Siper Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Witaj, jestem bardzo zadowolony, że tutaj jesteś :3 Coż... Przypuszczam, że zastanawiam się co to jest i jak to działa... Stworzyłem (Albo cały czas tworzę...) skrypt do tworzenia własnych OC/Ponifikacji/Whatelse. Moje założenia to całkowicie w HTML5, bez Flasha (Wybaczcie, ale nawet Adobe od niego odchodzi), prosty w obsłudze, z dużym wyborem opcji oraz co najważniejsze - nie w jednej pozie (Chyba największa wada Pony Creatora od generalzoi). Chciałbym jednak zaznaczyć, że to jest wciąż w tworzeniu, wiele opcji może nie działać, albo działa niestabilnie. Jednak byłbym wdzięczny za Twój feedback. Wszystko znajduje się na GitHubie: https://github.com/Siprah/3D-Pony-Creator Jeśli jednak nie chce się Ci się stawiać serwera, NodeJS itp. to postawiłem na forumowym serwerze demo: http://mlppolska.pl:8087/ PS. Wymagana jest oczywiście najnowsza przeglądarka, sprawdzałem na Chrome, Firefoksie i IE10. Link do komentarza
Niklas Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 To jest takie fajne ;_; Cóż można rzec, dobra robota, Sip. Link do komentarza
Siper Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Nie działa. Standardowa Odpowiedź Administratora nr1: U mnie działa. Podaj więcej informacji np. jaka przeglądarka (i wersja) i co konkretnie jest nie tak. Link do komentarza
Niklas Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Chrome 25.0.1364.172 Strona ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się... i załadować się nie chce Link do komentarza
Siper Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Strona jest przystosowana do minimalnej rozdzielczości 1280x1024. Link do komentarza
Niklas Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 No ja działam na 1920x1080 I zastanawiam się, dlaczego strona w ogóle nie chce się wczytać. Link do komentarza
ATIMKOS Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Czy oprócz koloru ciała, pozy, tła i tego czy chce być jednorożcem da się coś jeszcze wybrać? Link do komentarza
Siper Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Chrome 25.0.1364.172 Strona ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się, ładuje się... i załadować się nie chce Mógłbyś podać informację z konsoli? (PPM > Zbadaj Element > Console), szczególnie wszelkie Fatal Errory. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Mi też działa Bardzo fajny pomysł,mam nadzieje że będziesz tworzyć dalej ten projekt bo na 100% procent będzie bardzo popularny. Link do komentarza
Siper Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Bardzo fajny pomysł,mam nadzieje że będziesz tworzyć dalej ten projekt bo na 100% procent będzie bardzo popularny. Trafił na Equestria Daily: http://www.equestriadaily.com/2013/03/nightly-roundup-617.html Link do komentarza
Gubryś Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 ja mam przycięty duł i boki Link do komentarza
Riconish Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Brawo ja widzę to tak, spokojnie przebiłeś pony creator a teraz dorzucaj coś co chwilę nowego, ludzi to przyciągnie, widzę, że wykonałeś dobrą robotę. Link do komentarza
Siper Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 ja mam przycięty duł i boki Standardowo: Przeglądarka, wersja, screen Link do komentarza
Hajime Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 W Pony Creatora od generalzoi, można zrobić inną poze... Link do komentarza
Bluedraft Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Proponował bym na przyszłość dodać dużo opcji związanych z modulacją twarzy oraz dość spory zasób możliwości doboru wielkości/kształtu skrzydeł (te opcje są dość ubogie w innych pony creatorach) Ale tak jak na razie powiem że kawał dobrej roboty czekam z niecierpliwością na kolejne postępy prac Link do komentarza
Siper Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 W Pony Creatora od generalzoi' date=' można zrobić inną poze...[/quote'] Owszem można, ale nie można dać innej perspektywy. Wektory są w SVG, więc modyfikacja ich jest prosta Link do komentarza
Angdey Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Jestem pełna podziwu. Dzisiaj na informatyce zaczęliśmy algorytmy. Nauczyciel zapowiedział, że będziemy uczyć się programować następnie języka C++, HTML, Java, itd. Nie wyobrażam jednak sobie, że można zrobić coś takiego! Po prostu dobra robota. BARDZO dobra robota. Skoro to jest wersja demo, to co dopiero pełna wersja! Nie mogę się doczekać. Link do komentarza
Estherenn. Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 To będzie coś świetnego. Czekam z niecierpliwością na ukończenie projektu Link do komentarza
PinkiePiee Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 nie działa jedynie co robi to się ładuje :( Fluttershy Hug jak tu się robi emotikonki Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Mi działa, i mogę powiedzieć że naprawdę się postarałeś. Czekam na kolejne efekty pracy, a biorąc pod uwagę to, że kucyk może być ukazany z różnych perspektyw twój Pony Creator będzie sławny. Link do komentarza
Omega Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Działa To jest super. Czekam z niecierpliwością na ukończenie projektu. Link do komentarza
Recommended Posts