Omega Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 - Nie mogę - zaprzeczył kiwając głową - nie mogę cię dotknąć a tym bardziej przebadać, przykro mi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - A ile zajmie mi nauka tego wszystkiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - I sto żyć nie wystarczy żeby nauczyć się wszystkiego co tu jest - powiedział rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - Bo mi przez tą truciznę zostało tydzień życia, może mniej - powiedziałem do niego zrezygnowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Dlaczego właściwie zostałeś zatruty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - Jakiś ciołek kazał bym wykradł twój "dom" i zaniósł do jakiegoś karczmarza. Jeśli nie zrobię tego w ciągu tygodnia, trucizna mnie zabije. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 - Pewnie chce tej wiedzy - powiedział pokazując kopytem księgi - ale beze mnie nie będzie wiedział co jest gdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 - Zanim cię opuszczę. Znasz sposób na wyleczenie mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - nie dopóki nie dowiem się jakiej trucizny użyto - powiedział zamyślony - mam pomysł, co powiesz na taki układ: połączę się z tobą i postaram się dowiedzieć jaka trucizna w tobie siedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Zgoda. Jak przy okazji zobaczysz moją pamięć, to dowiesz się czemu tak chce się tego wszystkiego nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 - Nie będę miał wglądu do twojej pamięci - powiedział wstając - tylko powierzchownych myśli. Gotowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Gotowy - powiedziałem po czym się rozluźniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Podszedł do ciebie i dotknął kopytem. Świat zawirował i zaczął robić się czarny. Hej obudź się! - usłyszałeś głos w swojej głowie. Obudziłeś się i zobaczyłeś, ze znów znajdujesz się w kanałach a koło ciebie leży książka, którą ukradłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Cholera, co się stało? Czuję się jak po wizycie u wujka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Połączyliśmy się - usłyszałeś w głowie - tylko ty mnie teraz słyszysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 - Aha. A mogę myślami się z tobą komunikować? Bo to wygląda dziwnie jak będę na środku ulicy z tobą gadał. PS: Co mi dolega? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Tak możesz mówić do mnie w myślach - powiedział - ale ta trucizna... nie znam tej trucizny. To jakiś wyjątkowy, unikalny rodzaj. Nie znam odtrutki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 "Facet prosił bym odstawił mu książkę, ale nic nie mówił żebyś ty tam był" pomyślałem. Idę w stronę karczmy. - Pytanko. Znasz wszystko z księgi? Lub czy możesz stworzyć taką samą książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Przed tysiąclecia nie miałem nic innego do roboty - powiedział w twojej głowie - więc tak, znam całą jej zawartość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 "Dobra, to zanosimy twój stary dom do zleceniodawcy. Teraz rozgość się u mnie w domku" pomyślałem i poszedłem do Karczmarza by oddać questa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Wyszedłeś z kanałów. Okazało się, że wylądowałeś w jakimś ciemnym zaułku. Wyszedłeś na ulicę, nie poznawałeś tego miejsca. Zastanawiałeś się jak znajdziesz tą cholerną knajpę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 "Emmm, masz może wiedzę na temat lokalizacji karczmy Pod Pęknięta Sakiewka?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Mam wiedzę książkową, nie wiem gdzie znajduje się twoja karczma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 "Spoko. Spytam się po drodze" powiedziałem i podszedłem do dowolnego kucyka. - Przepraszam. Wiesz gdzie znajduje się karczmy Pod Pękniętą Sakiewką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 - Pod Pękniętą Sakiewką? - powtórzył zamyślony - trzy ulice stąd. Pójdziesz dalej tą ulicą, potem w lewo i przy najbliższym skrzyżowaniu w prawo. Gospoda powinna być na wprost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts