Khornel Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Twoja postać nie jest gówniania! IMO jest ona całkiem dobra no i ma niezłe teksty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Uu skoro moja postac jest az tak gowniana.. Ok w nastepnym rozdziale bedzie jej smierc. Ale nie wiem jak dalej sie akcja potoczy. Aha smierc Biga juz dawno napisalem ale wav poprosil abym zostal. A staralem sie dobrze pisac coz... Pozdrawiam! Trolling ci nie wychodzi ostatnimy czasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Komus sie nie podoba to probuje naprawic ff. Ale skoro az tak Big lami to po co ma wystepowac? Nie chce mi sie juz was Trollowac -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Efekt będzie taki, że bardziej popsujesz fica A potem ktoś inny spróbuje go naprawić i znów źle wyjdzie. Ot, błędne koło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Coz... Ok bedzie zyc ale bedzie rzadziej bo widac Snow jest lepszy. Postaram sie zmusic i rozdzial prawdopodobnie za X dni. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Nie zabijaj Biga, on notabene nie jest słabą postacią, jest po prostu taki... pusty? Zero odczuć, zero głębi. Po prostu jest przez to nudny, ale tak czy siak musi zostać do końca fica, przecież Snow musi mieć się na kim znęcać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Jako, że połowa ekipy pojechała gdzieś w p**du, nie wiadomo kiedy będzie rozdział. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Foley w góry, Wave nad jeziora (chyba?) Tak więc trzeba będzie poczekać na rozdział. Przepraszamy, ale urlop się należy :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 (edytowany) Spokojnie... My już mamy połowę IX rozdziału... I będzie... Ciekawie Muhahah!!! Znaczy bez alkoholu :( Chociaż... Kto chce zobaczyć prace nad IX rozdziałem?? Edytowano Maj 2, 2013 przez Lis Pustyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Ją kcem zobaczyć prace nad rozdziałem IX! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Ja tez kcę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Oto co Rav napisal. Moje dzielo na koncu xD https://docs.google.com/document/d/1_L48bTQpam-ogEWpUmB9HxRkQIAOWR8EJcmlWYQMkG8/edit?usp=drive_web Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 No, za dużo tego nie ma xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Nie chce mi sie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Wiecie Rav pisze jeden dialog miesiac 3 strony rok wiec... Xd samemu pisze IX rozdzial. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Pisanie idzie Wam wybornie widzę... Więc na rozdział musicie poczekać przynajmniej do powrotu Wave'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Jasne... Ja tam nie próżnuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Tak bardzo organizacja Lis, weź zostaw to narazie, bo i tak nic z tego nie będzie, chodź lepiej napisać razem ze mną kolejny rozdział "Trudów Życia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Ile razy mam kur** pisac ze go skonczylem?! Ugh... Prace nad IX rozdzialem trwaja nie mratwcie sie za 2 dni powinien sie pokazac... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 Pfff... Wróciłem, mój komputer nadal zje*any. Lis się na mnie wkurzył, więc... Jest Wave, jest chaos. W każdym razie wróciłem, rozdział pojawi się wtedy, kiedy Lis postanowi powrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 I tak oto druzyna rozsypala sie. Nawet tego co ja z Ravem napisalismy nie poprawili, i to chyba koniec... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Koniec? Jaki ku*wa koniec? Ekipa się rozpadła? Pffffff. Z Foleyem dziś obgadaliśmy ważną sprawę, jutro napiszę ok. 5 stron. W weekend mnie nie było, bo... Grałem w LoLa i Don't Starve. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Napisalem material na 2 rozdzialy i zamiast sprezyc du**ko i dac im do czytania chociaz jeden to. Lol wazniejszy od czytelnikow -.- Kiedy ze mna obgadales wazna kwestje do ff? Ja nie wiem co cam zazebiac to bym sam rozdzial napisal.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Lisie otrzymujesz nagrodę czarnowidz roku (albo chociaż I połowy roku). Zaś LoL jest sprawą życia i śmierci. Wiem, bo też znam kogoś, kto gra w LoLa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 To zależy też, czy jest to no-life, czy ktoś, kto lubi czasami pograć. Rozdział - jutro lub pojutrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts