Imka2000 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 - Dobra... Musimy ustalić gdzie i o której się spotykamy - Powiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 - Cóż, do Manehattanu jedzie się dwa dni - myślała na głos - muszę pozałatwiać kilka spraw i pociągnąć za kilka sznurków zanim ruszymy. Spotkajmy się na stacji za cztery dni. Punktualnie o 12:00. Zgoda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 - Zgoda...Rozumiem że wyjście jest tam? - Pokazałam miejsce z którego przyszłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 - Tutaj jest lepsze wyjście - pokazała mała drabinę za sobą - wychodzi się tuż za bankiem, niedaleko bramy pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 - Dobra dzięki - Powiedziałam po czym weszłam po drabinie na górze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Wchodząc po drabinie zadałaś sobie pytanie co dalej? Skoro da Manehattanu jedzie się kilka dni odpada niepoinformowanie mine6 i księżniczek. No i co Stark o tym powie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Poprawiłam grzywę i zaczęłam się zastanawiać. Po chwili pomyślałam że właściwie to nie mam po co im to mówić, i tak nic się nie dowiedzą. Poza tym miałam tylko się do nich zbliżyć by dostać elementy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 W tym momencie poczułaś charakterystyczne uczucie w głowie. Ktoś chciał się z tobą skontaktować w sposób myślowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Odebrałam więc.Wiedziałam że to pewnie rada - Halo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 - Agentko Moon Light, raportuj - usłyszałaś głos Starka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 - Wiem gdzie aktualnie są Elementy Harmonii... Niedługo będę miała je w swoich kopytach.. Są w Manehattanie... Moją informatorką była Nijaka Madge z czarnego rynku w Podziemiach Canterlockich. Za 2 dni równo o 12:00 razem z nią tam wyruszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 - Rozumiem - odparł zamyślony - a co zamierzasz zrobić z mine6 i księżniczkami? - zapytał wreszcie - będą się zastanawiać co się z tobą stało, jeśli znikniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 - Powiem że muszę wyjechać - Powiedziałam wzruszając kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Zaraz po tym jak zabiegałaś o możliwość podróżowania z Powierniczkami? - zapytał się z sarkazmem - to nei byłoby za mądre. Księżniczki staną się teraz jeszcze bardziej podejrzliwe. Nie możemy ryzykować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - To może podam im fałszywy trop? - Zaproponowałam z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Mam lepszy pomysł - powiedział Stark - ruszysz z nimi, niech oni zajmą się wszystkim. Ty będziesz musiała zdobyć ich zaufanie i wykraść Elementy. Twoje wcześniejsze rozkazy się nie zmieniają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) Przewróciłam oczami. - Dobrze...więc tak zrobię... Tylko że to dopiero dwa dnie, a co jak zdążą złapać jakiś trop? Nie mogę im powiedzieć całej prawdy. Edytowano Lipiec 21, 2013 przez Imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Improwizuj - powiedział śmiejąc się lekko - to w końcu twoje zadanie. Nie będę cię prowadzić za kopyto. Powodzenia - pożegnał się i zakończył rozmowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 - Super...- Po tej rozmowie udałam się do pałacu, gdzie postanowiłam powiedzieć nie całą prawdę o tym jak zdobędziemy Elementy ich powierniczkom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 22, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2013 Ruszyłaś w stronę włazu, i wyszłaś na górę. Gdy wyszłaś na ulicę, spostrzegłaś, że słońce właśnie zachodzi. Długo przebywałaś w tych kanałach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Wyprostowałam się i poszłam w stronę biblioteki, czyli tam gdzie mnie ostatnio widziano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Przed bramą stało dwóch strażników, którzy spojrzeli na ciebie nieufnie i od razu zablokowali ci drogę. - Stać! Kto idzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Przewróciłam oczami - Nazywam się Moon Light i przyjechałam tu już wcześniej z powierniczkami Elementów w sprawie ich zaginięcia, więc wpuszczajcie bo pewnie na mnie już czekają... - Powiedziałam robiąc krok do przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Z powierniczkami powiadasz? - zapytał lekko skonfundowany - sprawdzimy to - powiedział ponownie się prostując. Jeden ze strażników pogalopował do zamku, ale drugi wciążstał na miejscu blokując ci drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Stałam tupiąc zniecierpliwiona kopytem i przewracając oczami. Nie miałam ochoty czekać, ale skoro musiałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts