wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -W lesie, niedawno uciekliśmy z Canterlotu. Niedługo będziemy musieli się zbierać. Im szybciej dotrzemy do kryjówki tym szybciej będziemy bezpieczni i oparzę cie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - No, to na co czekamy? Zbierajmy się! - powiedział, po czym próbował wstać. - Hej, hej. Spokojnie, bracie. Mamy chwilę czasu. Zwłaszcza, że to ja będę musiał cię targać. - rzucił Hammer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Jeśli chcesz to mogę go przez chwilę nieść magią. Tak swoją drogą... sądziłam Hammer że masz krzepę. -powiedziałam z drażniącym się uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Ta. Też tak sądziłem. Do czasu więzienia - uśmiechnął się smutno. - No, mniejsza. Ten kucyk musi się przespać. Dobranoc wszystkim! - rzucił i położył się. - Phi. Ja tam wcale nie jestem zmęczony - mruknął Arrow złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Bo od czasu ucieczki byłeś chyba nieprzytomny. Ja nie jestem zmęczone tylko zaniepokojona. Nadal nie rozumiem gdzie popełniliśmy błąd podczas zabójstwa. -usiadłam obok ogniska i używając magi wyczarowałam nad ogniskiem 3 fioletowe małe kule które po prostu się unosiły nad ogniskiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - A może nie było błędu? Co jeśli to był sprawdzian? Wiesz, czy sobie poradzimy. Nie popełniliśmy błędu. Musieli wiedzieć, że tam będziemy - snuł teorie spiskowe pegaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Jeśli tak to kto mógł wiedzieć? O ile dobrze pamiętacie to NIKT o nas nie wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - A kto dał nam zadanie? Veritas. Nie wiemy, dlaczego mieliśmy zabić tego gnojka. Veritas po prostu nas mógł sprawdzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Być może ale tego dowiemy się dopiero w kryjówce. Do tego czasu musimy uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Noc minęła spokojnie i bez zagrożeń. Wczesnym rankiem obudził się Hammer i zbudził grupę. Musieli teraz znaleźć tylko dobrze ukrytą ścieżkę, prowadzącą przez przełęcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -No dobrze... czas się udać do kryjówki. Hammer bierz Arrowa. W takim stanie daleko nie pójdzie sam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dam radę - rzekł Arrow z uśmiechem. Wstał i z zadziwiającą zręcznością zaczął chodzić po jaskini. - Widzicie? W porządku. Ruszajmy. - zarządził. Po wyruszeniu z groty pozostało kilka metrów stromej, krętej ścieżki. Potem nagle zanikała wśród bujnej roślinności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Cóż pozostaje nam już tylko tędy przejść i w góry do kryjówki. -powiedziałam idąc za resztą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Somado, jakie zostawialiśmy znaki, co? Bo nie do końca pamiętam, gdzie leżała ścieżka... - Hammer grzebał w zaroślach i nic co mogłoby być ukrytą ścieżką dotąd mu się nie objawiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Szukaj symbolu oka Hammer... szukaj oka... -powiedziałam ze spokojem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Dobra, jest - Hammer wyłonił się zza krzaka z kilkoma gałązkami wplątanymi w grzywę i w ogon. - Tędy - rzucił. Arrow podbiegł i zniknął w skłębionej roślinności. Słychać było szelesty. Hammer poczekał na towarzyszkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Podeszłam do Hammera. -Naprawdę tak trudno to zapamiętać? Oko, to co nas wyróżnia. Wyglądamy na ślepych ale widzimy więcej. -powiedziałam z uśmiechem i poszłam dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Hammer prychnął i ruszył za swoimi towarzyszami. Ścieżka była ledwie widoczna i pięła się stromo, aż przechodziła blisko koło szczytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -Już prawię jesteśmy. Hammer, wiesz że ja się tylko droczę? -powiedziałam odwracając się do towarzysza z uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Hammer uśmiechnął się. Wiedział. - Szybciej, kochani! - ponaglił Arrow wysuwając głowę z gęstych krzewów. Pochył zbocza stawał się coraz bardziej stromy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -Nie martw się idziemy. Ty to zawsze chcesz być na przodzie. -powiedziałam idąc ostrożnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Gałęzie co chwilę czepiały się futra, a kamienie obsuwały się. Ostrożne kroki były koniecznością. Przełęcz w końcu ukazała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -Już niedaleko, teraz jak zawszę szukamy groty w której są żelazne drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - He, he. Tak. Szukamy. Dobre, nie ma co - Arrow uśmiechał się drwiąco, stojąc na skraju przepaści i kamiennej groty. - Somado, mam nadzieję, że potrafisz je otworzyć. Dawno mnie tu nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -A proszę bardzo. -podeszłam do żelaznych drzwi i podeszłam do kamienia na lewo od nich. Za kamieniem była dźwignia która uruchamiała kryształ słów który prosił o hasło- "Nie każdy cień służy ciemności". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts