wiej007 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 -Nie żebym był zły ale uważaj jak rzucasz kości... gdyby chociaż jedna z nich się zgubiła dostałbym chyba załamania nerwowego. -powiedziałem lekko rzucając kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Tym razem nie mogłeś liczyć na łatwe zwycięstwo. WYpadły dwie dwójki i dwie trójki. Rainbow lekko się uśmiechnęła na ten widok, teraz miała realną szansę wygrać przynajmniej jedną rundę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Sięgnąłem po kości... w pełnym skupieniu rzuciłem nimi... nie wiedziałem co może się stać... wiedziałem że teraz albo przegram albo wygram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 kości potoczyły się powoli po stole. Toczyły się strasznie powoli potęgując tylko twoje zdenerwowanie. Na koniec wypadły cztery jedynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Uśmiechnąłem się sam do siebie... czułem że wygraną mam w kieszeni. Teraz Rainbow musiałaby wyrzucić wyższą karetę by wygrać. Czekałem na jej ruch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Musi mi sie udać... - powiedziała do siebie Rainbow. Rzuciła kośćmi przygryzając wargę w stresie. Kości potoczyły się zatrzymując się prawie synchronicznie dając jej po koleji: czwórkę, dwójkę, jedynkę i trójkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Niestety... gdyby była piąta kość miałaby małego strita ale to i tak za mało by pokonać karetę. Po chwili zabrałem kości. -Niestety Rainbow...ja wygrałem tą partię. Mówiłem... Niewielu pokonało Łupieżcę. Przykro mi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 - Szkoda - powiedziała zpuszczając nos na kwintę - może następnym razem. Spotkajmy się przed twoim wozem ok? - zapytała szeptem, żeby nikt jej nie słyszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 -Czemu nie, a w do tego czasu... -powiedziałem wyciągając kwit z sakiewki- Ten papier daje ci możliwość odebrania nagrody za dojście do finału. Jeśli chcesz ją odebrać udaj się do miejsc zapisów z tego co wiem jest tam przywódczyni handlarzy Tiny Pocket. Kiedy pokażesz jej kwit będziesz mogła sobie wybrać jedną z ksiąg. -po chwili położyłem kwit na stolik lecz nie był to kwit na 1 nagrodę lecz na 2... postanowiłem jej to dać jako nagrodę pocieszenia.- No dobrze, widzimy się później.-powiedziałem z uśmiechem odchodząc do swojego wozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Rainbow Dasz poszła w swoją stronę, teraz mogłeś spokojnie odetchnąć przez kilka chwil. Turniej dobiegł końca, choć szkoda że nie obyło się bez oszustów. Za kilka dni ruszacie do Canterlotu i trzeba będzie wszystkich zorganizować... tyle roboty na twojej głowie! Masz dość jak na jeden dzień, chciałbyś teraz położyć się i zdrzemnąć. Niestety czekają na ciebie obowiązki, które musisz podźwignąć, no i oczywiście spotkanie z Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Obowiązki mogły poczekać, chciałem sobie zrobić przerwę oraz spotkać z Rainbow i miałem nadzieję że nic mi w tym nie przeszkodzi. Udałem się do swojego wozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Ruszyłeś przed siebie klucząc pomiedzy wozami aż nagle spotkałeś swoją matkę. Pojawiła się nagle, jak zawsze cię zaskakując - Niezły finał - powiedziała z uśmiechem - nie wiedziałąam, że tym razem rozdajemy tak wysokie nagrody... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 -Gdzie tam... parę książek, egzotycznych nasion oraz małe klejnoty... nagrody duże to to nie są. -powiedziałem z uśmiechem do matki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 - Nie chodzi mi o ogólną pule nagród - powiedziała z półuśmiechem - i ty dobrze o tym wiesz. Musi ci się naprawdę podobać skoro dałeś jej dwa kwity na nagrody. Nigdy wcześniej tego nie robiłeś, więc się nie wykręcaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 -Hehe...-zaśmiałem się z krzywym uśmiechem- A więc przyłapałaś mnie? Niech to...ale chyba się nie gniewasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 - Nie, spokojnie - powiedziała uśmiechając się szerzej - to tylko jedna książka więcej a ona na pewno będzie zadowolona. Ale co zamierzasz zrobić względem niej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 -Jakby to powiedział tata... "Mam swoje tajemnice"- powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 - Czyżby? - zapytała - Niech będzie. Miej swoje tajemnice. Ale powiem ci to samo co mówiłam jemu "Przede mną nic się nie ukryje" - powiedziała i poszła w swoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 -Ta... tego nie zaprzeczę- powiedziałem sam do siebie po czym poszłem do swojego wozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Wokół twojego wozu nie było nikogo, może Rainbow przyjdzie później. Ale dzięki temu masz chwile by odetchnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Wszedłem do swojego wozu po czym usiadłem sobie w fotelu by chwilę odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 Przy zgiełku panującym na zewnątrz cisza w twoim wozie była niezwykle miła. Postanowiłeś się odprężyć, ale musisz pamiętać że Rainbow pewnie niedługo przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Co jakiś czas spoglądałem za zasłony by zobaczyć czy za oknem nie czeka może Rainbow, do tego czasu chciałem odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 Byłeś dość zmęczony i mimowolnie uciąłeś sobie drzemkę. Obudziło cię pukanie do drzwi. Ziewnąłeś, przeciągnąłeś się i wstałeś by otworzyć drzwi. Na zewnątrz stała Rainbow Dash z torbą, w której schowane były dwie książki. - Przepraszam, że tak długo ale nie chcieli mi wydać drugiej nagrody - powiedziała przepraszająco - ale już wszystko w porządku, mogę wejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 -Oczywiście... -powiedziałem ponownie ziewając- Chyba zdarzyło mi się trochę zdrzemnąć. Proszę wejść.- powiedziałem ustępując jej wejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts