VileRaven Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 (edytowany) EDIT pierwszej strony. Mój deviantART _ Edytowano Grudzień 2, 2014 przez VileRaven 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 WYJDŹ ;n; WYJDŹ I NIE KRZYWDŹ LUBI SWYMI EPICKIMI RYSUNKAMI ;n; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 (edytowany) WYJDŹ ;n; WYJDŹ I NIE KRZYWDŹ LUBI SWYMI EPICKIMI RYSUNKAMI ;n; Krzywdź- dobrze powiedziane ._. Edytowano Grudzień 1, 2014 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7. na serio mnie przeraziła ta pinki jest straszna a co do innych prac są świetne czekam na kolejne prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7. na serio mnie przeraziła ta pinki jest straszna a co do innych prac są świetne czekam na kolejne prace haha xD wiele osób przeraziła ._. dzięki <3 właśnie rysuję jedną z nich xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Nieźle schizowo ;D Biedna pinkie ma zapalenie spojówek! Chcąc ukoić ból, łapczywie wrąbała kanapkę z Dżemem truskawkowym. Ale się ni umyła Nieładnie W czym robisz? Żółwik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Nieźle schizowo ;D Biedna pinkie ma zapalenie spojówek! Chcąc ukoić ból, łapczywie wrąbała kanapkę z Dżemem truskawkowym. Ale się ni umyła Nieładnie W czym robisz? Żółwik hyhy a pomogło ? głównie w gimpie c: jest tu chyba jedna praca w PS'ie ^^ ale ten jest dla mnie wielką tajemnica c: jeszcze go nie ogarnęłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Hej epickie arty a mnie nie przeraziła pinki. Czemu by nie narysować bardziej gore ? Np. Jak pinkamena wycina pegazowi skrzydło lub CM ja lubię takie rzeczy. Czy narysowałabyś takie gore z dedykacją ale niekoniecznie tutaj wstawiać tylko wysłać mi na PW bo widzę że lubisz straszenie ( pewno tak bardzo jak ja lubie patrzeć na cierpienie i krew itp... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Hej epickie arty a mnie nie przeraziła pinki. Czemu by nie narysować bardziej gore ? Np. Jak pinkamena wycina pegazowi skrzydło lub CM ja lubię takie rzeczy. Czy narysowałabyś takie gore z dedykacją ale niekoniecznie tutaj wstawiać tylko wysłać mi na PW bo widzę że lubisz straszenie ( pewno tak bardzo jak ja lubie patrzeć na cierpienie i krew itp... ) dzięki ^^ ano lubię lubię mroczne straszne i tp xD powiem ci coś w tajemnicy ... tylko nikomu nie mów a co do obrazka to ... spoko xD mogę coś zrobić : D marzę .... by .... obalić SZATANA ! to by było takie fajne zająć jego miejsce zawierać pakty ze śmiertelnikami i zabierać ich dusze po czym skazywać zUe dusze na wiecznie trwające męki ! dobrze ... a teraz ciii to taka tajemnica nikt nie może się dowiedzieć bo inaczej mój plan legnie w gruzach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Soo buckin epic!!!!!!! JA TEŻ CHCE TAK UMIEĆ! UCZ MNIE MISTRZU! MOC JEST BOWIEM WE MNIE SILNA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Soo buckin epic!!!!!!! JA TEŻ CHCE TAK UMIEĆ! UCZ MNIE MISTRZU! MOC JEST BOWIEM WE MNIE SILNA! dziękuje ! <3 ale ale ale ja sama potrzebuje miszcza ale mimo wszystko niech moc wciąż będzie z tobą ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 (edytowany) ... Edytowano Grudzień 2, 2014 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Moje oczy płoną. Tych rysunków po prostu nie mogę opisać. Może dlatego, że jest późno, ale talent to dziewczyno masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Za bardzo epickie na gimpa jaki tablet ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wow! Twoje prace są epickie Przerażają i zachwycając jednocześnie!!! Szczególnie Pinkie Pie... to będzie mnie prześladować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Wow! Twoje prace są epickie Przerażają i zachwycając jednocześnie!!! Szczególnie Pinkie Pie... to będzie mnie prześladować... dziękuje bardzo ! <3 hehe xD pinkamena to zUo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Jaciez piernicze... GENIALNE Idealnie wycieniowane, najlepsze prace tabletowe tutaj. Jaki tablet, ile rysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Całkiem fajne rysunki tylko to z Pinkie to... Dobry materiał na screamer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Jaciez piernicze... GENIALNE Idealnie wycieniowane, najlepsze prace tabletowe tutaj. Jaki tablet, ile rysujesz? dziękuje ! <3 tablet Bamboo fun c: na kompie od jakiś 2 lat ;p Całkiem fajne rysunki tylko to z Pinkie to... Dobry materiał na screamer dzięki ^^ hah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wydaje mi się, że widziałam Twoje rysunki w grupie Polish Bronies na dA :3 Są świetne, mają klimat i są perfekcyjnie wykonane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Wydaje mi się, że widziałam Twoje rysunki w grupie Polish Bronies na dA :3 Są świetne, mają klimat i są perfekcyjnie wykonane. pewnie widziałaś w takim razie ^^ dziękuje <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Ten styl! Nie jest taki milusi i wesoły jak większość prac z mlp. Czuć ten mrok w pracach! Są świetnie wykonane, ba takie to w galeriach wystawiać się powinno! Czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Raven nie powiem tamtego sekretu. A co do tego rysunku gore z dedykacją to już nie mogę się doczekać jak ja lubie mrok. Mój ulubiony opis na gg: " Jestem postacią która nawiedza cię we snach. Jestem postacią krwawą. Jestem postacią o czerwonych oczach. Jestem WaveX" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Ładnie rysujesz, ale muzyka, której słuchasz robi swoje, wielka szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się