Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Atlantis przerwał zaklęcie po czym za pomocą magii uniósł Trevisa na trawę obok niego, następnie położył się na ziemię. Po czym powiedział do Animal:Jestem beznadziejny,do niczego się nie nadaje. następnie opuścił głowę i zaczął cicho łkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Rebon spojrzał na Atlantisa. Widział, że bardzo się tym przejął. Alchemik podszedł do niego i powiedział: - Jeżeli będziesz myślał, że jesteś do niczego to tak będzie. Zrozum, ne wolno się poddawać! Popełniasz podobne błędy co ja dawniej. Jeśli zamierzasz się teraz poddać to wiedz, że nigdy nie zobaczysz swojej ukochanej bo może jej już nie być. Więc jeżeli naprawdę ją kochasz to weź się w garść jak na jednorożca przystało i ogarnij się! Nie jesteś jakimś mazgajem mam nadzieję. Rebon poklepał lekko Atlantisa po grzbiecie na znak pocieszenia i dania otuchy. Jak zwykle widok płaczącego i użalającego się nad sobą ogiera, denerwował go. Przypominało mu to jego, gdy popełnił największy w życiu błąd, bo robił to samo co teraz Atlantis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Animal podeszła do Atlantisa i objęła go kopytkiem. - No już... nie ma powodu do płaczu. Po prostu nie wyszło Ci to co zamierzałeś, ale to nie oznacza, że poniosłeś całkowitą klęskę. Nie płacz... będzie dobrze... no już... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Tak naprawdę wtedy na polance to przeze mnie się nie udało zdobyć tego jedzenia.To przeze mnie Mantykora ciebie zraniła,tyle zaklęć użyłem i tylko 2 albo 3 udały się na wszystkie które rzuciłem. Uniósł głowę, cala była zapłakana,ale już nie płakał gdyż nie miał już łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Rebon lekko uśmiechnięty rzekł: - A myślisz, że mi wszystko wychodzi? A nawet jeśli to nie jest to powodem do płaczu. Nawet najlepszym jednorożcom niektóre czary się nie udają. Jeśli chcesz aby twoje umiejętności cię nie zawodziły powinieneś trochę czasu poświęcić na intensywny trening. A najlepszym sposobem na magię jest przyjaźń! Tak powiedziała mi kiedyś pewna piękna klacz. Tyle, że ja nie czaruję ale to jest bez różnicy w tym przypadku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - No, ale już przestań... to nie Twoja wina... nie kłóć się ze mną... bo jak to mówią, z klaczą nie wygrasz jeśli chodzi o dyskusje. Animal zaczęła ocierać łzy z policzków Atlantisa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Przypomniało mi się jak kiedyś bylem mały i uczyłem się zaklęć.Pamiętam bolesne próby przyswojenia pierwszego zaklęcia,każda próba kończyła się falą bólu.Następnie godziny płaczu.Mam kontynuować zaklęcie???-Patrzył smętnie na Animal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Ja już jestem przeciwna tego, abyś kontynuował zaklęcie. Nie chcę byś się męczył. Bo skoro ten kapitan zabezpieczył swój umyśl, to próba wydobycia czegoś jest tylko stratą czasu. Ale to moje zdanie, a wybór jest Twój. - powiedziała cicho do ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Nie wiem , gdybym go osłabił jednym zaklęciem i dopiero spróbował sforsować jego zaporę drugim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Nick wstał widząc że coś się dzieje. -Pomysł nie najgorszy, ale pamiętaj że to kapitan i jego podwładni mogą się zorientować że coś jest z ich dowódcą nie tak. A wy co myślicie? Poza tym zgadzam się z Animal odpocznij trochę zasłużyłeś.-uśmiechną się do Atlantisa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Animal chyba przestanę swoich prób.W myślach odwołał sondę, z następnie wydal jej rozkaz pilnowania obszaru w którym się znajdowali. Po czym rzekł do Nick oraz Rebona : Dziękuje a potem do Animal : Proszę pomóż mi uporać się z moim niedołęstwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Wcale nie jesteś nieudacznikiem, przestań tak mówić. Posłuchaj... ważne jest aby wierzyć w siebie i w to, że można wiele osiągnąć. Gdybym ja w siebie nie wierzyła, nie przetrwałabym w lesie jednego dnia. Ale spójrz, jestem tu i stoję przy Tobie, uwierzyłam w siebie i dałam radę. A więc przestań sam siebie obrażać, proszę. - powiedziała stanowczo do Atlantisa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Animal jestem chyba zmęczony , zaśpiewasz dla mnie kołysankę tę sprzed domku Zecory,tylko nie obraź się że cię oto proszę.Dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Animal położyła się na trawie i zamknęła oczy. - Spać czas, śnić czas... pod ciepłą kołdrą aż po świt... Już spać czas, śnić czas... pora zasnąć w mig... Miło jest we śnie, bo spać to fajna sprawa... Miło jest we śnie, każdy sen to zabawa... - klacz ciągle powtarzała słowa. Śpiewała cicho i spokojnie, jak na kołysankę przystało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Dziękuje,mogę się do ciebie przytulić??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Jeśli zechcesz. - już po chwili znowu śpiewała kołysankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Atlantis podszedł do Animal po czym przytulił się do ciepłej sierści Animal.Po czym powiedział do niej Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Rebon spojrzał na Atlantisa i Animal po czym uśmiechnął się i powiedział: - I taką przyjaźń to ja rozumiem... Położył się niedaleko i spróbował się odrobinę zdrzemnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wiktor powiedział: - To może poświęcimy 20 minut i pójdziemy do mojego domku? Jest niedaleko stąd. Tam odpoczniemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Tu jest bezpiecznej,Sonda zajmie się obserwacją okolicy.Animal przykryj mnie skrzydlem proszę,pozwoł mi przypomnieć jak to jest z Blue Po czym przytulił się bardziej do Animal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Animal wedle życzenia rozpostarła skrzydło i przykryła nim plecy Atlantisa. Sama przytuliła do klatki piersiowej Angela i zaczęła nucić dalej kołysankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Dziękuję ci Animal. Animal dobrze że wróciłaś. Zanim zasnę chce coś wiedzieć oprocz tego co powiedziałem wcześniej - Zwrócił się do Animal Animal powiedz co wiesz o nauce magii przez jednorożce??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Wiktor zmrużył oczy. - spoko to ja ide sie przejść bede za niedługo. I odszedł w las Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Myślałem że to ty potrzebujesz opieki a tak naprawdę to ja potrzebowałem,dopiero teraz to widzę - po tych słowach wtulił się jeszcze bardziej w ciepłe ciało Animal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 -No to dobrze. Dobranoc.-położył się i zasną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts