FreeFraQ Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 - Pomyśl Dark... co powiedzą rodzice jak zauważą u swojego dziecka jak "efekt" uboczny leci sobie po miejscu... Przecież dobrze wiesz, że jesteśmy na za młode... - mruknełam dość głośno. I pewnie nikt nie będzie... a... zresztą nieważne... - dodałam. - Ta idziemy Moon... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 - Ja wezmę Lightie - odparła Dark, jakby zupełnie ignorowała Twoje zdanie. - Yhym, ja z Morning lecimy już... Po tych słowach pożegnałyście się jeszcze i każda z was poleciała w inną stronę. Odziwo dość szybko byłaś w domu. Dark musiała zostawić otwarte okno u was w pokoju, bo przez nie wleciałyście. - Tu chyba możesz się ogarnąć bezszlestnie - odparła z dzikim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 - Tia... nie przemyślałam tej opcji... - mruknęłam i wzięłam z szuflady papier... zaczęłam wycierać... z kilka razy i było sucho... po tym rzuciłam się na łóżko i się rozciągnęłam... - Od razu lepiej... - powiedziałam spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 - Nie sądzisz, że to dopiero początek - odparła Dark i położyła się obok Ciebie. - Bo widzisz, zakład funkcjonuje od rana... a ciekawa jestem czy możesz od tak spocząć na laurach... Po tych słowach delikatnie przesunęła kopytkiem po Twojej szyi. Ona naprawdę miała umiejętności w tym zakresie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 - Ehh... weź przestań... ty za wszelką cenę chcesz ten zakład wygrać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 - Dziwisz mi się? - odparła Dark. - Tu wchodzi w grę też Moon. A po za tym diablica ze mnie, haha. Dark przeciągnęła się obok Ciebie i ziewnęła. - To dopiero początek... Co dziś jeszcze robimy? - spytała jak gdyby nigdy nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 - Nie wiem wymyśl coś byle nie związane z dolnym miejscem... - powiedziałam cicho. mi chodzi po głowie Tv poszperanie w rzeczach siostry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 - Szperanie w rzeczach siostry? - rzuciła zaciekawiona Dark. - Dla mnie bomba... Zwłaszcza, że na pewno coś ciekawego znajdziemy... Dark od razu z entuzjazmem wstała i rzuciła się do drzwi. - Na co czekasz, chodże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Nie czekając na nic poszłam za dark do pokoju siostry... Flame albo nadal się dy** z chłopakiem albo jest u niego nieważne bd o szesnastej. Po chwili weszliśmy do pokoju siory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Dark wpadła pierwsza i od razu zaczęła przeczesywać "świat" pod łóżkiem. Rozejrzałaś się porządnie, a Twoim oczom ukazał się nudny pokój. Mały telewizorek, masa półek z książkami, książki i znowu książki, jeden duży pluszowy miś, łóżko na którym już siedziała Dark i rozwalała rzeczy, które znalazła. Obok łóżka była mała szafka, albo regalik na niewiadomo co. - Nuda, nuda, nuda - Dark komentowała każdą rzecz jaką znalazła. - O! To jest to czego szukałam! - wrzasnęła entuzjastycznie. Spojrzałaś na Dark, miała przy sobie pudełko, a w nim masę gadżetów. Gadżetów, którę podkręcały obroty diablicy. - Rekwiruję to! - zaanonsowała i poleciała ze zdobyczą do waszego pokoju... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 " Co ona tam znalazła?" - pomyślałam sobie. I z racji tego, że nie miałam już nic lepszego do roboty... poszłam do naszego pokoju. Po chwili byłam już uchyliłam drzwi i weszłam. - Co ty tam znalazłaś Darkuś? - powiedziałam zdrobniale hah. