Swahili Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Patrzę na twoje rysunki i mam ochotę schować się w najciemniejszy kąt swojego pokoju (jeśli się nie mylę jest to stara szafa). Też chcę tak rysować. Oddaj mi swój talent, bo ja mam tylko jego niewielką część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 wszyscy chcą okraść biedną Raven. Podoba mi się ostatni rysunek. taki ciekawy jest, bo Raven w kucyku to dla mnie nowością ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 wszyscy chcą okraść biedną Raven. Podoba mi się ostatni rysunek. taki ciekawy jest, bo Raven w kucyku to dla mnie nowością ^^ No xc Ciesze się ^^ Tak mnie naszło na jakąś inną fryzurę c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Raven dlaczego ta twoja OC ma coraz większy róg? Musi mieć niezłe kręgi szyjne. Widać zaczynasz zmieniać swój styl rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Raven dlaczego ta twoja OC ma coraz większy róg? Musi mieć niezłe kręgi szyjne. Widać zaczynasz zmieniać swój styl rysowania. wydaje mi się że ma taki sam :B tyle że nie zawsze wychodzi mi taki sam xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) wydaje mi się że ma taki sam :B tyle że nie zawsze wychodzi mi taki sam xd Tylko on może nie jest wielki,ale zaczyna się robić szeroki. I jak tak patrzę na głowę i róg, to zaczynam się zastanawiać ile ona może tych kilo na głowie udźwignąć? XD (1000 post ) Edytowano Lipiec 30, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Tylko on może nie jest wielki,ale zaczyna się robić szeroki. I jak tak patrzę na głowę i róg, to zaczynam się zastanawiać ile ona może tych kilo na głowie udźwignąć? XD (1000 post ) oj no to ja już sama nie wiem xD Cóż za zaszczyt o3o xD 1000 post w moim temacie >D xDD Zbyt mało się udzielam :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 7. na serio mnie przeraziła ta pinki jest straszna a co do innych prac są świetne czekam na kolejne prace To jest epickie no więc oto trochę moich bazgrołów ^^ 1. 2. 3. 4. 5. 6. <-- ktoś wie kto to ? XD 7. 8. 9. będę dodawała co jakiś czas c: a na razie tu jest więcej moich prac ^^ -> http://vileraven.deviantart.com/gallery/?offset=0 To jest epickie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Lipiec 31, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2013 To jest epickie To jest epickie Bardzo dziękuje ^^ ale proszę nie cytuj tego wszystkiego ._. mogła bym prosić o edit ? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IceWolf Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Jedno słowo: EPICKIE! Naprawdę chciała bym tak dobrze rysować, masz talent i pewnie lata ćwieczeń, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 A tutaj prace z konkursów których jeszcze tu nie wstawilam c: 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Brak mi słów, za to będzie rep. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Podpisuje się pod powyższym^^ a gdzie wersja szkicowa Celesti,wyglada ona bardzo zacnie,też mozna ją wkleić tutaj^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 Brak mi słów, za to będzie rep. Bardzo dziękuję Podpisuje się pod powyższym^^ a gdzie wersja szkicowa Celesti,wyglada ona bardzo zacnie,też mozna ją wkleić tutaj^^ Dziękuję również A nie wiem jakoś mi się nie podoba xD ale jeśli chcesz to proszę c: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Dzięki^^ Bo Turoń stwierdził ,że nadaje się tu ją umieścić, Twoje szkice są bardzo dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Raven, czy nadal robisz dla innych czy już z tym skończyłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Raven, czy nadal robisz dla innych czy już z tym skończyłaś? Rysuję dla innych ale nie w chwili obecnej i nie za darmo (czego nigdy nie robiłam) Biorę za to punkty na Da lub płatność przez paypal. Ale obecnie chce nadrobić to co mam obecnie do zrobienia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Za ile byłoby punktów Da, za pełny rysunek OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Czysta epickość ;______________________; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) Edytowano Sierpień 5, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Raven, czy jest coś, czego nie umiesz narysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Raven, czy jest coś, czego nie umiesz narysować? wyprostowanego wilczego pysku od przodu A tak na serio to każdy może narysować wszystko :3 Tylko jak rysuje się coś po raz pierwszy trzeba się patrzyć na zdjęcie/obrazek by patrzeć jak wygląda i jaką ma anatomię. I potem tylko narysować to samo tylko w innej pozie np :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Tak przeglądam Twojego dA, przeglądam...No to jest po prostu przepiękne. Masz talent! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Tak przeglądam Twojego dA, przeglądam...No to jest po prostu przepiękne. Masz talent! :3 Bardzo pięknie dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Moja Dinozaurowa świeżo zrobiona postać :3 Edytowano Sierpień 6, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się