KougatKnave3 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 (edytowany) Chichocze. - Apple Bloom ugotowała coś? Ja chętnie spróbuje - powiedziałem podchodząc do nich. Edytowano Lipiec 22, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Chciałam zrobić babeczki - powiedziała sprzątając - ale chyba dadałam za dużo drożdzy. - O wiele za dużo - poprawiła ja Apple Jack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) "Steelhorn: Aż mi się rzygać chce od takiej miłości. Ej biluś, masz może torebkę? Zaraz puszczę pawia" myśli - Hehehe, czekaj, pomogę ci Apple Bloom - powiedziałem i wziąłem się za sprzątanie. - Na ulicy poznałem Pinkie, która zaprosiła mnie na jakąś imprezę powitalną. O co mogło jej chodzić? Edytowano Lipiec 23, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Pewnie właśnie o to - powiedziałą Applejack pamagając siostrze w sprzątaniu - możesz oczekiwać wielkiej imprezy z piniatą i innymi szalonymi grami. Pinkie taka już jest, użądza przyjęcia dla każdej nowej osoby w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) - Nigdy wcześniej nie miałem takiego przyjęcia. W ogóle od dawna nie miałem przyjęć. Edytowano Lipiec 24, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Pinkie zadba o to byś nigdy go nie zapomniał - odparła Applejack - a teraz może pomożesz nam przy cieście? Chyba, że nie znasz się na tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - ... Ja średnio się znam na pieczeniu. Jedynie co umiem zrobić to Babeczki z Jabłkami. Ale mogę wam pomóc - powiedziałem podchodząc bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Babeczki mogą być - stwierdziła Applejack po chwili - Apple Bloom pomóż RogueMane'owi, a ja zajmę się resztą. - Dobrze Applejack - odpowiedziała mała klaczka - Chodź RogueMane to będzie dobra zabawa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Nie wątpię - powiedziałem i ruszyłem by zacząć robić babeczki. "STEELHORN: Ej, Biluś. Obudź mnie jak to się skończy. Idę spać" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Wszystkie potrzebne rzeczy są na półce - powiedziała Apple Bloom wskazując półkę na samej górze - możesz zrobić ciasto? Ja pójdę po jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Dobrze - powiedziałem i wziąłem potrzebne rzeczy na ciasto, a później robię to ciasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Zacząłeś zbierać potrzebne składniki i po kolei mieszając je ze sobą. Ciasto powoli nabierało jako takiej konsystencji. - Nieźle ci idzie - pochwaliła cię Applejack przygotowując kilka potraw na raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 - Dziękuje - powiedziałem nie przerywając pracy. Dokańczam masę, i czekam na Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 Ta powróciła chwilę później niosąc na grzbiecie wiadro jabłek. Wzięliście się do roboty. Kilka minut później babeczki jabłkowe były już w piecu. - Fajnie było - powiedziała Apple Bloom - jak chcesz to nauczę cię piec ciasta. - Takie same jak przed chwilą? - zapytała Applejack z uśmiechem - najpierw sama się tego naucz cukiereczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Przyglądam się temu w rozmarzeniu. Szkoda że nie mam rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 4, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2013 - To co RagueMane, może pójdziecie z Apple Bloom do jadalni - zaproponowała Applejack - zaraz nakryję do stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) - Pomóc ci w nakryciu, Applejack? - spytałem się pani domu. Nie lubię jak ktoś mnie obsługuje, wolę zawszę pomagać, bo taki już jestem. Edytowano Sierpień 6, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 - Nie, ale mógłbyś pójść z Apple Bloom po te nakrycia - odparła Applejack - są w piwnicy, a ona boi się tam sama wchodzić. - Wcale że nie Applejack! - zakrzyknęła Apple Bloom tupiąc kopytkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) - Mogę pójść z Apple Bloom po nakrycia. Jeśli ona będzie chciała - powiedziałem z uśmiechem. "STEEL: Ej BIll, masz szachy? Nudno mi" Edytowano Sierpień 8, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 - Jasne, że z tobą pójdę - odpowiedziała Apple Bloom, widocznie zadowolona, że liczysz się z jej zdaniem - chodź poprowadzę cię - i zaprowadziła cię przez dom, prosto do ciemnej, zagrconej piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 - No to wchodzimy - powiedziałem i powoli schodzę na dół po czym używam swojego rogu by stworzyć światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 - Obrusy są w takiej dużej drewnianej skrzyni - powiedziała Apple Bloom schodząc jako druga - z zardzewiałym znakiem jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 - Dobra - powiedziałem i poszedłem szukać tejże skrzyni gdzie mają być obrusy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 Łatwo udało ci się je znaleźć skrzynie z obrusami. Wielka skrzynia stała w rogu, ale nie było na niej kurzu, czego nie można było powiedzieć o reszcie pomieszczenia. Otworzyłeś wieko, i wyciągnąłeś obrus. Apple Bloom również wzięła kilka zwitek materiału, których nie potrafiłeś określić i poszła na górę. - Chodź, bo obiad zacznie się bez nas - zawołała z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 - Idę - powiedziałem i poszedłem za Apple bloom na górę na obiad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts