Socks Chaser Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Socks obudziła się.Śniło jej się że...musi się obudzić.Wychyliła głowę z namiotu.Krzyknęła jak najgłośniej: - Łohoho!To nie przeszkadzam! Schowała głowę do namiotu głośno się śmiejąc. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Gdy spojrzała na namiot socks pomyślała chwilę. I popatrzyła się na Wave. Hej Wave co powiesz by zrobić jej psikusa*szeptała uśmiechając się* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - To poczekaj mam wode jeszcze. Po czym pokazuje butelkę wody 2 litrową. - To teraz będzie zabawnie. Powiedział wszystko cicho i wstał z uśmiechem. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Socks znowu wychyliła głowę z namiotu. - Ja to słyszę! Schowała się w namiocie i zapięła zamek od swojej strony by nikt nie mógł go otworzyć. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wstała zaraz za Wave i po chwili podeszli za namiot. Ze skrzyneczki z narzędziami wyjęła nóż monterski i przecięła z tyłu lekko poszycie namiotu z dołu. *mówi tak by wave tylko słyszał*Dobra lej tą wodę. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Socks gapiła się na nich ze znudzoną miną. - No i rozwalili namiot!Dobra oblewajcie mnie tą wodą jak musicie! Socks podniosła kopytka do góry na znak że się poddaje. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wave na znak Orange wlał wodę do namiotu i krzyknął - Powódź! I po skończeniu się wody zaczął się śmiać uciekając na pagórek. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Gdy Socks była przemoczona Orange się śmiała razem z Wave. Hej Socks Co tam słychać?*spytała się śmiejąc* Socks o namiot się nie martw jutro będzie jak nowy *powiedziała śmiejąc się* Dobra ja idę spać nie wiem jak ty ale trza być czujnym Socks może się zemścić. Uśmiechnęła się w stronę Wave. Po chwili położyła się i zamknęła oczy próbując usnąć. Dobranoc Wave. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Do zobaczenia i dobranoc do jutra heheszki Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wave położył się ale nie zasnął tylko symulował,był czujny by Socks się nie zemściła. - Dobranoc! Krzyknął do wszystkich. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Victo nie zwrucił nawet uwagi na Socks. Dalej całował Dearme, powoli masował jej barki i popatrzył się w jej oczy. - Jesteś piękna - Powiedział Victo. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Po kilku godzinach snu budzi się po czym wstaje i się przeciąga. *ziewa*Dzień dobry wszystkim co dziś robimy*zapytała* I po chwili spojrzała w stronę ogniska, które zgasło. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Wave zeskoczył z drzewa obok Orange - Hejka. Powiedział przeciągając się. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Gdy Wave zeskoczył z drzewa Orange w ogóle tego się nie spodziewała i się lekko przestraszyła a zarazem strzeliła mu liścia ze strachu. Ups. Wybacz Wave *uśmiecha się* Nie rób tak więcej *śmieje się* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Nic się nie stało,w nocy jak wszyscy spali to ja na drzewo wszedłem. Powiedziałem siadając obok Orange. -*ziewa* Ale tym razem pamiętam co było kilka godzin temu. Powiedział uśmiechając się. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Gdy widziała jak Wave siada postanowiła się położyć i patrzeć w chmury. Co tam Wave słychać ogólnie. Spytała oglądając chmury. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Dobrze narazie jest spokojnie,a u ciebie jak tam? Powiedział siedząc i nucąc sobie nieznaną piosenkę którą sam wymyślił. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Spogląda na chmury i odpowiada. A dobrze po staremu. Ciekawe wyznania były*uśmiecha się przy czym lekko się zarumieniła* Zdejmuje swoje AeroSkrzydła. Chyba je wyczyszczę są brudne. Otworzyła swoją skrzyneczkę z narzędziami. Chwilę pomyślała. O właśnie bym zapomniała. Bierze specjalny klej do płótna po czym skleja małą dziurę w namiocie Socks. Wraca do swoich AeroSkrzydeł wyciąga ściereczkę i płyn (pronto:P) prysła nim tu i uwdzie. I zaczęła trzeć ściereczką by wyczyścić swoje Skrzydła. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - To prawda ciekawe były wyznania. Powiedział wstając i wyciągając ostatni skrawek swojego płaszcza. - Pomóc ci Orange? Zapytał uśmiechając się. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Spojrzała na Wave. Nie. Nie trzeba.*uśmiecha się* Po czym czyściła dalej swoje Skrzydła. Wyczyściła 4 km'y i rakietnice. I zaraz się zabrała za czyszczenie samych skrzydeł. Zaczynając od lewej strony a kończąc na prawej. No koniec. Teraz je tylko zostawić na słońcu by oschły lekko.*powiedziała do siebie* Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Dobra. Powiedział uśmiechając się,po chwili poszedł na pagórek ale położył się grzbietem w górę. - Ciekawe gdzie teraz nas pośle i jakie kary jeszcze nam skombinuje Śmierć. Powiedział do siebie lekko znudzony. @DOWN Mi chodziło że jakie kary jeszcze wymyśli xD Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - To nazywasz karą? - Dearme zaśmiała się z naiwności Wave'a. Ona też już nie spała. Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Powiem tak...chcecie mnie zabić ze śmiechu HAHAHAHA nie mogę oddychać. A Victo przesadzasz trochę. -------------- *Nastał dzień* Śmierć wstał i się rozejrzał. Nikogo nie widział więc użył tradycyjnej pobudki czyli polewanie zimną wodą. Nad każdym uczestnikiem wyprawy pojawiła się mała chmurka burzowa. Włączyła się i zaczęła się mała burza z piorunami. Śmierć wrzasnął - Pobudka śpiochy --------------- Ja idę grać w LoLa i WaveX pilnuje. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Jacob ale daj nwm jakieś zadanie czy cus nie ma tematu do gadania. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Wave nadal leżał grzbietem do góry bo był znudzony,nawet po oblaniu go wodą leżał jak przyklejony do ziemi. - Nudy! Powiedział i zaczął skakać by się nie nudzić,później zaczął się kręcić a jeszcze później zaczął wchodzić na drzewa i z nich zeskakiwać. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Spoglądała na Wave iż w końcu sama uznała, że jej się nudzi więc postanowiła trochę polatać. Na Celestię ale nudy no nic czas polatać. Podeszła do AeroSkrzydeł założyła je i uruchomiła. No to lecimy *powiedziała do siebie* I po kilku chwilach wystartowała. No to się pokręcimy trochę*Mówi do siebie* Zrobiła beczkę w lewo potem w prawo powtarzała to kilka razy, po czym postanowiła zrobić jakiś mocniejszy obrót więc poleciała w górę i zaczęła opadać w dół. Czas na trochę adrenalinki. Kiedy była na około 30 metrach wyprostowała lot i wzbiła się ponownie w górę Ihaaa*krzyknęła* Po czym zrobiła kilka jakiś trików. I zaczęła spokojnie latać. Link do komentarza
Recommended Posts