inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Bu co? - Spytała zdziwiona. Nigdy nie słyszała takiego słowa. - Mamy się ścigać? - Uśmiechnęła się z zapałem. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Proszę. Socks dała 3 kiełbasy i 4 dość spore kromki chleba dla Orange. - Wybacz że tak mało.Chciałabym też się zapytać czy będą jakieś inteligentniejsze potwory?Na razie mieliśmy Zombie które pojawiły się nie wiadomo skąd i nic nie potrafią,wilkołaki które też nic nie potrafią,I inne wilkołaki tylko że inteligentniejsze ale wciąż głupie.Chodzi mi o to żeby trudniej było ich wykiwać i żeby coś potrafili.Bo na razie nasi wrogowie nie pomyśleli o tym by wziąć zakładnika lub zrobić coś podobnego.Z takim czymś to mogą poradzić sobie nawet małe dzieci! Słysząc o wyścigach pomyślała o Ruffian która ćwiczyła na jakieś wyścigi.Ale po co skoro w samochodach się siedzi a nie biega?! - Ja nie jeżdżę.Nie potrafię jeździć i gdy jestem w samochodach to mnie mdli.Do tego powinniśmy iść dalej a nie bawić się w wyścigi "Panie lubię wylewać wódkę na innych". Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Dzięki Socks *i po chwili zaczęła jeść kiełbasę i chleb* OO nareszcie umierałam z głodu jeszcze raz dzięki Socks. Usłyszawszy coś o samochodach. E? co? Ja nie umiem prowadzić! Jeżeli myślisz że będę prowadzić to śnisz! Nawet jak mnie tam siłą wepchniesz nie dam się! Spojrzała na swoje AeroSkrzydła a mogę ich użyć? Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ogłaszam protest miejscowych wariatów. Bugatti? Really? Bez sensu, obawiam się. I bez kreatywności. A poza tym, dobrze zrozumiałam że jeździmy w parach? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Ja chcę być z Dearme - Powiedziałem i usiadłem na ziemi. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Co?! Nie umiem prowadzić! Co ja, rajdowiec?! - Krzyknęła przerażona. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć wreszcie zdenerwował się - Dobra jak chcecie. Będziecie biec w parach. Nie można zmieniać pary. Macie dobiec na tamten szczyt. Śmierć wskazał górę. - Kiedy zboczycie z trasy zostajecie zdyskwalifikowani. Żeby nie zmienić pary zostaniecie do siebie przywiązani liną. Kto wygra dostanie nagrodę w postaci życzenia. Życzenie nie obowiązuje śmierci i ucieczki z krainy. Rozumiecie? Jak tak to zaczynamy. Po czym pojawiła się linia startu i dróżka na górę. Śmierć dodał - A jakby co to nie ma zasad prócz jednej: Nie pozabijajcie się. Śmierć uśmiechnął się i pojawiły się na grzbietach wszystkich liny. Przyciągnęła przydzielone pary do siebie i skróciła się do 40 cm. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - No i pięknie...Ja tam zbaczam z trasy!Dla Dearme to pewnie wszystko jedno prawda? Socks stanęła na linii startu czekając na innych.Rospostarła skrzydła jakby jednak chciała się ścigać. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Dearme wręcz odrzuciło na myśl biegu z Socks. Mimo to spojrzała na nią i uśmiechnęła się szeroko, groźnie. - Boisz się, owco? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - A ja z kim jestem w parze? - Spytała zdezorientowana. Nic nie rozumiała. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 *Myśli*Nie ma zasad tak heheszki dobra o co ja widzę *śmiech w myślach* W zasadach Orange zauważyła lukę o której nikogo nie poinformowała. Hej WhiteWolf *mówi do niego szeptem* Pobiegniemy kawałek a potem będzie mała niespodzianka *uśmiecha się* Po czym powiedziała Szkoda że z Socks nie mogę biegnąć *uśmiecha się* i mówi no to powodzenia wszystkim. Po czym ustawiła się na lini startu. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć podszedł do Ruffian i powiedział - Jesteś ze mną młoda. Po czym pojawiła się wspomniana wcześniej lina. Śmierć powiedział szeptem do Ruffian - Zwolnię trochę, bo byś nie nadążyła w biegu. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Ja? Phi, nie rozśmieszaj mnie. - Prychnęła. - Nadąrzam za najszybszym ogierem. Prawie go miałam, ale miałam wypadek. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Nie boję się oszołomko.Ciesz się że nie chcę wypowiedzieć życzenia "Chcę żeby Dearme zginęła".Mamy jakieś szanse na wygraną. Socks próbowała wymyślić jakiś plan.Mogła użyć RPG-7 żeby przyśpieszyć.Jeśli strzeli za siebie to odrzuci ją przynajmniej na te 10 metrów.Ryzykowne ale może się udać.Już wiedziała co zamierza zrobić Orange...użyje swoich Aeroskrzydeł a w zasadach nie było mowy o używaniu takich urządzeń...no i broni. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Pewnie nie ma jej na forum . Jacob specjalnie to zrobiłeś ? Chodzi mi o przydział Socks i Dearme. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Jeśli tylko chcesz, wypowiedz. Nie mam zamiaru się ścigać. Przy najbliższej okazji zboczę z drogi. - Powiedziała. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ruff zacięcie patrzyła w oczy innych. Byłą pewna, że nie zawiedzie siebie. Zawsze lubiła biegać. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Z powodu tego że bećki nie ma i jest żadko aktywna to Victo będzie z Orange. Tak będzie lepiej. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - No i wygląda na to że się zgadzamy.Ale wolę się postarać! Na grzbiecie Socks pojawiły się kolorowe iskry.Zaczęły się układać na kształt RPG-7. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Dearme podeszła do Victo. - Co powiesz na bieg razem? - zapytała. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 *szepcze do Victo* No Victo jesteś gotów na podróż swego życie *uśmiecha się* Stojąc nadal na starcie i oczekując (nwm gwizdka strzału czy czegoś tam:P) na start Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 /@ Gdzie jest wave? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ok. A Ten kto był z Orange to z kim jest? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wave ty jesteś z VileRaven I jak ja mam się rozdwoić haha:P https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiMi4vQNjir5dFFQVE80a0RwMEsxcU5reFdjMW9QMHc#gid=0 Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - No nie wiem - Popatrzyłem po Dearme i Orange - Równie dobrze mógł bym tam być za 5 min sam, ale czy chcę niszczyć całą zabawę. Myślę że jak byśmy się zamienili tak że ja bym był w parze z Dearme a ty Orange z Socks, to by było lepiej. Link do komentarza
Recommended Posts