Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Chwilę poczekała aż inni polecą kawałek do przodu. Czekamy 10 sekund i lecimy *krzyknęła z uśmiechem* Trzymaj się! Po 10 sekunda ruszyli polecieli z prędkością wpierw było 10, 50, 150, 500km/h @down tak Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ruff ruszyła. Znowu jej kopyta pracowały. Czuła wiatr w grzywie. Nie patrzyła na innych. Nie myślała o tym, że nie ma czegoś, co przyśpieszyłoby jej ruch. Liczyło się, aby przebiec wszystko dobrze. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Czuję wiatr pod sobą - Dalej się śmiałem jak opętany, na dziwnej maszynie która mnie gilgotała na brzuchu. - Czy to nie przestanie się tak wiercić - Przekrzykując wiatr. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Cholera!Trzymaj się Dearme! Socks zaczęła lecieć.Gdy się dobrze rozpędziła zdjęła RPG-7 z grzbietu.Będąc w powietrzu wystrzeliła pocisk za siebie.Wywaliła RPG poza drogę i wystrzeliła z granatnika.Zbliżała się do OrangeSteel.Po chwili leciała kilka metrów przed nią. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Victo spokojnie *krzyczy* Ihaaaa! Nim inni się spostrzegli Orange już wyprzedziła pierwszą dwójkę. Nie wie kogo gdyż nie spostrzegła się kto biegnie na końcu. Gdy ujrzała Socks za nią od razu zaszła jej drogę i rozpędziła się do 525km/h pozostawiając za sobą kłęby dymu. I jeszcze krzyknęła do Socks. Nie gniewaj się. *po czym się uśmiała i leciała dalej* Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Dearme ostatecznie zdecydowała się na dematerializację. Dogoniła Socks w powietrzu, pod postacią czarnego ptaka z zielonymi oczami. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ruff biegła. Nie za szybko, nie za wolno, lecz sam raz. Liczy się jedno tempo. - Żyjesz przyjacielu? - Spytała Śmierci. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć powiedział Ruffian - Co tak wolno młoda? Po czym Śmierć przyspieszył do 600 m/s Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Chcesz szybciej? Proszę bardzo! - Krzyknęła i przyśpieszyła. Doganiała lecące w powietrzu. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Socks kontynuowała strzelanie z granatnika.Z każdym strzałem leciała coraz szybciej.W końcu nic nie widziała.Wszystko było rozmazane ale mimo to doskonale skręcała.Nie wiedziała czy jest pierwsza czy może druga.Najważniejsze to dolecieć do mety. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Jak niby mam brać udział jak Ville nawet nie pisze postów :T Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 No to teraz - Powiedziałem do siebie. Użyłem swojej energii wspomagając silniki i już lecieliśmy 650 km/h Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ruff biegła z prędkością Światła. Zaczęła przystępować do jeszcze większej prędkości. Oczy łzawiły jej. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Victo *krzyknęła* Masz pod sobą skrzyneczkę otwórz ja znajdziesz w środku 2 dopalacze to takie podobne do kołków. Włóż je do tych dziur na skrzydłach. Nic się nie bój nic złego ci nie będzie. *cały czas krzyczała w stronę Victo gdyż silniki zagłuszają* Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć biegł nadal ze średnią prędkością. Powiedział - Dobra przyspieszamy do prędkości 10000 m/s czyli pierwszej prędkości kosmicznej jak pamiętam. Po czym Śmierć przyspieszył ostro. Jak patrzyło się z boku to Śmierć wyglądał jak cień który na chwilę się pojawił i zniknął. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wyciągneła kopyta przed siebie. Dawało jej to szybkość. Biegła teraz 610 m/s. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Zrobiłem jak kazała Orange, powkładałem te pudełka i zamknąłem w środku ustrojstwa. Dodałem też swojej energii do silników tak że lecieliśmy już 700 km/h - Zrobione !!!! Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Nie dam rady. - Powiedziała i zwolniła. Ciężko dyszała. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Na szkiełku od hełmu pokazało się o instalacji dopalaczy które zosatły pomyślnie przyjęte. *krzyknęła* dzięki Victo i trzymaj się teraz naprawdę mocno bo polecisz tak szybko jak nigdy dotąd I polecieliśmy ponad 1500km/h Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Założę chyba Lożę Szyderców. Prędkość Światła i 650 km/h? Nie wierzę w Was. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Ooo widzę metę - Wykrzyknąłem do Orange - Będziemy mogli sobie odpocząć - Zaśmiałem się na myśl wypicia całej butelki Jacka Danielsa. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ihaaa! *wykrzyknęła* No to lecimy!! Uwaga Victo trzymaj się będziemy skręcać w stronę mety. I po chwile zrobiła lekki zakręt w stronę mety. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 650km/h...Omajgasz da fak is dis fakin szit?!U mnie Dearme nie pomaga a i tak lecę WaveXie . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Socks nie wiedziała gdzie była.Połowa,już meta a może nawet się nie ruszyła ze startu?Nagle coś w nią uderzyło. Leciało z ogromną szybkością... - Zażyczę sobie butelki Jacka Danielsa dla każdego! Kilka metrów przed metą rzuciła się przed siebie.Nie wiedziała czy wygrała ale była pewna że jest na mecie. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 No cóż lecimy tylko pewnie z 200 m/s. A meta jest jeszcze daleko. ---------- Śmierć właściwie biegł z prędkością 190 m/s gdyż więcej nie chciał bo go noga bolała od szybkiego biegu. Śmierć powiedział - Chcesz wolniej młoda damo? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Oczywiście przy lądowaniu spadłem z maszyny, ale od razu wstałem. Podbiegłem do Orange i pobiegliśmy w stronę mety. Po przekroczeniu jej usiadłem na pobliskiej skałce i wyciągnąłem butelkę z jasno brązowym płynem, upiłem połowę i podałem Orange. - Chcesz? - Zapytałem. Link do komentarza
Recommended Posts