Fire-Dash Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 - Tam są zebry... i wiedziałeś że mieliśmy jedną w Ponyville, a ja o tym nic nie wiedziałem!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 - Chłopie co się z tobą działo? - zapytał się zdumiony - wszyscy w Ponyville znają Zecorę. Co miesiąc przychodziła do miasteczka po zakupy. Ale nikt jej nie otwierał, bali się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 - Ja... nie wiem... - zamyśliłem się. Właściwie to rzadko wychodziłem z domu - Chyba zamknąłem się w sobie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 - No to teraz pora byś wyszedł do ludzi - stwierdził Hightlight - teraz jest do tego idealna okazja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 - Masz racje... właściwie to... zacząłem się chyba zaprzyjaźniać z Serafiną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 - No i brawo - powiedział z uśmiechem - zauważyłem jak na ciebie patrzy. jest tobą zainteresowana. Nie zepsuj tego stary - powiedział klapiąc cię po ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Wiem. Jestem głodny, idę sobie przynieść coś do jedzenia. Też coś chcesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Gdybyś mógł mi przynieść jakiś napój byłbym wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Ok Wyszedłem i po kilku minutach trafiłem do kuchni <stołówki, jadalni, nie wiem>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 <mesy> W mesie nikogo nie było. Kucharz siedział na krześle i podgwizdywał z braku roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Witam - powiedziałem - chciałem coś do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 - A co sobie pan życzy? - zapytał znudzony wstając z krzesła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Może być zwykły chleb z sałatą i jeszcze coś do picia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Jasne - odparł i zabrał się do pracy. W ciągu kiku minut kanapka z sałątą i jakiś sok leżały przed tobą na tacce. Wziąłeś je i ruszyłeś ponownie w kierunku kajuty Hightlighta. Otworzyłeś je i położyłeś na stoliku w kącie pokoju. - Dzięki stary - powiedział Hight, który już nastroił gitarę - tego mi było trzeba - i zaczął jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) <czy mam rozumieć że Hight wziął moją kanapkę? Bo jakoś niezbyt mogę się zorientować ._.> - To była moja kanapka, wiesz? Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Fire-Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Eeee - Hightlight przestał na chwilę przeżuwać i spojrzał na kanapkę - trochę zgłodniałem - powiedział niewyraźnie z pełnymi ustami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Ja też zgłodniałem i dlatego przyniosłem sobie kanapkę... Pójdę sobie po drugą - powiedziałem i wyszłem. Wróciłem po kilku minutach z druga kanapkę. - Hej, bliźniacy też za bardzo nie chcieli ci powiedzieć co chcemy znaleźć w Cervidas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 - Nie - powiedział nie przerywając posiłku - są strasznie tajemniczy. Może Serafina coś wie - zaproponował puszczając ci oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Ta, może wie. Później ją o to spytam... A jak myślisz? Co moglibyśmy znaleźć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 - Może jakiś artefakt z czasów przed Księżniczkami? - zapytał puszczając ci oko - a może nawet sprzed Discorda! To by dopiero było ciekawe... ale nie wiem. Wolę nie zgadywać. Nie chcę się zawieść, jeśli rzeczywistość okaże się gorsza od oczekiwań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 - Jakbyśmy znaleźli coś naprawdę cennego, to jako uczestnicy tej wyprawy, stalibyśmy się sławni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 - Może.. - zastanowił się przez chwilę - ale raczej bliźniacy zgarnęli by całą sławę dla siebie a nas wymienili na szarym końcu. Tacy już są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 - No w sumie racja... hej, a ty znałeś wcześniej bliźniaków, Serafinę, lub jej ojca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 - Znam jej ojca - odpowiedział z uśmiechem - sporo mówił o Serafinie. mam nadzieję, że choć połowa tego co o niej mówił jest prawdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 - Heh... - spojrzałem na zegarek - Zaraz będziesz miał występ - wstałem - spotkamy się potem na sali na której masz grać, narka. Wyszedłem z pokoju i skierowałem się do sali w której miał grać Hightlight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts