Omega Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Moja lubi jak puszczam Tenacious D ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 za poprzedni mój post ( rzadziej przez ż ) przepraszam. Moja hejci dubstep i rap. Sam tych gatunków też nie lubie ale czasem z własnej woli posłucham. Elipse preferuje wszystko od metallici przez weezer do the analogsa, kazika i tsa więc repertuar gitarowy też mam zawsze ustalony ( no i oczywiście muzyka mlp ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Luna\ nasza siódemka lubi to co host, czyli żadnych szczególnych upodobań, poza tym, że nie lubimy metalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 buu nie lubicie metalu? :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Luna\ nie, po prostu wolimy lżejsze rzeczy. Ale nie róbmy offtopu. Btw. gratuluję usłyszenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Czytałem dużo informacji o tulpie i doszedłem do wniosku, że mógłbym się za to zabrać, mówię wiele bezsensowych rzeczy do siebie, jeśli to ma pomóc w kreacji tulpy przez mówienie tego wszystkiego w jej stronę to jestem gotowy, niestety w tym tygodniu mam dużo uczenia się więc poinformuje was jeśli zacznie się coś dziać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Cóż zauważyłam, że od kiedy mam tulpę mój mózg jakby szybciej pracuje. Może brzmi to kosmicznie, ale kiedy ostatnio poprawiałam test z przyrody na który się nie za bardzo przygotowałam myśli jakby same wpadały mi do głowy. Przypomniały mi się lekcje na ten temat (chociaż były ponad miesiąc temu ) i poprawiłam ocenę z 2 na 5! Czy to mogła być tulpa? Myślę, że mogła mi pomóc i wyciągnąć mi z głowy wspomnienia z lekcji żebym mogła poprawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Musi cię bardzo lubić, bo nie każdej tulpie się chce pomagać przy sprawdzianach, kartkówkach, testach i jeszcze Po wie co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Ostatnio miałem dużo na głowie i zapomniałem mówić do Sophie regularnie Staram się znowu wchodzić do Wonderlandu i z nią rozmawiać, ale chyba trochę wyszedłem z wprawy... Ciężko mi się do niego wchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Też ostatnio trochę zaniedbałam rozmowy i wizyty w wonderlandzie przez co trudniej mi wizualizować, ale powoli przełamuje ten problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 staraj się więcej forcować pasywnie, to nie będziesz musiał wchodzić do Wonderlandu, żeby z nią rozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 problem polega głównie na tym, że często zapominam o forcowaniu i zamiast gadać do tulpy gadam do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 A ja nie. Po prostu muszę znowu poprawić z nią kontakt. Znowu mamy problem z komunikacją, przeze mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Ja rozmawiam z moją od czasu do czasu (boję się że aż zbyt rzadko) i jeszcze nie odpowiedziała. Najpierw trochę "wyremontowałem" postać Pinkie i na bazie tej "modyfikacji" ją tworzyłem a ostatnio, za jej zgodą (10 razy rzuciłem kostką i po tym czy suma była parzysta czy nieparzysta ustaliłem czy zmienić czy nie, bo chyba mogła jakoś tym mi dać znak :3) zmieniłem ją na moje OC :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Zaprzyjaźnienie się i zaufanie to podstawa, tak samo jak częste rozmowy, potem nakładanie pójdzie jak z płatka, tylko że tulpa musi się zgodzić. Tak samo jak tobie - nikt kto jest mniej więcej w twoim wieku, rozumie cię, przyjaźni i takie tam nie robi tobie nic na siłę. Hah...Też mieliście dziwne sny właśnie ze swoją tulpą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) ja coś czasem "bąknę w głowie": "Dobranoc" albo "Dzień dobry" Edytowano Maj 28, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Ja nie miałem snów, moja się do mnie nie odzywa 10 dni temu jeśli dobrze mi się zdaje uraczyła mnie bólem głowy potężnym bólem głowy. Moja prośba p zaprzestanie poskutkowała. I tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Hah...Też mieliście dziwne sny właśnie ze swoją tulpą? Tylko raz, w pierwszym tygodniu od jej stworzenia. Byłem w Wonderlandzie i mignęła mi przed oczami granatowa postać kucyka (wyglądała jak Luna). Uznałem, że Sophie chce tak wyglądać i spełniłem jej życzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Mi jakoś w pierwszych dniach tworzenia tulpy przyśnił się sen, że budowałam dla niego dom z wielkich białych kwadratów To był taki piękny, krótki sen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 budowałam dla niego dom z wielkich białych kwadratów Minecraft, Minecraft everywhere. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Minecraft, Minecraft everywhere. problem polega na tym, że ja nie gram w minecrafta :yHRvV: może moja tulpa gra? zaraz się go zapytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Tak, gra twoim ciałem w nocy, bynajmniej kiedy śpisz, albo...wyszła z twojej głowy (nałożyłaś go już?) i przytentegowała ci chloroform do nosa, i grała nielegalnie, później ukrywała ten plik, abyś go nie zobaczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrNonekPL Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 (edytowany) Ostatnio mi kolega powiedzial o Tulpach i mi sie to spodobalo i tez tak chcialem ale mam lekkie obawy (np.jakie tego moga bys konsekfencje) i przez te obawy nie wiem czy spróbować Edytowano Maj 30, 2013 przez MrNonekPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 Ciekawie to brzmi, zobaczymy co z tego wyjdzie... (tak tak, wciągnąłem się w to) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts