Cahir Napisano Luty 29, 2012 Share Napisano Luty 29, 2012 @Van podbijam!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Marzec 1, 2012 Autor Share Napisano Marzec 1, 2012 EmoTacoZ to... Emo TacoZ Kuba Dmode Coke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 1, 2012 Share Napisano Marzec 1, 2012 Puszka coli. Czyt mordekaiser Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Naaah, dat jakiś parkourowiec. W stylu Mirror's Edge&AC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Kuba? Niee, imo zdecydowanie coś takiego: http://desmond.imageshack.us/Himg504/scaled.php?server=504&filename=437739801048c364a47.jpg&res=medium Bo nie chce przyjąć do wiadomości, że Dashie lubi klacze @Avan ;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 ...Dashie lubi klacze I hate you D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Marzec 2, 2012 Share Napisano Marzec 2, 2012 Nie mogłem znaleźć podobnego z kucem. xd Większość niestety podchodziła pod nsfw ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Marzec 4, 2012 Autor Share Napisano Marzec 4, 2012 Kuba jest parkurowym puszkowym moherem z psem Geledrin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 4, 2012 Share Napisano Marzec 4, 2012 postać po prawej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Rushofy Żeluś :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Nah, dat kwadrat (sześcian) z Spiral Knights, też był różowy i żelkiem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Marzec 5, 2012 Share Napisano Marzec 5, 2012 Zdecydowanie coś takiego Avatar na sterydach xD ----------------------------------------------------------- Bo nie chce przyjąć do wiadomości' date=' że Dashie lubi klacze [/quote'] No... trochę się... zagalopowałeś (xD). Powiedziałbym raczej "Bo nie chce przyjąć do wiadomości, że są shipy, w których Dashie lubi klacze" ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Marzec 11, 2012 Autor Share Napisano Marzec 11, 2012 Różowy zuy żelek na sterydach. Target: Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Hipsterskie włosy i Oldschoolowe, wielkie okulary. A do tego świetna koszula w szarą kratę. Na znak bycia jednym z niewielu szanujących Skrillexa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 11, 2012 Share Napisano Marzec 11, 2012 Tak samo jak mój kumpel, kojarzy mi się z Twilight. (tyle, że kumpel to Psycho Twi ) Więc Neiter wygląda dla mnie jako jajogłowy kuc ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Marzec 11, 2012 Autor Share Napisano Marzec 11, 2012 Ale my tu mówimy o Niklasie. I czemu jestem jajogłowy? :( Nie jesteś Wiem, że mówimy o Niklasie, pisałem to będąc w miarę świadomym ^^ Po prostu kojarzy mi się on z 'Tłajlajtowością' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 Złota łopata Niklas? Prosto z widać jakiej strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Marzec 15, 2012 Autor Share Napisano Marzec 15, 2012 To ten po prawej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 15, 2012 Share Napisano Marzec 15, 2012 no jakzeby inaczej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Marzec 16, 2012 Autor Share Napisano Marzec 16, 2012 Nie macie pomysłu jak wygląda Niklas xD Wychodzi 80-letnia hipsterka Target: Ecape Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Ze względu na jego nick, otrzyma on ode mnie płaszcz Gestapo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Jakiś(aś) tam Ecape z fotobloga. ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 Gratulacje, jesteś banenem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 16, 2012 Share Napisano Marzec 16, 2012 You are ... nah xD that likes bananas :o Ecape kojarzy mi się z gigantyczną, zmutowaną czapką. Ecapedzilla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts