Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wszedłem w las. Kierowałem się linią energii która została jeszcze nie zatarta. Przedzierałem się przez chaszcze i krzaki. Nagle ujrzałem rów wypalonej ziemi . Na końcu niego był miecz w postaci wiązki energii. Ciężko było cokolwiek było robić w tym miejscu przez nadmiar energii płynącej z miecza. Podszedłem do niego, przywitał mnie lekkim porażeniem w rękę . - Też tęskniłem za tobą Ariel. - Powiedziałem wyciągając miecz zmienił się do ostatniej postaci : http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2012/125/a/4/ichigo_2nd_bankai_sword_by_jumarco11-d4ynfo3.jpg Cała energia z otoczenia zniknęła wsiąkając we mnie i przemieniając mnie w tą drugą moją postać : http://dailyanimeart.files.wordpress.com/2011/10/mugetsu_by_tanathe-d2zahtx.jpg Zobaczyłem że wszyscy stoją za mną - Mówiłem żebyście nie szli, mogliście zginąć. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Ruffian śniło się, że wraca do domu. - O, idzie Ruffian pogromczyni buraków. - Nie umie wygrać z pegazem. - Co za żółw. - Poprawka, to ślimak. - Ruff, jak mogłaś, jesteś boginią toru. - Teraz to bogini amorów. Ruff zerwała się. - Nieprawda! Skończcie! Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Red takie pyt. jak poszedłeś do lasu jak śmierć cie tp do siebie ?? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 No bo zacząłem pisać i tyle się tego zrobiło, nie chce mi się pisać od nowa D: Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć przekartkował stronę i powiedział - Jest jeden haczyk. Jak życzenie będzie niemożliwe to ciebie to zabije. Po czym Śmierć wyrzucił "Gazetę wyborczą" i powiedział - Za niedługi czas pojawi się w naszej drużynie pewien ogier więc do tego czasu nie pozabijacie się Po czym Śmierć zaczął czytać "Dziennik poranny" Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Jaki ogier? - Spytała i skrzywiła się. Byłą cała zlana potem. Teraz miała łaty. Piasek i czarna sierść je tworzyły. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 *Zamyślona*Jakie by tu życzenie wybrać hmm myśl, myśl Orange. Po czym zaczęła chodzić w kółko. I spoglądnęła się na Ruff. Hej Ruff nic ci nie jest? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wave nadal patrzył na innych z dziwna miną nadal jedząc jabłko,kiedy skończył to wstał przeciągnął się i powiedział - Śmierć gdzie teraz? Zapytałem podchodząc do Śmierci. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Ja oddam moje życzenie dla Dearme - Powiedziałem patrząc po niej - Wolę żeby to ona dostała to co chce. - Usiadłem na skale próbując się zmienić w kucyka. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Śmierć powiedział nie patrząc się na Ruff - Fajne łatki. Pasują do ciebie. A co do pytania to to niespodzianka. Po czym Śmierć wyrzucił gazetę i wziął "Kaczora Donalda" Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Coś nie tegez? Co to miało znaczyć?! - Spytała rozwścieczona. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Socks położyła się na trawie.Nie wiedziała jakie życzenie wypowiedzieć.Chciała oddać życzenie dla OrangeSteel ale ona już miała.Spojrzała na Ruff...zrobiło się jej szkoda klaczki."Jest jeden haczyk. Jak życzenie będzie niemożliwe to ciebie to zabije. "... - Czy jeśli zażyczę sobie by Ruff była szczęśliwa to zginę? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Mi się to nie podoba. Niech Orange nie mówi do mnie takich słów! - Powiedziała zmęczona. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Zatrzymaj je dla siebie. Nie potrzebuję życzenia. Twój wysiłek, twoje życzenie. - Uśmiechnęła się. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - nie zgrywaj miłej. - Powiedziała do dearme. Co ona sobie myśli? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Popatrzyła na Ruff. Ruff możesz mi powiedzieć jak mam na ciebie nie mówić? Powiedziała zakłopotana Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Ale ja chcę ci je oddać - Powiedziałem - I tak nie mam nic czego mógł bym sobie wybrać, jedyne co to można zdobyć ciężką pracą. Hej Śmierć, oddaje moje życzenie Dearme. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wave podszedł do Orange - Co się stało? Zapytałem patrząc na OrangeSteel.Jadłem nadal jabłko podchodząc do Orange. - Heh czyli byłem drugi. Pomyślałem smutniejąc z powodu bycia nielotnym pegazem,ale i tak mi to mało przeszkadza. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Nie zgrywam miłej. Poza tym, nie mam zamiaru być miła dla CIEBIE - rzekła do Ruffian. - Jeśli mi je oddasz, ja oddam je tobie - powiedziała do Victa. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Popatrzyła się na Wave'a No stało się Ruff do mnie powiedziała bym przestałą do niej tak gadać. I nie wiem o co chodzi. Patrzy na Ruff. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Dobrze - Powiedziałem z uśmiechem i podszedłem do Dearme - Chcę żebyś była szczęśliwa - Powiedziałem jej na ucho, odsunąłem się - Więc widzisz, to jedyne moje marzenie w tej chwili. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Jestem szczęśliwa. Na swój własny sposób. - Powiedziała. Oczywiście, wyszeptała to Victo do ucha. ~~~~~~~~~~ Ty dalej masz postać tego czarnego, humanoidalnego? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Nie wiem co się działo z Ruffian i Śmiercią i mało mnie to obchodzi.Mógłbym ci jakoś pomóc Orange? Powiedziałem siadając i patrząc w niebo. - Jak jest w twoich czasach Orange? Zapytałem z zaciekawieniem. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Fajnie by było gdybyś dał jakiś dłuższy event.Coś w stylu z tą Almą ^^. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Zostawię sobie to życzenie na potem.Śmierć...chodźmy dalej.I mam nadzieję że będziemy mieli do czynienia z kimś mądrzejszym od tych wilkołaków. Socks podeszła do OrangeSteel i dała jej pistolet.Ten sam który chciała dać dla Dearme. - Weź go.Mi nie będzie już potrzebny. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Mhm. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - Aha - Uśmiechnąłem się do Dearme i usiadłem obok niej i oparłem się lekko. Spróbowałem się zamienić w kucyka. Upadłem na ziemie w spazmie trzęsąc się. Przechodziło przeze mnie duże napięcie. Po jakimś czasie ustało i znowu byłem kucykiem. Nie wyglądałem tak samo jak poprzednio. Miałem czarne włosy, obandażowane ciało i bez ogona, na oczach miałem dwie rysy po jednej na oko. Link do komentarza
Recommended Posts