magnum230 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Ej witajcie ostatnio zaciekawiła mnie ekranizacja fanficku ,,My little dashie'' najpierw premiera miała być na jesień 2012 a potem przesunęli na wiosne 2013 więc kiedy będzie premiera? Link do komentarza
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Prawdopodobnie w ogóle jej nie będzie. Link do komentarza
BaniPunz Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 @up Jakto nie będzie? ;-;. Czekałem na to ponad rok, nie mam mowy aby teraz tego nie puścili Link do komentarza
Swahili Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Premiera będzie, ale na razie nikt nie wie, kiedy. Jest nawet oficjalna strona filmu. http://www.mldmovie.com/ Tak więc możliwe, że doczekamy się tego jeszcze w tym roku. Rainbow Wave, skąd taka wiadomość? Masz jakieś wiarygodne źródła? Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EApTriCtBSU pewnie wszyscy wiedzą, ale jeśli ktoś nie wie, to jest tylko parodia póki co. Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Fajnie by było, gdyby zrobili taką ekranizację. Cięzkie do wykonania by to było, ale trzeba sobie stawiać cele Link do komentarza
Gość Anekito Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Czekam na to od października, kiedy poznałem ten Fanfic. Mogę czekać dłużej, ale cholera, żeby w ogóle nie było ekranizacji? ;< Link do komentarza
Bester Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Czytając jakiś czas temu informacje na podanej wcześniej stronie miałem nadzieję, że jednak coś z tego będzie. Dowiedziałem się m.in. iż ta "zapowiedź" to były jakieś tam testy. Potem "reżyser" zakupił sobie chyba nową kamerę. Warto też zauważyć że ma też już scenariusz. Jednak, dawno nie było żadnych nowości na tej stronie. Więc albo porzucił to i nie raczył nawet o tym powiadomić, albo robi to sobie powoli wolnym czasem. Ciekawe też czy Hasbro go nie pogoni o prawa autorskie... Innymi słowy: pozostaje czekać. Link do komentarza
Kalejdoskop33 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 kurczę nie wierzę że nie będzie ale cytuję "pozostaje czekać" Link do komentarza
DolerianG Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 było by fajnie jak by dali Link do komentarza
Dolritto Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Cóż, nie pozostało nam nic innego jak tylko wyposażyć się w dużą ilość cierpliwości. -Dealer cierpliwości proszony jest o kontakt z Dolritto! :RmpP9: Link do komentarza
DolerianG Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Lepiej poczekać aby oni zrobili raz a dobrze , Morze i długo czekamy ale warto Link do komentarza
Ravin Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Nie było żadnych aktualizacji od pół roku. Nie sądzę, żeby coś z tego jeszcze wynikło. A szkoda bo fic fajny i chętnie bym obejrzał ekranizację... Link do komentarza
Nikern Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 Tu się zgodzę, bo fic fajny. Podobał mi się i czytałem go chyba 3 razy. Aczkolwiek nie jestem pewien czy wyjdzie. To duży projekt i ciężki do zrealizowania. I jak już było pisane Hasbro może się przyburać. Link do komentarza
MisterGonzo Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Fajny, bardzo fajny. Podoba mi się to, że autor nie wstawiał na siłę "wyciskaczy łez" w scenach. W kwestii ekranizacji, to mógłby z tego wyjść ciekawy film. Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Mógłby, ale nie będzie. Ilekroć zapowiadano ekranizację, żadnych konkretnych działań w celu stworzenia filmu nie podjęto. To są tylko obietnice, nikt nie jest w stanie zrobić niczego poza zapowiedzią. Co do samej koncepcji - jestem definitywnie na NIE. Gdyby ktoś miałby perspektywy na stworzenie czegoś więcej, niż samego traileru, tak czy owak nie zdołałby idealnie odtworzyć klimatu zawartego w opowiadaniu. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Według najnowszych informacji ekranizacja jest zapowiedziana na jesień tego roku. Jest już ustalone jakie osoby użyczą głosów kucykom i głównemu bohaterowi. Miejmy nadzieję że coś z tego wyjdzie. Link do komentarza
Kyoko Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 W trailerze, obejrzanym przeze mnie dzisiaj, data jest poprawiona z 2012 na 2014... Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Te informacje to tylko zapchajdziury,znaczy...według mnie. Tego fika nie da się "odtworzyć" idealnie i wspaniale a dobrzy bronies robią tylko idealnie i wspaniale,ale zdecydowanie za dużo obiecują... Link do komentarza
Judoon Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Miało być na koniec 2012 ,było 2013 ,a teraz 2014 martwię się oto czy w ogóle będzie. A co do obaw o Hasbro to przy napisach do trailera widać napis Hasbro ,więc może sama firma wspiera reżysera ,bo nie mam pomysłu na to jak zrobiłby animację kuców . Link do komentarza
Random Hunter Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Dobra ja tego nie widze i pewnie filmu i tak nie będzie w 2014 r. znając życie :( . Edytowano Lipiec 2, 2013 przez Random Hunter Link do komentarza
Recommended Posts