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 26, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2012 Dark wzdrygnęła się na słowo jakie usłyszała. Spojrzała na Ciebie i wywróciła oczami. - Dark, albo Misha... I mam tu coś na nasz zakład! - odparła wesoło. - Widzisz to? - wyciągnęła pierwszą lepszą rzecz z pudełka. Twoim oczom ukazały się swego rodzaju "majtki" z czymś sterczącym zupełnie jak u Nighta. - Fajne co? Twoja sis ma tego więcej - rzuciła wesoło i zabrała się za kolejne "zabawki". Po chwili wyjęła dużego ogórka z pokrętłem na dole. - Rany, ma dziewczyna apetyt... Dark wyciągała coraz to nowsze zabawki, pisma i inne duperele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 26, 2012 Share Napisano Kwiecień 26, 2012 - Emm... czyli... siostra kocha się też z klaczami? - spytałam. I przyglądałam się tym "zabawkom"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 - Nie mam bladego pojęcia - odparła Dark. - Ale nawet jeśli, to co z tego. Po za tym, Ty też kochasz się z kla-O to jest fajne! - krzyknęła ignorując to co wcześniej mówiła i wyciągnęła kolejną zabawkę. Tym razem Twoim oczom ukazało się kilka kulek na sznurku. - Teraz można spokojnie powiedzieć, że nudzić się nie będziemy. Jeśli wiesz co mam na myśli Lightie! - znów krzyknęła, przepełniona entuzjazmem Dark i wróciła do przeglądania rzeczy w pudle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 - Nie, nie wiem nic... ziewnęłam i położyłam się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Dark ścięła Cię wzrokiem. - Huh, czyli na dziś koniec psot? - spytała i zaczęła pakować rzeczy z powrotem do pudełka. - Idę w takim razie ten bałagan co u siostry zrobiłyśmy, posprzątać... Dark zabrała pudło i skierowała się do wyjścia z pokoju... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 - Ehh... ide jej pomóc... - mruknełam pod nosem i poszłam za Dark do pokoju siostry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Jedyne co było do roboty to posprzątać, to co Dark narozwalała. Uwinęłyście się z tym raz dwa. - Lightie, co się dzieje? Jeszcze przed chwilą byłaś gotowa się cały dzień ze mną droczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 - To jest jak tortura myślisz, że nie pobawiłabym się tam na drzewie? - spytałam retorycznie. - Otóż straciłam ochotę na ten zakład... poza tym pod wpływem tych emocji zaczęła mnie głowa boleć... i trochę to na dole... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Dark kiwnęła łbem i odwróciła się od Ciebie. - Sama chciałaś tego zakładu - odparła sucho. - Lecę trochę się rozerwać, pa. Po tych słowach po prostu wyleciała w tylko sobie znanym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 "poleciała gdzieś w pizdu... mogę też się rozerwać..." Dalej byłam w pokoju siostry... a po tym co zobaczyłam chciało mi się i to bardzo... Pod rypałam jakąś zabawkę z pudełka siostry, coś małego żeby się nikt nie skapnął... I poszłam do łazienki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Pomimo iż Dark nigdzie nie było, miałaś wrażenie, że ktoś lub coś Cię obserwuję. Ponadto usłyszałaś jak Flame właśnie wróciła. Teraz nie było mowy wyjść z tym co zabrałaś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 " Super... jestem tu z tym grubym krótkim czymś... nie mogę się zabawić bo ten zakład... pff... " - pomyślałam.. - A zresztą walić to... siadłam na kiblu i zaczęłam myśleć... co by tu zrobić... Postanowiłam po prostu schować tą zabawkę i wyjść z łazienki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Po chwili wcisnęłaś głęboko pod wannę tę zabawkę. Spokojnie jak gdyby nigdy nic wyszłaś z łazienki. - O hej Lightie - rzuciła wesoło Flame. - Co tam dziś słychać? I gdzie jest Misha? - zaczęła pytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 - Dark? - spytałam retorycznie. - Nie wiem twierdziła że leci się rozerwać... jakkolwiek by to nie brzmiało. - odpowiedziałam spokojnie. - A co słychać... no... nic... " Nieźlą masz pi*** siostra... niech cie... ja też chce tak sie bawic..." - pomyślałam. Po czym może to było trochę zboczone ale, niby szłam do swojego pokoju, ale spojrzałam na tyłek siostry i jej nieco "naruszone" miejce, gołym okiem było to widać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts