jamajka000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Tu macie jakieś randomowe 4 fotki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Dzięki Jamajka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Hah. Przekażę podziękowania wszystkim! ^^ I dzięki, starałam się jak mogłam. Tutaj podziękuję Tisoskowi za wsparcie w trudniejszych momentach i za wszystko! // też dziękuję, za wspaniałego meeta i wszystko, kochanie Co do zdjęć... Jest niesamowita karteczka z Zadaniem nr 6, jak śmiesznie.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Dla mnie i tak to był sabotaż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Gdzie się pod koniec podziała Applejack i Big Macintosh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Poszli chyba do domu. Nie widziałam ich już potem. A właśnie.. W miarę ogarnęliście cosplayerów, byli dostrzegalni kim są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Tak oprócz Pinkie (ale nadrabiała to osobowością) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Oj tam nie narzekaj wcale głupio nie wyszedłeś na tych zdjęciach. Meet według mnie bardzo udany, fajna zabawa mimo deszczu ogólnie rzecz biorąc bomba. I sorki że się tak zmyłem bez ostrzeżenia ale okazało się że rodzice czekają koło M1 i trochę im się spieszy więc musiałem już iść a akurat byliśmy na światłach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Próba zezłomowania Pociągu-Nie udana Podchody-Zacnie Babeczki-Dobre Ludzie-Wspaniali Jedzenie w KFC-Dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Dzięki za meeta... Nie żałuję że przybyłem. Pomimo deszczu było świetnie. Zresztą jak miało nie być epicko przy tak fajnych ludziach? Dzięki wszystkim, a szczególnie organizatorom za ogarnięcie meeta i naszego motłochu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Miałby ktoś tekst piosenki Lunarnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamajka000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Właśnie. Też chciałbym sobie go przypomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Wiem że ma konto na Deviancie - Piterq12 proponuję do niego napisać może ma jeszcze ten tekst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Ja mam ten drugi, jak coś to mogę wrzucić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterq12 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Widzę, że piosenka się spodobała A leciało to tak Gdy na meecie deszcz zacina I nietęga jest twa mina Wnet się zjawi Pinkamena i babeczki wszystkim da Chociaż mokrzy wszyscy cali nic a nic nie narzekali Pięknie dziś współpracowali To przyjaźni magia jest Bronies wszystko z siebie dali Sporo dzisiaj pobiegali Chociaż bardzo się starali To Lunarni górą są Całość na melodię czterech pierwszych wersów Grypsy Bard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Wierszy Lunarnych, ten pisany wcześniej - http://puu.sh/2S8Of.jpg Piosenka Solarnych - http://puu.sh/2S9j0.jpg Wątpię, czy rozczytacie, ale wrzucam, bo co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Dobrze mi idzie. Jakoś się doczytam. NIE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 kurczę żałuję, że nie poszedłem jednak ale niestety wypadło mi szukanie pojazdu bo siostra mi załatwiła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 No, ten meet w porównaniu do poprzedniego (ogólnie poprzednich) był całkiem zorganizowany... jak nie Częstochowa normalnie! o_0 Miła i ciekawa odmiana... zwłaszcza ta gra terenowa, po raz pierwszy na meecie miałem z czymś takim do czynienia, zazwyczaj są to zabawy stacjonarne, a nie takie... przestrzenne x) i jeszcze udało się zorganizować NPC... yyy... cosplayerów biorących w niej udział, wybornie! ^^ Najlepiej wypadło chyba rodzeństwo Apple, ale na naszą szarą Derpy też nie było co narzekać ^^ tylko Pinkie nigdzie nie przyuważyłem, nad czym ubolewam! Dziękuję wszystkim za wspaniałe spotkanie, zwłaszcza organizatorom, no i cosplayerom! A także pozostałym bronies za tworzenie tak fajnego zbiorowiska, składu, ekipy czy jakże inaczej by to nazwać... innymi słowy, pozdrawiam wszystkich!!! ^^ No, może oprócz lunarnych... bo to skończeni sabotażyści byli! Hmpf!! >,< Nie no... żartuję xD lunarni, łapcie huga! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Pierwszy wiersz Lunarnych dla tych ci się rozczytać nie mogą: Poszliśmy na ponymeeta a tam deszcz nas wita Z przyjaciółmi się spotkamy i w podchody se pogramy Choć przemoczeni byliśmy Nowych przyjaciół zdobyliśmy Była w tym wielka magia a potem poszliśmy do McDonalda W niektórych miejscach gdzie się coś nie zgadzało i nie było do rymu to poprawiłem: A Piosenki Solarnych nie umiem przeczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mela Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Jak fajnie sobie teraz wejść na forum i znaleźć te wszystkie posty sprzed kilku dni podczas organizacji. Jakbym się w czasie przeniósł. Ale do rzeczy. To był mój pierwszy ponymeet i wrażenie zrobił na mnie bardzo dobre. Naprawdę warto było z Kalisza te 160 km przyjechać. Zorganizowanie było na poziomie, bardzo fajna ekipa, bardzo fajne cosplaye i mam nadzieję że z takimi ludźmi będzie się można jeszcze spotykać i to w coraz liczniejszym gronie! I na marginesie - pomysł z Magicznym Bananowym Sorbetem był świetny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper3838 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Lunarni nigdy nie zrozumieją Magicznego Bananowego Sorbetu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Ja też chciałem podziękować za meeta, choć niewiele się udzielałem, był to miło spędzony czas. Nie spodziewałem się tak dobrej organizacji, cała ta gra terenowa fajnie dopracowana. Podziękowania dla cosplayerów, sama ich obecność mnie zaskoczyła, niestety wszystkich nie miałem okazji widzieć (Nanta, ekstra podziękowania za babeczki, no i najlepszego z okazji nadchodzących urodzin).Dziwne tylko że tych kopert nikt nie pokradł, ale to pewnie przez brak ludzi z powodu pogody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Ja też chciałem podziękować za meeta, choć niewiele się udzielałem, był to miło spędzony czas. Nie spodziewałem się tak dobrej organizacji, cała ta gra terenowa fajnie dopracowana. Podziękowania dla cosplayerów, sama ich obecność mnie zaskoczyła, niestety wszystkich nie miałem okazji widzieć (Nanta, ekstra podziękowania za babeczki, no i najlepszego z okazji nadchodzących urodzin). Dziwne tylko że tych kopert nikt nie pokradł, ale to pewnie przez brak ludzi z powodu pogody. Nikt kartek nie brał?Ja znalazłem kartkę w koszu na śmieci. A co do PonyMeet'u chcę bardzo podziękować organizatorom i uczestnikom za dobrą zabawe i mile spędzony czas. Trzeba to jeszcze powtórzyć.Może w wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 (Nanta, ekstra podziękowania za babeczki, no i najlepszego z okazji nadchodzących urodzin) Nie ma sprawy i dziękuję bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się