Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 - Nie będziemy błagać nikogo o litość, przebaczenie, ani zmiłowanie. Nie legniemy im do stóp. Mamy swoją godność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - To jaki masz pomysł na zyskanie ziem gdzie podmieńce będą się czuć jak w domu? Poza tym nie chce być zalerzny od celesti, poprostu pokuj i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 - Jednak to nie ty rządzisz Podmieńcami i póki co decyzje są w pełni zależne ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - Dobrze matko. W takim razie co mam teraz zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 - Teraz możesz zrobić co tylko chcesz. Możesz nawet udać się na spacer. Mamy niewielki ogród zoologiczny... Służąca cię tam doprowadzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - Dobrze - powiedziałem po czym poszedłem za służącą do ogrodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Ogród znajdował się w niewielkiej kotlinie otoczonej przez skały. Widać stąd było niewielki kawałek nieba, a całe podłoże pokrywał - jak w większości pałacu - mech. Pod skałami umiejscowione były klatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Zaczynam chodzić i oglądać zwierzęta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Wzrok źrebaka przykuła klatka o metalowych prętach, której lokator skrył się w niewielkim krzewie, a o jego obecności świadczył tylko czarny, długi ogon. Czyżby...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 - ...pantera - podchodzę bliżej klatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Zwierzak odskoczył i rzucił się na kraty, szarpiąc je. Mała pantera. Zielone oczy zwierzęcia otwwarły się szerzej, rozpoznając niedawnego towarzysza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 - SHILA! - krzyknąłem też rzucając się na kraty - spokojnie, malutka. Okazało się że to mõj prawdziwy dom, tu jest moja matka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Zwierzak zaczął radośnie skakać i gryźć kraty. Pozostawało nic innego, jak spróbować na własną rękę, albo poprosić kogoś o wyciągnięcie pantery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 - SŁUŻBA - Krzyknąłem. Jak przyjdą to powiem - prosze wypóścic z klatki moją panterę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Służba w postaci ogrodnika zagościła w ogrodzie i otworzyła klatkę Shili. Ta zaś cała pokazywała swój entuzjazm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Przytulam shilę i mõwię do ogrodnika - dziękuje. Możesz odejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Ogrodnik kiwnął głową i wykonał rozkaz. Teraz zostało już tylko spotkać zaprzyjaźnioną klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Wraz z Shilą idę szukać Meekness. Muszę jej przekazać podziękowania że sprowadziła mnie do matki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Pałac okazał się większy, niż wydawało się do tej pory, bo oto pierwszy raz Fiury się zgubił. W końcu jednak dotarł do swojej komnaty, wzbudzając zdziwienie towarzyszącym zwierzęciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Wchodzę do niej. - Shila, tutaj będziesz dzisiaj spała, wraz ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Shila, zwyczajem kotów, rzuciła się na łóżko z zamiarem zapolowania na nie. Fiury tymczasem przypomniał sobie, że komnata przyjaciółki powinna znajdować się gdzieś koło jego komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Idę do jej komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Klacz siedziała na łóżku w komnacie, odwrócona w stronę okna. Nie poruszyła się na dźwięk otwieranych drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 podchodzę do niej i ją przytulam - Dziękuje ci za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 - Odejdź - Meekness odepchnęła od siebie Fiury'ego. Z jej oczu spływały łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts