Pawlex Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Najpierw króciutko o grze: "Warframe to kooperacyjna strzelanka osadzona w realiach science-fiction. Grę wyprodukowało studio Digital Extremes, znane z takich tytułów jak m.in. The Darkness II, Pariah czy Dark Sector. Całość korzysta z modelu darmowego z mikropłatnościami." Od razu ostrzegam, gra NIE POSIADA trybu PvP (I tu zapewne większość przestała czytać). Jest to gra tylko i wyłącznie KOOPERACYJNA. Chętnie zagram z osobami które również grają w owy tytuł. Nick w grze to oczywiście Pawlex, a jeżeli byłaby taka potrzeba to mój nick na steamie...masz rację czytelniku, to Pawlex. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Ja chętnie mogę pograć. Mój nick na steam to Kodzima™ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 O, akurat niedawno zacząłem w to grać. Tak długo się nie ściąga i warto pograć ogólnie. Nieźle jest rozbudowana, dobra grafika itp. Może kiedyś się skuszę na wspólną grę. Nick: PitPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Gram jeszcze od bety ^^ Możecie mnie znaleźć w grze pod nickiem AdanorPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 (edytowany) Zacząłem grać w to od dzisiaj Fajna gierka. Gram Excaliburem. Mój nick: DeXedus_PL 1 misja= 9 modów Edytowano Maj 8, 2014 przez Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Jak ktoś jest chętny na farmienie stalowej płyty lub ferrytu zapraszam na mapy obrony mobilnej. kontakt GG 12308877 ugadamy jakiegoś team speeka dla lepszej komunikacji. najlepiej w godzinach 10-18 Posiadanie warframe: -exkalibur 30 + reaktor -trinity 30 + reaktor -mag 20 - exp do rangi i kasownie warframe ;p -pozniej ember , frost , benshee , nyx , saryn ogolnie najlepiej sie expi wedlug mnie na obronie mobilnej ( w zaleznosci od broni ) ostatnio 27k expa dla warframe ;p , a materiały dropia blisko siebie co do reaktorow do broni i postaci: https://twitter.com/WarframeAlerts - jesli w grze widzimy nagrone tu jest opisane jaka jest tez aplikacja do alertow na pc i androida po wczorajszym ubdate trzeba sprawdzac przez twitera gdyz apki sa aktualnie aktualizowane o nowe schematy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Zagrałem jedną grę, dawno temu. Słaba. Kiepski model walki w grze, w której jedyne co się robi, to strzela. Strata czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 O widzę ludziska grają, mój nick to Nister6000 mam klan i członków jak chce ktoś to pisać lub gadać na ts klanu 178.217.191.228:6360 w dziale Rekrutacja na kanale Dark Reapers. Jeśli kogoś nie widzę na ts a chciałby do klanu proszę poke. Oczywiście nie tylko do klanu ale również do grania ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcatraz_PL Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Grałem w to już trochę, jeszcze za zamkniętej bety. Jeśli ktoś potrzebuje Tanka do drużyny to proszę napisać (Tu, lub na GG:46001112 ) Nick jak na forum. Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez Alcatraz_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Mam dwa konta. Jedno dobrze rozwinięte (Warframe Loki czy jakoś tak), a na drugim grałem tylko chwilę (nie pamiętam jaki Warframe). Jakby ktoś chciał pograć to proszę o kontakt tu albo na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcatraz_PL Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Szybkie info dla potencjalnych chętnych: Niedawno dodano tryb PvP (1vs1 oraz 2vs2) Misje pojedynkowe są oddzielne dla różnych poziomów graczy, wiec początkujący nie będzie mógł walczyć z weteranem. Mam nadzieję, że to kogoś zachęci Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez Alcatraz_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Mój nick Halidziak. zapraszam do klanu. chętnie pomogę ogarnąć na początek jak kto chce i porobić jakieś voidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 IGN: Sliverro, 22, czy tam 23 Excalibur, ale szybko się uczę. Jak kto chce to z chęcią mogę grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) dopiero jutro ej ekipa może liczyć max 4 a mamy już 3 co wy na to żeby zrobić T3 def ? Edytowano Maj 8, 2014 przez Halidziak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Jeśli ktoś jeszcze gra to pisać na PW chętnie pogram z kimś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Pora odświeżyć temat. Zapraszam do gry bo cóż tu więcej pisać, chętni niech napiszą na PW. Jeśli jesteś chętny w to grać, a nie ogarniasz (W brew pozorom to nie jest prosta gra.) to z chęcią pomogę na początek i wytłumaczę co do czego i jakie mody opłaca się wsadzać do Boltora. Zaproszę do mojego klanu, obadane wszystko co się da i rozbudowany na maxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Requie Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Jakby ktoś chciał jeszcze zagrać ze mną to z chęcią rozegram kilka misji. (valkyr: 30; trinity: 30) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Luty 17, 2015 Share Napisano Luty 17, 2015 jak widać gra zyskuje na popularności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarenka Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Z góry może się tutaj już zareklamuję: Black_Fencer jest zwarty i gotowy na wszelkie PvE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Maj 5, 2015 Share Napisano Maj 5, 2015 Również w to gram. Słabiutki jestem, be, fe i ogólnie noobek. Volt 30, teraz zabieram się z skaładanie Lokiego. Nick w grze: Nikicior Wysłano przez Tapatalk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Aktywny klan GAARM z pierwszej 10tki wśród klanów burzy podczas ostatnich eventów,poszukuje nowych osób do wspólnej zabawy.Oferujemy miłą atmosferę, dużo pomocy w grze dla każdego - niezależnie od Twojego poziomu!. Wymagamy TS3 podczas wspólnej gry.Zapraszamy na ts - www.gaarm.ovh Zapraszam do wspólnej zabawy !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FanLEGO Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Ktoś chce pograć? Nick: FanLEGO Własny klan, gra w małym palcu, służę radą, ale nie platyną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Mam konto na PC i PS4, więc jak ktoś chętny, to proszę pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 27, 2015 Share Napisano Wrzesień 27, 2015 Zagrałem jedną grę, dawno temu. Słaba. Kiepski model walki w grze, w której jedyne co się robi, to strzela. Strata czasu.>Hunter 2k15 ***Też chętnie pogram, wyślijcie mi nazwę a pogram z wami (najlepiej by w weekend) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 Gram od wczoraj XD Nick jak tutaj, jak jeszcze gracie, to dołączę z chęcią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się