Wilcza Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Animal pokręciła przecząco głową. - Wybacz mi. Canterlot to nie moja bajka. Nie lubię tamtejszych kucyków. Większość z nich puszy się i nie szanują innych. Wolę zdecydowanie Ponyville. Cisza i spokój. Mogę odwiedzać swoją wilczą rodzinę, spacery po lesie. Zwierzęta... Fluttershy. Pierwsza przyjaciółka, która mnie wspierała. Nie mogłabym tego wszystkiego zostawić. Canterlot do mnie nie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Rozumiem , a biedzisz mnie odwiedzać raz na jakiś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - No pewnie. Będę Cię odwiedzać kiedy tylko będziesz chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Dzięki.Kiedy będę miał wolne ,będę przyjeżdżał do ponyville Chciałem cię zapytać o twoje umiejętność,Czytałem o tym w księgach , było na kilku lekcjach oraz sam potrafię zamienić się w niektóre zwierzęta .Gdzie się nauczyłaś tego??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Nigdzie się tego nie uczyłam. To mój życiowy dar. Dopiero w lesie po tym jak mnie rodzice zostawili a wilki przygarnęły odkryłam to. Ale kiedyś w Cloudsdale, na Obozie Młodych Lotników. Wtedy już przyjaźniłam się z Fluttershy. Coś mnie przestraszyło i akurat myślałam o gronostaju, kiedy Fluttershy zobaczyła, że ciało mi się zaczyna wydłużać, pyszczek zmieniać i zaczęłam maleć. Zakryła mnie akurat czymś co miała pod kopytkiem tak aby nikt tego nie zobaczył. Potem zastanawiałyśmy się co to było. Ale próbowałyśmy w to nie wnikać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 A to się nazywa Animagia. umiejętność zamiany w zwierzęta,Masz najwyraźniej wrodzony talent. Widziałaś kiedyś Canterlot?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Animagia... czytałam o niej w księgach. Cóż... widziałam Canterlot, bo właśnie tam poszłam się czegoś dowiedzieć o moim talencie. A ja gdyż byłam tam pierwszy raz miałam problemy ze znalezieniem biblioteki. Więc spytałam jakiegoś kucyka o drogę... a wiesz co on powiedział? "Och... a cóż z ciebie za nieokrzesany kucyk. Wyglądasz jak jakieś zwierzę, mogłabyś przynajmniej coś na siebie założyć... nie widzisz? Tutaj trzeba coś nosić barbarzyńco. Hmph nie rozmawiam z takimi kucykami ze wsi. Odejdź precz." Bardzo miłe te kucyki... ale przynajmniej Canterlot nawet ładny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Chyba powinniśmy pójść wtedy z grupą do biblioteki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Taak... pewnie dobrze się bawią a my musimy tutaj tak siedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Gdyż ja znam cała bibliotekę Caterlotu na wylot oraz także znam niektóre jej sekrety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Tak właściwie to ciesze się, że jestem w lesie, ale... no cóż... chciałabym też pójść do biblioteki. Nie wiadomo kiedy znowu spotkamy resztę. Ech... a tylko nasza trójka z tej całej grupy tutaj została. Najgorsze jest to, że jeszcze walczyliśmy z Mantykorą, a nie udało się zdobyć tego jedzenia i picia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 . A w domu rodziców są odłożone przez mnie pieniądze oraz jakieś zapasy jedzenie i picia. .Ich nie ma w domu, wyjechali , nawet nie wiem dokładnie gdzie. Zapomniałem o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Um... no cóż... nie wiemy gdzie się podziała reszta... więc trzeba będzie tu tak siedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Jutro pójdziemy po jedzenie do mojego domu w ponyville??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Po pokrzepiającym śnie Grim Cognizance udał się na zewnątrz w celu dotlenienia się. Usłyczał mimochodem końcówkę rozmowy. - Już mówiłem, prowiant na miesiąc jest w lesie. Gdzieś tam - pokazał kierunek - przy ośmiu ubitych Podmieńcach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 A widziałeś coś jeszcze??? Odezwał się Atlantis do Grima. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Broń, zbroje, jakieś wojskowe duperele. No i gniazdo. Mantykory, jeśli chodzi o ścisłość - wyjaśnił Grim. Dziś miał już nieco lepszy humor, więc nawet chętnie odpowiadał. Po chwili cicho zanucił starą stalliongradzką dumkę. - Mogę was tam zaprowadzić, jeżeli chcecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 My spotkaliśmy Mantykorę i walczyliśmy z nią do pewnego momentu kiedy stwierdziliśmy że nie damy rady z nią ,wtedy to animal postanowiła przekonać ją do zaprzestania walki, tuz po jak się jej udało przekonać mantykorę młoda, wkroczyła jej matka, wtedy musiałem przeteleportować nas tu pod dom Zecory. Odrzekł Atlantis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Animal na wspomnienie o dorosłej Mantykorze zatrzęsła się powodując do przebudzenia królika Angela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Atlantis poczuł że Animal zadygotała Animal już jest spokojnie,nie ma jej Przytulił się do Animal. Powtórzył po cichu do niej słowa kołysanki które Animal śpiewała wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - To idzie ktoś, czy będziecie tak tkwić? - zapytał dość bezceremonialnie Grim. Nie miał w sobie za grosz empatii, więc nie wyczuł możliwego nietaktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ja mogę iść Odpowiedział do grima, Animal proszę pójdź ,proszę nie odmawiaj?? powiedział do Animal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Na dzisiaj mam dość... przepraszam. Wycofała się trochę do tyłu. Tam się skuliła i przytuliła do siebie Angela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ech szkoda , będziemy musieli iść sami.- powiedział do Grima Animal pożyczysz mi te juki?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Wciąż czekam. - mruknął Grim. Zwrócił się w kierunku lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts