inka2001 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Ja ci pokażę zachowanie. - Wysyczała. Znowu się zmieniła i zaczęła rzucać w klatce. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Spojrzała się na nowo przybyłą i podeszła do niej. Witaj jestem OrangeSteel*Widać na założone na niej AeroSkrzydła, hełm i Wave na jej grzbiecie* a ten na moim grzbiecie to Wave zażył sporą dawkę środków nasennych i śpi jak zabity.*zaśmiała się* Jak się znalazłaś tutaj? Ah a ta znów swoje*spogląda na Ruff* Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Wrrr! - Warczenie dobiegało z klatki. Ruff próbowała przegryzdż kraty. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Spojrzała na Ruff Ruff! no błagam musisz przy nowej się tak zachowywać. I popatrzyła się na nową. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Ruff ale ja się pytam!No po cholerę się jej bać?Czy ona wygląda na taką która chce każdemu zrobić krzywdę? Socks usiadła na ziemi. - I może jakieś dziękuję?Gdybym z tobą nie przeleciała nad tym kanionem to byś musiała iść ze śmiercią po moście.Tak to musiałaś tylko przez chwilę popatrzeć w dół a ze śmiercią to jeszcze byś wypadła! Link do komentarza
Dżuma Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Patrzyłam trochę zakłopotana na grupę. - Szczerze nie chcę wiedzieć... - odetchnęłam - Witaj jest Dangerous Travel, w skrócie po prostu Travel. Jak się tutaj znalazłam ... - przerwałam aby się zastanowić - nie wiem. Pewnie coś mnie zabiło podczas snu albo po prostu Śmierć mnie zabrał... -wzruszyłam ramionami. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Na Celestię nikt nie wie jak się tu znalazł oprócz OrangeSteel?No Śmierć jesteś mistrzem niszczenia innym życia gnoju! Zaśmiała się cicho.Ta sytuacja wydała się jej bardzo komiczna. - Ale równie dobrze mogłabyś przyjść trochę później.Może ominęły by cię kolejne kłótnie.Na przykład ta która odbyła się niedawno.Ha!Idiotka niby taka silna a po serii z karabinu ledwo się na kopytach trzyma.A to wszystko dlatego że pan Śmierć postanowił nas zaatakować a potem cofnąć czas i wyczyścić nam pamięć. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Spoglądała na Socks po czym wszystko potwierdziła. Travel dam ci taką małą przyjacielską radę. Uważaj na nie których. I po chwili spoglądnęła na Ruff i Susan. Link do komentarza
Dżuma Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 /ugh... czytam juz 81 stronę aby poznać charaktery postaci ;_; ten wasz spam jest strasznie trudny do czytania/ - no wiesz... ja raczej takie coś ignoruje, a inaczej mówiąc jesteśmy tylko kucami i nie zmienimy tego. - odetchnęłam patrząc się do góry i unikając spojrzenia kogokolwiek - No nic, jestem głodna, pozwólcie - powiedziałam wyciągając jabłko z juk. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Pamiętam jak ja to czytałem:P nie dawno hehe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ *krzyczy*Wave obudź się wkońcu *wzdycha* Podeszła pod jakąś skałę i uderzyła ni tak by się obudził. Wstawaj!*krzyknęła* Śpiochu! Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Dark (Wave) obudził się z bólem głowy. - Emm...Co się dzieje? Zapytał Orange patrząc na nią z dziwną miną. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Nie rób tak.Gdy środek usypiający przestanie działać to się obudzi.A będzie jeszcze chwilkę działał więc poczekajmy. Zaczęła czyścić karabin.Wave się obudził. - A nie mówiłam?Wystarczyło poczekać a nie nim jeszcze walić.Teraz trzeba go jeszcze odwiązać. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Wave gdy usłyszał "obwiązać" odrazu wstał na nogi. - Żyje. Powiedział i zaczął rozglądać się gdzie jest. - Gdzie jesteśmy? Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Walczyłam z Susan i Ruffian a ty strzeliłeś do siebie z amunicji usypiającej.Potem przywiązaliśmy cię do AeroSkrzydeł Orange byś nie spadł i przelecieliśmy nad tym Kanionem.No i mamy kolejną przyjaciółkę.Nazywa się Dangerous Travel ale mów na nią Travel. Powiedziała siedząc na ziemi.Wyciągnęła butelkę wódki i sprawdziła czy Śmierć patrzy.Jak najszybciej wypiła połowę i schowała butelkę. