PixelPlushiee Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Wpisz mnie. Ja wielbić pana mego <discord> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Czy mogę dołączyć do listy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 A co mi szkodzi ,wpisz i mnie *krzyczy taplając się w czekoladowym deszczu* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Hej, hai, helou! Lista uzupełniona! Witamy na pokładzie SS Chaosu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolerianG Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Discord jest szalony i i ma porabane pomysly proszę o wpisanie mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Dopisz mnie! Uwielbiam Discorda! Kocham wszystkie postacie (ze wszystkich filmów/seriali/gier/książek), których żywiołem jest chaos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Dopisać mnie jak pragnę chaosu! Discord to...chaos a ja uwielbiam chaos! (chaos jest wszystkim i niczym jednocześnie) pozatym discord to jedna z bardziej interesujących postaci w serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Ja też chcę na listę Proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Prosze o wpisanie :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 Mnie też wpisujcie, bo Discord jest u mnie w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 jako że discord jest moją druga ulubioną postacią proszę o wpisanie minie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Czołem! Czas na chaos! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Poproszę o umieszczenie mej niezbyt i zarazem wielce skromnej osoby na liście I:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D!scord Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Eee, tam. Mnie też wpisz. Kocham samego siebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retrybucja Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Z rozkazu Mrocznego Władcy Wszechrzeczy (Mnie), możecie wpisać mnie na listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wpisz też mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsektPL Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 wpisz mnie, sprzymierzeńca chaosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Writer Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Proszę o umieszczenie mojego nick'u na tej zacnej liście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Mnie mnie mnieee wpisz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 6, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Wasze zdrowie! Dzięki wielkie za tylu fanów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katrina Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Mnie też!! Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KHAAAN! Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Również i wpisz mnie. Ciemność z chaosem bardzo dobrze współgrają ze sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Też proszę o dopisanie mnie do listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Mógłbym prosić o zmianę mojego nicka na liście na Sajback. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katrina Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Mnie też ! Prose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts