc się z siebie.Patrząc na balkon widziałem jak Orange odlatuje. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Miło mi że mogłem ci przypomnieć jak to jest - Powiedziałem uśmiechając się. - Jeżeli mam już tu na zawsze zostać to chciał bym podróżować z tobą, chyba że byś chciała zostać w 1 miejscu. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Po około godzinie czasu Orange wylądowała na balkonie. Ah nie ma to jak lot po północy *Radosna weszła do pokoju* Po czym zdjęła AeroSkrzydła i położyła na nich swój hełm. Hej co tam słychać*odpowiedziała szczęśliwie i uśmiechnięta* *Chyba się pośpieszyłęm z odp * Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Na tę chwilę nie mam do wyboru lepszej opcji. Ale dręczy mnie coś, co nie pozwoli mi zostać w tym miejscu. Nie odejdę na zawsze, ale wiem że mam do załatwienia kilka spraw. Teraz, będąc wolną. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - A czy wrócisz? Nie chciał bym błąkać się samotnie po całej tej krainie. - Położyłem głowę na kopytkach. - We dwoje było by raźniej. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Socks wyszła z łazienki.Przy łóżku zatrzęsła się jakby było jej zimno. - Czuć...nie czuć.Dobra to co robimy? Nie czekając na odpowiedź schowała się pod kordłą.Otworzyła coś i po kilku sekundach pusta butelka leżała w jej torbie.Wygramoliła się spod kordły i zapytała. - Będziemy spać na jednym łóżku? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Hmm można ale kto sadzi ten śpi na podłodze *zaśmiała się* Podchodzi do Socks po czym mówi jej na ucho. Masz flaszkę? Ale tak szczerze śpię na podłodze w wojsku chyba wszędzie spałam *śmieje się* tak nas tam wykańczali. Po czym lekko się zasmuciła i podeszła do okna zaczęła patrzeć w gwiazdy. VVVVVVVVVVVVVV @DOWN Boję się hehe:P Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Wrócę. Teraz nic nie może być źle. A owce muszą zapłacić za to, co zrobiły. Choć raz to ja będę sędzią, a oni skazańcami. Role się odwrócą, o tak. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Socks wyciągnęła spod kordły butelkę. - Woda!Haha!Źródlana! Socks zaczęła się śmiać. -Ś-Śmierć...ha...zabrał wszystko...hahaha! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Co planujesz - Spytałem zdezorientowany - Chyba im krzywdy nie zrobisz? Niby cie trochę pomęczyli ale zaraz ich karać, rozumiem tych całych doktorków i całą tą hałastrę. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Hmm Socks wiesz raczej podziękuję odechciało mi się pić. *mówiła to smutnym głosem* Po czym znów spoglądała na gwiazdy. *myśli*I jak ja znajdę teraz jakieś części zamienne by wrócić do swoich czasów. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Ja mogę spać na podłodze. Powiedziałem siedząc i uśmiechając się do przyjaciółki. - Że też ja muszę być tym który nie wieży w siebie. Powiedziałem sobie cicho pod nosem. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Nie spokojnie śpij sobie w łóżku. Ja po majstruję przy moich skrzydłach. Po czym podeszłą do swoich AeroSkrzydeł i zaczęła je czyścić. I tak spać nie mogę teraz. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Nie obchodzą mnie. Nie oni. Są niewiele warci. Ich śmierć nie ma dla mnie wartości. O, nie. Inne zapłacą. Te, które są mi coś winne. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - To dobrze - Powiedziałem z ulgą - Chyba się prześpię, dobranoc Dearme. - Po czym zamknąłem oczy odpływając w sen. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Socks wyjęła z torby kartkę na której rysowała w restauracji.Zamazała róg Changelinga a zamiast niego narysowała prezent od Moonlight.Dorysowała też Aeroskrzydła a obok nich napisała "najlepsza przyjaciółka".WaveXowi i Moonlight dopisała "najlepszy" i "najlepsza". Link do komentarza
Recommended Posts