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Nie strzeliłem do siebie bo po co miałbym to sobie robić. Powiedział patrząc ze zdziwieniem na Socks. - Witaj Travel jestem Dark Flame ale wszyscy mówią mi Wave. Przywitał się podchodząc do nowej. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ruff dalej próbowała przegryzć klatkę. Jej głos przypominał charczenie. Rzucała się w klatce, która poturlała się po ziemi. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Tak, tak. Miło mi cię poznać. Zapewne owca zaraz uświadomi cię o mojej chorobie, i o tym że nadaję się tylko do grobu. Chociaż, w istocie już jestem martwa. Nie szkodzi. Na imię mi Dearme. - Powiedziała klacz niedbale. Link do komentarza
Dżuma Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - W sumie też nie wiem czy ja umarłam czy zostałam po prostu zabrana z naszego świata - obserwowałam dalej otoczenie - Mi miło również poznać was wszystkich, chociaż to dla mnie nie ma znaczenia, dalej będę podróżować. - zastanowiłam się chwilę, biorąc gryz jabłka - Dobrze wiedzieć że nie jestem jedynym ziemskim kucem, a tak btw. ciekawy punkt widzenia, nazywając kuce owcami. Ja prawdopodobnie też taką jestem ... - uśmiechnęłam się niedbale. Zatrzymałam toczącą się klatkę z wilkiem, zabierając kopyto przed kłami zwierzęcia. Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ruff próbowała rzucić się na nową. Warczała głośno. Spoklądała na nią złowieszczo. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Spogląda na Travel po czym mówi. Musisz jej wybaczyć bardzo łatwo ją zdenerwować. Spogląda na Ruff przemienioną w wilka. Link do komentarza
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Ciekawy? Cóż w nim ciekawego? Nie. Jest po prostu moim punktem widzenia. O, tak. Właśnie tak. Tylko moim. - Zachichotała. Zdała sobie sprawę, że dawno tego nie robiła. Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Ano bym uświadomiła ale ty ostatnio tak cicho siedzisz że to chyba sensu nie ma ale skoro tak bardzo chcesz...A więc Dearme jest chora psychicznie i zabiła swoich przyjaciół ze szpitala psychiatrycznego.Mówi że z litości ale kto by tam dla niej wierzył. Socks spojrzała na klatkę z Ruffian. - Zgaduję że idziemy ją oddać do cyrku?O!A ona to też niezła jest.Raz się na mnie rzuciła i zrobiła mi ranę o tutaj.Ale wtedy to mieliśmy jeszcze takiego co mnie uleczył ale ostatnio nikt nie wie gdzie jest i tyle. Pokazała miejsce koło swojego CM.Jeśli się lepiej przyjrzeć to można było zobaczyć prawie niewidoczną bliznę. - A tamta to mi jakieś ostrze wbiła tutaj i jeszcze uderzyła w głowę.Nazywają ją Susan ale ja wolę nazywać ją "Głupia Idiotka".Ale na szczęście OrangeSteel mi pomogła. Link do komentarza
Vinylowy-Smok Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Spojrzała się na Socks. Ależ nie ma za co*odpowiedziała* Po czym zaczęła sprawdzać stan swoich AeroSkrzydeł. Amunicja podstawowa 75% zapasów Amunicja rakietowa ostatnie 8 pocisków. Bomby 0 Stan paliwa 89% Uszkodzeń:Sprawne Nie ma bomb rakiety się kończą, dobrze że masa kul jeszcze jest. Po sprawdzeniu swoich skrzydeł postanowiła się trochę przelecieć. Odpaliła silniki i wystrzeliła w górę zrobiła kilka kółek i po jakimś czasie wylądowała. To co idziemy czy tak stoimy? Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Śmierć wziął klatkę magią i zaczął nią trząść. Powiedział do Ruff - Jeśli się nie uspokoisz to będziesz się tak odbijać cały dzień. Po czym Śmierć spojrzał na Susan. Zaczęła się budzić. Powiedział do niej - Ej...co tak długo się budziłaś? Susan warknęła i zeskoczyła z grzbietu Śmierci. Zdjęła bandaż i powiedziała - Ok rana zagojona. Co jest? Śmierć wskazał Travel. Susan uśmiechnęła się i podeszła do Travel - Witaj jestem Susan. Oczekiwaliśmy cię. Pod nosem powiedziała. - On nie ja. Po czym spojrzała na Ruff odbijającą się w klatce. Powiedziała - I na co ci to było? Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Ty taka mądra nie bądź.Nie zapominaj przez kogo musiałaś leżeć na grzbiecie swojego kochasia. Socks zarzuciła karabin na grzbiet. - To gdzie teraz idziemy? Link do komentarza
Recommended Posts