Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - nie wygłupiaj się - powiedziała z śmiechem - każdy umie podlewać kwiatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Dobra mój CM i tak każdy widzi więc po prostu powiem prawdę - Cóż... umiem władać energią i prądem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - uuu pokażesz? - zapytała podekscytowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Hm... - Zabrałam na chwile prąd z całego pokoju i przeistoczyłam go w złotą kule energii trzymając go przed sobą magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - hahaha fajnie - zaśmiała się podchodząc bliżej kuli i wyciągnęła kopyto żeby jej dotknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Kusiło mnie jej pozwolić, zginęłaby wtedy, ale dostałam polecenie... - Nie dotykaj! to bardzo duża moc mogła by cię zabić a w najlepszym przypadku tylko zranić - Rozproszyłam kulę oddając z powrotem pomieszczeniu prąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Oj przepraszam - cofnęła rękę i zrobiła smutne oczka - chciałam tylko dotknąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Nic się nie stało - Oznajmiłam - A właściwie kiedy zamierzasz zrobić te całe przyjęcie powitalne Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - A właśnie przypomniałaś mi - powiedziała i zaraz zaczęła się krzątać po sklepie - zaraz rozdam wszystkim zaproszenia. Do tego czasu możesz robić co chcesz. Pa! - krzyknęła znikając za drzwiami wejściowymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Poszłam na górę do pokoju mojego, zamknęłam drzwi i zasunęłam rulety, po czym usiadłam na łóżku i poddałam się medytacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Jak zawsze podczas medytacji całe twoje wewnętrzne napięcie cię opuszczało. Dzięki temu masz możliwość starannego przemyślenia wszystkiego co się wydarzyło w najbliższym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Wszystko idzie jak spłatka... będę najpewniej musiała uważać na tą całą Twilight... podobno jest bystra... będzie trzeba ją jakoś podejść... -Myślałam. Po chwili przestałam medytować, zdjęłam klucz z szyi popatrzyłam na niego i mocno przycisnęłam do piersi ściskając go w kopycie mocno - Obiecuje że was pomszczę... będą błagali o litość której za nic im nie okaże... będą cierpieć tak bardzo że będą prosić o śmierć... - Mimo że przed chwilą się uspokoiłam, złość znowu zaczęła się we mnie kumulować, przez ciało przechodziły mi iskry prądu, bardzo widoczne. Nawet w oczach to zaczęło się pojawiać - Zapłacą... czeka ich męczarnia... śmierć będzie aktem łaski, a ja tej łaski im nie podaruję...zginą...o taak...zginą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Usłyszałaś dźwięk otwieranych drzwi. Pewnie Pinkie wróciła do domu, musisz szybko nad sobą zapanować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Dzwonek mnie rozproszył, przez co tylko potrząsnęłam głową i usiadłam z powrotem na łóżku trzymając się za nią jednym kopytkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Hej jesteś tu?! - zawołała Pinkie z dołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Sapnęłam, wstałam, odsłoniłam rolety i otworzyłam drzwi wychylając za nie głowę - Tak jestem Pinkie! -Odkrzyknęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - To świetnie, możesz wyjść na jakiś czas? - zapytała - chcę tu przygotować najlepszą imprezę na świecie. W tym czasie możesz iść poznać inne kucyki. W Ponyville jest mnóstwo kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - No dobrze, jeśli się nie obrazisz, wyjdę sobie przez okno, będzie szybciej - Powiedziałam otwierają już okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Jasne - powiedziała. Usłyszałaś dźwięk przesuwanego stołu więc pewnie zaczęła już przygotowania do imprezy. Pozostaje już tylko jedno pytanie, co robić teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Otworzyłam okno i najzwyczajniej skoczyłam stamtąd, była to pestka, przy treningach skakało się z o wiele większych wysokości. Udałam się w stronę parku w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 "Park" był słowem umownym. Tak naprawdę było to kilka alejek z doskonale utrzymanymi rzędami kwiatów i pięknymi starymi drzewami. Idealne miejsce żeby odpocząć lub spotkać się z kimś np. na randkę albo przechadzkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Westchnęłam i usiadłam na ławce- Przynajmniej wszystko idzie dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 No tak, tylko jak zdobyć informacje o klejnotach? Z pozostałymi na pewno nie pójdzie tak łatwo jak z Pinkie. Trzeba będzie wymyślić coś innego. Tylko co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Kit z dziennikarką na pewno nie zadziała... można było by to zrobić szantażem przyciskając sztylet do szyi jednej z nich...też lepiej nie... w ostateczności będę musiała się z nimi zaprzyjaźnić... -Pomyślałam i się wzdrygnęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 No tak, tylko jak to zrobić? Przyjęcie u Pinkie będzie najodpowiedniejsze, ale jest tylko czymś w rodzaju imprezy zapoznawczej... Trzeba będzie wymyślić coś innego, może doczepić się do nich podczas jakiegoś zadania od Celestii? Podobno często takie dostają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts