inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 < My z Jacobem jeszcze biegniemy.> - Nie mogę. Wyśmieją mnie. - Powiedziała i wzięła chusteczke. Wysmarkała się w nią. - Musimy go dokończyć. Muszę. Jestem boginią toru. - Powiedziała i ruszyła kłusem. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Podeszła do Socks. Spokojnie wszystko będzie dobrze a życzenie to i tak mam zamiar zachować na szczególną okazję na przykład jak by nas ktoś zaatakował i nie dawali byśmy rady *uśmiecha się i kładzie kopyto na ramię Socks by poprawić jej samopoczucie* Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Idziesz? - Spytała grzebiąc kopytem w ziemi. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć powiedział do Ruffian - Nikt cię nie wyśmieje. Po czym Śmierć ruszył kłusem. Powiedział - Powiedział bym coś mądrego, ale łeb mnie boli i nie mam pojęcia co powiedzieć mądrego. Śmierć uśmiechnął się Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Hej Orange!Pamiętasz co się działo ostatniej nocy po tym jak mnie nastraszyłaś? Zapytałem OrangeSteel a samemu jedząc jabłko. - Heh prawie nic nie pamiętam przez to że walnąłem o sufit. Powiedziałem w myślach. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Przywołałem magię i zbadałem strukturę szkła które było jeszcze w hełmie. Wyczułem tam dziwne stworzenia które mógł bym powielić. Zacząłem tworzyć szkło i przytwierdzać do hełmu, dodając stworzenia takie jak były w reszcie szkła. - Proszę - Powiedziałem - Spróbuj teraz. Wyczułem w tym dziwne istoty, bardzo małe, co to mogło być? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Zabawny jesteś wiesz? Ale przyjaciele mnie zostawią. Właściwie już to zrobili. - Ruszyła kłusem. Potem przeszła w galop. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Spogląda na Wave Tak pamiętam. Po czym podchodzi bliżej Wave *szepcze*Wiem chodzi ci o to co kryjesz pod peleryną. Nie bój się nic nie powiem. I po chwili odsuwa się kawałek by podejść do Victo. To jest właśnie materiał mineralizowany. (nie mam pomysłu na ten materiał xD) Odpowiada Victo Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć ruszył tak samo galopem gdyż i tak mu się nudziło. Powiedział do Ruff - A chcesz się ścigać młoda Po czym Śmierć przyspieszył Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Zawsze i wszędzie. - Zacięcie ruszyła. Równo ze Śmiercią biegła. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Sprawdź czy działa - Powiedziałem do Orange - Nie znam się na technologi, za moich czasów największym wynalazkiem była żarówka - Zacząłem się śmiać. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - *szepcze*A więc o moje zmasakrowane skrzydła. Powiedziałem patrząc na Orange - Chcesz wody? Zapytałem wyciągając kolejną z moich siedmiu butelek które mi zostały. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 *Biegliśmy z 5 minut* Wybiegliśmy na metę. Ruff wyprzedziła Śmierć gdyż noga go rozbolała i zwolnił. Śmierć powiedział do Ruff - Brawo wygrałaś ze mną. Po czym powiedział cicho pod nosem - Moja noga. Śmierć wyprostował się powoli i powiedział - Brawo!! A teraz powiedźcie mi kto był pierwszy? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Dzięki Victo zaraz je przetestuję. Po czym wzięła od Victo Hełm. Jak myślisz będziemy mieli po jednym życzeniu czy jedno z nas dostanie je? Odwraca się w międzyczasie do Wave nie dzięki już piłam Victo mi dał *odpowiedziała z uśmiechem* Nim rozpoczęła testowanie zauważyła Ruff biegnącą ze śmiercią. Brawo Ruff *poklepała ją po ramieniu kopytem przy tym uśmiechając się do niej* A co do twojego pytania śmierć to ja razem z victo byliśmy pierwsi. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Socks podniosła kopytko do góry. - Chyba ja.Ale Dearme zmieniła się w jakiegoś ptaka i uwolniła się od tej liny do której była przywiązana i leciałam na metę sama. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Ja i Orange - Powiedziałem - Moja magia w powiązaniu z jej technologią okazały się niezniszczalnym przeciwnikiem. A teraz pójdę po mój miecz, z uwagi o wasze bezpieczeństwo lepiej żebyście nie szli za mną. - Po czym wszedłem w las. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Jestem zmęczo... na. - Powiedziała i zemdlała. Pot lał się z niej. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Podeszła do śmierci po czym zapytała. Śmierć mam do ciebie pytanie jak to będzie z życzeniem dostaniemy je ja i victo czy jedno z nas je dostanie? Chwilę po myślała. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Nie czujesz się więc szczęśliwa, że odniosłaś sukces samodzielnie? O, tak. Z pewnością tak. Widzisz? Uszczęśliwiam ludzi! - Wybuchła śmiechem. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć złapał Victa magią i podniósł do góry. Przeniósł przed siebie i powiedział - Właśnie idziemy po twój miecz i nie idziesz sam. Po czym puścił Victo i powiedział - Brawo Orange i Victo. Macie do wykorzystania jedno życzenie na osobę. Możecie je teraz wykorzystać lub później. Co wybieracie? Przy czym wziął Ruffian magią i położył na leżaku który się pojawił pod nią Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ruff leżała okurzona. Była cała w piasku. Pod oczami było jeszcze widać ślady łez. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Śmierć...dotarłam do mety razem z Victo i Orange.Przed metą trafili na mnie i w ostatniej chwili do tej mety doskoczyłam...czyli mamy 1 miejsce...czy dostaniemy wszyscy życzenia? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Na osobę *zasmuciła się* hej victo pozwól no musimy to uzgodnić Po czym podeszła do Victa i zaczęła mu szeptać. Co powiesz na to by wykorzystać życzenie później jak byśmy znaleźli się w tarapatach poważnych. Zapytała Victo szepcząc mu do ucha. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć dodał - Na osobę czyli że każdy z waszej trójki ma jedno życzenie. Bo dochodzi jeszcze Souck Po czym Śmierć wyczarował magią "gazetę wyborczą" i usiadł na latającym fotelu. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Gdy usłyszała że życzenie jest na całą 3 od razu byłą zachwycona. Rly super! *krzyknęła* To ja swoje życzonko zachowam na potem. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy w tym życzeniu poza wygranym wyścigiem jest jakiś haczyk? Zawsze w życzeniach jest jakiś haczyk Link do komentarza
Recommended Posts