Tarreth Napisano Sierpień 15, 2011 Share Napisano Sierpień 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7IXbbMbRkkk&feature=related Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 25, 2011 Share Napisano Sierpień 25, 2011 Come on, czy Photo Finish jest niemką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 25, 2011 Share Napisano Sierpień 25, 2011 No chyba tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 i znowu najlepsza jest ...... fluttreshy !!! jak fajnie się poruszała na pokazach i jej nieśmiałość , wszystko to było naprawdę fajne !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Nie licząc momentów, szkoda gadać. Plusy: -Pinkie fajnie się zachowywała. To nagłe pojawianie się z nie wiadomo czego bardzo do niej pasuje. -Dość spora ilość fajnych momentów: *Kichnięcie Fluttershy. *Photo Finish: "Wystąpisz jedynie przed tłumem kucyków, które będą śledzić każdy twój ruch i milcząco cię oceniać." *Pinkie wyskakująca z gąbek. *Krzyk FS *Twilight wkładająca sobie kopyto w oko podczas wykonywania "Pinkie Promise" *Pinkie powoli jedząca jabłko *Fluttershy pod kontrolą Twilight. *FS kopiąca ze złości wazon. :DD *Twilight wkładająca głowę w doniczkę. *Pinkie pojawiająca się w lustrze. Minusy: -Trochę nudny odcinek. Mało się dzieje i jakoś nie wciąga. -Tylko momenty są fajne. W pozostałych rzeczach nie ma nic nadzwyczajnego. Ocena:6.5/10 Odcinek jakoś mnie nie wciągnął. Poza momentami nie ma w nim nic szczególnego, a one same nie są świetne. Głównie Pinkie urozmaica ten odcinek. Fluttershy i Rarity zachowują się dość naturalnie. Photo Finish jest średnią postacią. Fajnie gada, ale ma jakieś nijakie zachowanie. Wydawało mi się, że za pierwszym razem ten odcinek był lepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 "W zielonym Ci nie do twarzy" - Zielony to mój ulubiony kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiara Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Bardzo podoba mi się ten odcinek ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Nazwa odcinka przypomina mi troszkę obecny motyw forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Haha, good point Polecam ten ciemniejszy styl Sam odcinek jest bardzo ciekawy, gdyż każdy kucyk daje z siebie wszystko, ukazując swój charakter. Twilight chce wszystkich godzić, Pinkie szaleje jak to Pinkie, a Rarity zazdrości. No i Fluttershy ze swoim "mam ochotę krzyczeć" Symfonia dla moich uszu Oczywiście można się kłócić, że to nielogiczne, że Flutti nagle staje się hiperpopularna, a potem natychmiast traci sławę... ale to byłoby over-analysing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 FOREEEEEEEVER!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) NAJLEPSZY ODCINEK EVER!!!! Photo Finish występuje tutaj! I w dodatku okazuje się, że Rarity i Flutterka są najlepszymi przyjaciółkami! Zaczynam ją bardziej lubić :3 A co do pytania Rethermorn: Czy Photo Finish jest niemką? Nie, tylko ma taki akcent. Bo w Equestrii nie ma Niemiec. Edytowano Lipiec 21, 2014 przez Chika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxine Max Napisano Lipiec 22, 2017 Share Napisano Lipiec 22, 2017 Kc dys odcinek!! Ale na klątwę Sombry jak można wybrać kogoś takiego do pokazów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się