Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Dearme zrobiła to samo co Victo, omijając tylko część ze spazmami. - To co z tym życzeniem? - zapytała po chwili. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Zachowam - Powiedziałem wstając i otrzepując się, z mojego ciała leciały strużki dymu które przypominały zapach pieczonego mięsa. - Dzięki że dotrzymałaś mi towarzystwa - Przyłożyłem pyszczek do pyszczka Dearme i pocałowałem lekko. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 @up nie mogę z tej twojej sygny -------------------------------------------- Odwróciła się w stronę Wave. Jak jest w moich czasach? Jest bardzo fajnie zdecydowanie jak w 2035 weszła cyfrowa technologia widzisz te Skrzydła one są wykorzystywane w obronie Equestri. *szepcze mu na ucho ->*Nie mów Socks ale w wiosce w której się urodziłam ona była jak to powiedzieć (xD nie pamiętam jak ci się nazywają poseł xD czy jakuś tak:P) czyli zbudowała tą wioskę. *przerywa szept*Ogólnie po za tym że cyfrowa technologia weszła w nasze czasy nic konkretnego się nie zmieniło. Żadnych wojen i wgl. Po czym odwraca się w stronę Socks. Na prawdę dzięki będzie pamiątka jak to wszystko się skończy *uśmiecha się do Socks* a strzelać i tak nie będę z niego mam swoją zabawkę *uśmiecha się* Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Dearme równie lekko pocałowała Victa. - Proszę. Polecam się na przyszłość, gdyby oczywiście nadeszła. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Byłem szczęśliwy z tego że Dearme odwzajemniła moje uczucia. Przytuliłem się do niej i czekałem na to co powie Śmierć. - Ciekawe gdzie teraz będziemy szli? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - *szepcze* To ja teraz bardziej chcę do twoich czasów. Powiedziałem do Orange i usiadłem obok niej patrząc na chmury. - Jak ja lubię patrzeć na chmury. Powiedział do siebie i nadal wpatrywał swoje czerwone oczy w chmury. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Popatrzyła na Wave'a i się zarumieniła. W gwiazdy lepiej się patrzy ale za to w chmurach możesz se wyobrazić jakieś obrazy *śmieje się* Po czym zapytała Wave. Wave powiedz mi no jak byś wygrał jakie było by twoje życzenie? I znów spoglądała na chmury. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Oddałbym je tobie.Mi do szczęści nie są potrzebne życzenia. Powiedziałem nadal spoglądając na chmurki. - Prawda lepiej się na gwiazdy patrzy ale w dzień to chmury zastępują mi gwiazdy.Co lubisz robić w wolnym czasie? Mówiłem z uśmiechem patrząc na Orange. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wtulając się w Dearme pomyślałem o czym bardzo szalonym, czego mogę żałować ale jeśli nie spróbuje to nie usiedzę na miejscu. - Kocham cie - Powiedziałem do Dearme. Zacząłem patrzyć w inną stronę. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Spogląda na chmury. W wolnym czasie to albo latać i trenować na moich skrzydłach albo czytać szczególnie dużo czytam o tematyce wampirów*po czym spoglądnęła się w stronę Wave i znów na chmury* Słuchaj jeżeli by się udało ciebie przenieść do moich czasów to wojskowi medycy mogli by wszczepić ci implanty w skrzydła dzięki którym będziesz mógł znów latać.*mówiła cichym i spokojnym głosem* *Myśli*Hmm chyba wiem jakie będzie moje życzenie *uśmiechnęła się tak by nie było tego widać* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Na pewno się uda przekonać Śmierć by mnie do twoich czasów przeniusł.I super by było gdybym mógł znów latać. Powiedziałem i spoglądałem raz na Orange a raz na chmury. - Heh ale mnie wtedy przestraszyłaś. Wave się zaśmiał. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - No gratulacje Victo!Ja to bym nie miała odwagi powiedzieć tak do klaczy którą kocham! Socks nagle zarumieniła się jakby wstydziła się tego co powiedziała. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Na pyszczku Orange ukazał się uśmiech i po chwili lekki chichot. Na prawdę to aż takie straszne było *chichocze* Spoglądnęła na Wave. Po czym spoglądnęła na Socks Socks naprawdę do klaczy!? *Zaczęła się lekko chichotać* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Jeśli uznać to że podczas snu mnie jest łatwo nastraszyć. Powiedział a z jego pyszczka nadal nie znikał uśmiech. - Ah...Jak pięknie dzisiaj. Powiedziałem patrząc na Orange i uśmiechając się do niej. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - No do klaczy to na pewno byś nie miała odwagi - Zachichotałem - Nie musicie komentować. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Również spoglądając na Wave. Oj pięknie pięknie *uśmiecha się* Słuchaj skoro i tak odpoczywamy to nie chciał byś spróbować polatać w symulatorze AeroSkrzydeł*zapytała patrząc na Wave* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - A co mi tam,będzie zabawa. Powiedziałem śmiejąc się lekko.Wave dawno już z symulatorów nie kożystał więc to i owo zapomniał. - Już dawno nie kożystałem z symulatorów. Mówił uśmiechając się i wstając. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Gdy usłyszała że Wave chce skorzystać od razu się podniosła po czym podniosła swój hełm. Poczekaj chwile włączę co trzeba. Zakłada hełm po czym wypowiada kilka komend. Dobra słuchaj by lecieć i wgl musisz tylko wydać odpowiednią komendę. *Nim dała mu swój hełm* Kod: 9 aktywacja rozpoznawania mowy. Powiedz coś. Cokolwiek ogórek, trawa, chmury. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Huehuehuehue XD. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - T-Tak...Po prostu chodźmy już! Na Celestię!No cholera musiała to powiedzieć! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Pomarańcze. (xD) Powiedziałem patrząc co się dzieje.Wave nie był zdziwiony ani zdezorientowany tylko ciekawy. - Orange co dalej? Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Po usłyszeniu hasła Pomarańcze. Dobra pamiętaj teraz że jak założysz hełm wypowiedz to hasło. To jest twój login. Ja swojego nie muszę podawać. Po czym przekazuje hełm Wave. Łapaj wszystko co pedzie ci potrzebne do sterowania będzie na ekranie ustawiłam ci łatwy poziom. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Dobrze. Po czym Wave zakłada hełm i wypowiada hasło. - Pomarańcze.()I co dalej? Powiedziałem nadal patrząc w kierunku OrangeSteel. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 *Tera gram tak jak by komputerem w tym hełmie* Witaj Wave *usłyszał to z głośniczków w hełmie* Orange powiedziała mi że będziesz się uczył w moim symulatorze więc dobrze*Komputer przenosi cię na wirtualne pole* Witaj na wirtualnym polu treningowym od czego byś chciał zacząć. 1:)Od startu do podstaw lotu. 2:)Od podstaw uzbrojenia. 3:)Od podstaw lądowanie. Komputer dał ci 3 kursy które możesz sobie wybrać. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Emmmm... 1 Od startu do podstaw lotu.I tak do nikogo nie będę strzelać bo po co. Powiedział i czekał aż wszystko się zacznie.Był trochę niepewny ale i tak chciał spróbować. - I tak obronić się umiem ale zapomniałem jak to jest latać. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Wybrano kurs 1 zaczynamy i miłego lotu. Życzy orange. Po chwili na Wave ukazały się AeroSkrzydła bez uzbrojenia tylko z silnikami. Przed tobą za moment pokarze się pas startowy. *wczytywanie danych*I po chwili pas był gotowy. By włączyć silniki wydaj kilka komend pamiętaj by zawsze przed startem to sprawdzać. Komenda pierwsza-Sprawdź system Komenda druga-Sprawdź system napędowy Kiedy będziesz gotowy do startu wypowiedz komendę. Silniki start. W między czasie podeszła do Socks. Co tam słychać masz jakieś plany dot. życzenia? Pytała spoglądając na Wave. Link do komentarza
Recommended Posts