Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Nie pytaj. Przez pomyłkę nie trafiłem na balon do miasta. I teraz muszę tu zostać. - Ruszył zranionym skrzydłem. - Och, błagam. Goj się szybciej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Nie martw się. Pomogę ci! - Powiedziałam i podałam mu kopytko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 - Jak chcesz mi pomóc? Muszę tu po prostu zostać... Znasz jakiś pensjonat? Albo gospodę. Cokolwiek, byleby można było przenocować. - Przybił kopyto i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - Wiesz, właściwie znam takie jedno miejsce. Może chcesz u mnie zamieszkać? - Spytałam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Pegaz skrzywił się. - Naprawdę? Pozwalasz mi mieszkać z tobą? Nie mam pojęcia jak ci się odwdzięczę... - Uśmiechnął się. Jego czerwone oczy zalśniły w słońcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 - Chodz, odpoczniesz trochę. - Powiedziałam i zaczęłam iść w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Och, ja naprawdę nie jestem zmęczony. Ale za zaproszenie dziękuję i skorzystam. - Z uśmiechem ruszył za Ruffian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 - Opowiedz trochę o sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Urodziłem się w Skyhill. Tam mieszkam. Moi rodzice są pegazami. Jestem na studiach aktualnie. Zamierzam być architektem budowli z chmur. Teraz ty. Nie mówiłaś mi nic o sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Jestem Ruffian. Pochodzę z YanHoover i jestem klaczą wyścigową. - Powiedziałam i zrobiłam dumną pozę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Co do ostatniego, to widać że trenujesz. Masz wysportowaną i szczupłą sylwetkę - mrugnął okiem do Ruffian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dzięki. - Odparłam. - Ale co cię tutaj sprowadza? Nie mieszkasz tu prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Nie. A co mnie sprowadza... Musiałem załatwić pewną... Umm... Sprawę. I chyba przez chwilę będę musiał zostać. Cóż. tak to bywa z niezwykle ważnymi sprawami. Od kiedy trenujesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Od 5 lat. - Odparłam patrząc w jedno i to samo miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Czy ziemia w którą wbijasz wzrok jest tak ciekawa, czy czymś sobie zasłużyła żeby ją przebić? - zapytał. Jego głos był bardzo wesoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Co? Nic tak tylko patrzę. - Doszłam do domu. - Proszę. - Powiedziałam i otworzyłam drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Panie przodem - rzekł i odsunął się, dając Ruffian możliwość przejścia. Nagle jego postać dziwnie mignęła, na chwilę stając się czarno-biała. Trwało to ułamek sekundy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Co się stało? - Spytałam zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Gdzie? Kiedy? Coś się działo? - zapytał zdziwiony i nieco rozkojarzony. Zmarszczył brwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Tak. Stałeś się bezbarwny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 -Ja? zabawne... Całkiem niedawno jeszcze byłem normalny... - odwrócił się i dokładnie obejrzał kopyta, ogon i grzywę. Wszystkie kolory były na swoim miejscu. Tak samo jak ich właściciel. Po niezręcznej chwili milczenia Violet spojrzał w niebo. - ściemnia się - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Zabawne?! To wcale nie jest zabawne! Naprawdę stałeś się szary. - Wybuchnęłam. Co on sobie myślał? To ja godzę się na to żeby u mnie zamieszkał, a on co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Ale ja... Nie wiem. Niczego dziwnego nie zauważyłem, ani niczego dziwnego nie poczułem. Naprawdę. Zresztą, cały czas czuję się tak samo... Jesteś pewna? - zapytał. Jego wzrok stał się podejrzliwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Tak. - Odburknęłam i weszłam do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Mam sobie iść? Jesteś na mnie zła? - zapytał. Nie poruszył się i nie wszedł do domu. http://oi46.tinypic.com/o60bye.jpg <---- Spóźnione, ale co tam. Jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts