Jump to content

Najbardziej i najmniej lubiany odcinek I sezonu

TheSzczygiel1992
 Share

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 8 months later...
  • 1 month later...

Jak dla mnie najlepsze były wszystkie prucz 4 niewiem dlaczego.

* prócz 

Mi najbardziej podobał się odcinek 1 i 2 :rainderp: nie spodziewaliście się, co ? Po nich najlepsza noc w życiu i sukces spod igły.

Najgorzej wypadł stanowczo odcinek z psami i kucykami :/ no oczywiście wykluczając wspaniałą Rarity ~!

Jak dla mnie odcinek z Gildą był słabiutki. Gagi raczej zgrane, bardzo niesympatyczna postać... na plus jedynie niezłe i dość zaskakujące zakończenie.

Odcinek z Parasprite'ami zwyczajnie nudny. Po prostu nie ma nic, co spowodowałoby, że chciałbym do niego wracać. 

Pilot też taki sobie; na pewno najsłabszy z dotychczasowych dwuczęściowców. 

Z najlepszymi mam problem, bo dobrych jest zdecydowanie więcej :) A zatem wymienię pierwszą piątkę (kolejność przypadkowa): Dragonshy (dużo Fluttershy... to dla mnie wystarczający argument); Bridle Gossip (duuuużo humoru, klimat, Zecora, Las Everfree); Winter Wrap Up (piosenka! i klimat starych kreskówek); Stare Master (bo Fluttershy :) i część akcji rozgrywa się w Everfree Forest, a ja lubię tę lokację); Party of One (Pinkie gadająca z workiem mąki jest bezcennym widokiem). No dobra, dorzucę jeszcze Best Night Ever za bardzo solidną dawkę humoru i muzykę.

Dziwi niska ocena odcinka z Diamentowymi Psami. Mnie bardzo rozbawił - jeden z najlepszych występów Rarity, wyobraźnia Spike'a... W moim rankingu plasuje się w górnej połowie :)

• 6 months later...
Guest ChrisEggII

Najbardziej lubianym odcinkiem jest zdecydowanie 20. To od niego zacząłem oglądać serial. Potem jest pierwszy dwuodcinkowiec, który tylko utwiedził mnie w przekonaniu, że to coś dla mnie. Świetnie została opowiedziana tam historia.

Najmniej lubiany? Zdecydowanie trzeci. Motyw z otrzymaniem 2 biletów i posiadania większej ilości zazdrosnych przyjaciółek był już wałkowany tysiące razy.

• 1 month later...
  • 2 months later...