inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Tak dawno cię nie widziałam! - Krzyknęła i przytuliła się do Susan. - Jesteś trochę ładniejsza, ale i tak cię lubię! Pamiętasz mnie, prawda? - Spytała z usmiechem. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wave wstał i otrząsnął się - Płaszcz do wyrzucenia cały podziurawiony. Powiedział ściągając płaszcz i odkrywając jego prawe dziurawe i lewe zszyte skrzydło.Wave zaśmiał się z Sussan - Tylko rany powieżchniowe*śmieje się* nic poza ogłuszeniem nie zrobiłaś mi. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Spojrzała się zło wrogo na Susan. Susan tak?*spytała* Możesz mi powiedzieć co to miało znaczyć! Ta nagła napaść na mnie!? Spojrzała na śmierć. A skąd wiesz że Wave nie poleci ze mną do moich czasów? *spytała śmierci* Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Socks oglądając Susan nie mogła się powstrzymać od komentarza. - I co szmaciarko?Myślisz że jesteś taka mądra i silna że możesz nas obrażać? Poczekała chwilę na odpowiedź.Gdy jej nie otrzymała kontynuowała. - Dodam też że pokonała cię taka "słabiutka" klacz jak ja. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Śmierć ja nie mam czego szukać w swoich czasach bo jak mnie wyślesz do moich czasów to ześlesz na mnie pewną śmierć. Powiedziałem uśmiechając się. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Dość! - Krzyknęła Ruffian. - Nie jest zła! - Powiedziała i stanęła przed Susan. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Susan była zakłopotana. Nigdy się do niej nikt nie przytulał. Powiedziała - Tak pamiętam cię Ruff. Ale mogłabyś mnie puścić. Proszę Susan prze teleportowała się nad ziemią przez co spadła na ziemię. Powiedziała - Głupie błędy matematyczne. Po czym wstała i znowu wskoczyła na latający fotel. Śmierć patrzył się na to jak na komedie. Powiedział - Heh...no i masz towarzystwo. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Dobra Ruffian może i zła nie jest ale jeśli tylko spróbuje cię tknąć to już po niej. Socks wpatrywała się w Susan.Idiotka ciągle łaziła a nawet stała jakby była jakąś władczynią. - I nie przesadzaj z ufaniem jej.Nawet najlepszy przyjaciel może cię zdradzić. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Ale ja ją znam. Nic mi nie zrobi. - Powiedziała smutno. - Ona pierwsza poznała moją złość, prawda Susan? " Nie mów do mnie młoda damo"! - Powiedziała i zaśmiała się. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Socks odwróciła się do śmierci. - Możemy wreszcie ruszać?Im szybciej pójdziemy tym lepiej. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Spojrzała się na śmierć. Śmierć*powiedziała* możesz mnie oświecić co to wszystko ma znaczyć*spytała* Przybywamy do piekła ni stąd ni zowąd pokazuje się ta paniusia i zaczyna walić do mnie. Możesz wyjaśnić o co w tym wszystko chodzi. *mówi podniesionym głosem* Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Susan prychnęła i powiedziała - A czy możecie się uciszyć. Zabiliście tylko manekina, a nie mnie. Mnie nie pokonaliście. Po czym zeskoczyła z fotela. -I wiedz że ja jakbym chciała to bym was stąd wywaliła. Bez żadnego problemu. Śmierć kiwnął głową na potwierdzenie słów Susan. Śmierć powiedział do WaveXa - Nie mój problem. Wrócisz tutaj i będziesz happy, bo będziesz chyba razem z Orange. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Tak, napewno. - Powiedziała cicho. - Ja nie mam pary. Nie muszę jej mieć. - Powiedziała i zrobiła poważną minę. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Na Celestię możemy się wreszcie zamknąć i iść dalej?! Socks patrzyła na Susan. - I zostawić paniusię? Link do komentarza
Nessie Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 (sorki nie było mnie 2 dni wytłumaczy mi ktoś o co chodzi?) Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nesiachnid aktualnie znajdujemy się w piekle i moja OC'ka została zaatakowana przez susan Miedzy Victo a Dearme jest teraz miłość i Victo zmienił ogólnie swój wygląd. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Jesteśmy rzekomo w piekle. Dalej nie ogarniam. ~~~~~~~~~~~~ Dearme wstała i przeciągnęła się. - Cudownie. Kolejny członek wyprawy. Chodźmy już. Chciałabym zwiedzić to jakże ciekawe miejsce. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Jacob szybkie pyt. jakim cudem susan miała manekina kiedy było napisane że zaczęła lśnić uniosła się w góre i zmieniłą się z ogiera w klacz:P? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Już nie zwracając uwagi na Susan i nie czekając na jej odpowiedź. *wzdycha*Dobra walić cie. Śmierć idziemy już? Mam dosyć tego stania. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Sterowała nim za pomocą magii. A poza tym to magiczny manekin więc wszystko może się zdarzyć. A co do jego lśnienia to Susan prze teleportowała się w jego miejsce żeby wyglądało że to była ona w kamuflażu ------------------ Śmierć powiedział - Nie ma mowy. Tu jest nudno. Pojedziemy do Nowego Yorku. Po czym pojawiła się limuzyna. Śmierć powiedział - Wsiadać. Susan prze teleportowała się na tylne miejsce. Wygląd: W środku: Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wave przeciągnął się - Phy...nie twój problem że roztszaskam się kiedy mnie odeślesz. Powiedział zachowując swój spokuj i uśmiech.Wave podszedł do Orange - Mogę usiąść obok ciebie? Wyszeptał na ucho do Orange. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Jajku! Ale czad! - Krzyknęłą i weszła do pojazdu. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Podeszła do limuzyny i jak zobaczyła środek to aż oczy jej się zaświeciły. Woow. Biorę to to miejsce koło telewizorka. Zaśmiała się po czym zajęła miejsce obok TV i powiedziała w stronę Wave. Wave siadaj obok mnie. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Śmierć usiadł koło napojów żeby ich pilnować przed Socks. Powiedział - Moje napoje. Po czym otworzył wino i nalał do dwóch szklanek. Powiedział do Susan - Łap. Po czym rzucił do Susan szklankę wina. Susan złapała i wypiła. Śmierć zrobił to samo. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Wy się chyba w sobie... no wiesz... - Powiedziała do Wevexa i oczy jej zaświeciły. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Socks wsiadła do limuzyny. - Do Nowego Yorku?Dobra niech będzie... Usiadła przy Orange. - Ruuffian...to tak jakbyś powiedziała że kocham OrangeSteel. Link do komentarza
Recommended Posts