kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 *chwyta wiewiórkę i magicznie ją usypia* - Tak może być?? :3 Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Tak lepiej... jestem trochę inna niż inne zjawy ... inaczej pije krew. Przez rękę kobiety przenika wiewiórka. Delois zamyka oczy, zwierze nie rusza się lekko "oklapło" - Już się nie obudzi. Czarno włosa uśmiechnęła się wywołując raczej negatywne uczucie strachu. - Może nie była za dobra ale krew miała dobrą. Popatrzała na zwłoki młodego gryzonia. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 - Pożyczy ktoś trochę jedzenia ? Mam przestrzeloną łapkę... Wymruczała. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 -Mam tu kilka wiewióreczek w zapasie. Częstuj się. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 (edytowany) Podeszłam do konia Rebeki i go pogłaskałam, po czym usiadłam na pagórku i rozmyślałam, nad słuszną decyzją. Wzięłam coś ostreko i sbie pocięłam skórę, zaczełam pić swoją własną krew. Podeszła do mnie Rebeka -Znowu masz złe dni ? -Jak widać... -Mam nadzieję, że walka pójdzie szybko i będzie dużo ofiar.... dawno nie jadłam (piłam). -Cieszę się, że przyszłaś -To tylko dlatego, że mi odmieniłaś los, przecież wiesz, że jam jest złą istotą -Wiem... Wstałam i polizałam ranę. Rana się zagoiła. Poszłam w stronę lasu i ścięłam drzewo trzema szybkimi uderzeniami. ~~~~ Tymczasem mumia udała się nad morze, a Reb poszła się ,,najeść''. Edytowano Czerwiec 1, 2013 przez Bećka Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 (edytowany) -Hej "klątwik", jak się mieszka w piramidach??? Na małe metraże chyba nie narzekasz. Nie jest gorąco w takiej piramidce?? Edytowano Czerwiec 1, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 -Tak na prawdę, mumie mieszkają pod ziemią, głęboko pod ziemią w grobowcach, ja mieszkam z innymi chłopakami i jedną babą, jest piękna, ale zachowuje się jak teściowa! Ale wracając do tematu jest zamumiście! Temperatura jest odpowiednia dla bandaży wszędzie brud i złoto! Wymarzone miejsce dla mumii! - mówił wesołym głosem klątwa. - musze cię tam kiedyś zabrać. Ale mumie wbrew pozorom mieszkają wszędzie nawet w starych meczetach, kościołach czy cerkwiach! Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 -Ja kiedyś u kolegi(wilkołak) jak mieszkałem, to mi opowiadał że kiedyś jak gdzieś mieszkał to w piwnicy mieszkała rodzina mumii. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Tak? Nie wiedziałem, że mumie mogą mieć potomków... Zapamiętam to. ~~~~~ Zjawiłam się koło brata - Klątwy i powiedziałam do jego rozmówcy -Tak w ogóle to kim jesteś , wcześniej cię tu nie zauważyłam... (a tak serio to kim jesteś? ) Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Jestem hardkorem!!! wilkołako-wampirem, kiedyś człowiekiem magiem ale mnie hybryda wiadomo jaka użarła no i już tak sobie żyję. Kiedyś mnie stary mag przygarnął, kiedy moi rodzice zginęli podczas ataku smoczycy której jakiś głupek z wioski ukradł jajo. Kiedy umarł, tułałem się po świecie i poznałem wilkołako-wampira (to ten co kiedyś u niego mumie mieszkały) który bardzo mnie polubił i kiedyś mi zaproponował przemianę. Uznałem że czemu nie, fajnie by było mieć kły, mhroczne spojrzenie i nieśmiertelność. Ostatnio wybrałem się na przygodę no i ją znalazłem, albo może ona mnie. PS: Niedawno do mnie pisał, że zaroiło się w okolicach jego domu od wiewiórek, więc za kilka dni wyjadę na polowanie (to on mnie zaraził wiewiórko-żarstwem :3). Przywieźć komuś wiewióreczkę. Podobno to jakaś wyjątkowo smaczna odmiana. :3 Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Adam wstał z pod drzewa i poszedł bardzo szybko nas morze, kiedy tam już był od razu usiadł blisko wody, ale tak by go woda nie dosięgnęła. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Delois alfa Kona wyłoniła się z ziemi i zaczęła obserwować wampira. - Ciekawy, ale dziwny... Szepnęła do siebie delikatnie poprawiając grzywkę. Ponownie zapadła się pod ziemie ( ona lewituje nad ziemią nie stoi gdyby stała to przez to ,że jest zmorą przenikała by przez ziemie) Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Lubisz walczyć? - powiedziała mumia trochę poważniejszym głosem ~~ Tymczasem usiadłam na drzewie i znowu zaczęłam sobie przecinać skórę, spojrzałam w górę i stwierdziłam, że świat jest do bani. Była już noc, Oglądałam tulące się do siebie konie pomyślałam -Zawsze się lubiły... - powiedziałam smutno do siebie po mojej twarzy spłynęły łzy, więc ukryłam się jescze bardziej w drzewach Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Adam rozejrzał się i zobaczył że jest sam, wstał i rozejrzał się jeszcze raz, wiedział już że jest sam. Z polany widać było lekki błysk. Adam przybrał swoją normalną postać (czyli poniacza :3 zrobiłem tak za zgodą Bećki). Wygląd kucyka: http://oi48.tinypic.com/1568mww.jpg - Jak dobrze że nikt mnie narazie nie widzi. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Loca otarła ostatnie łzy i ledwo przytomna pochwyciła jedzenie. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Hehe wampir-kucyk? Zaśmiała się wyciągając głowę z pod ziemi- Czegoś tak śmiesznego to jeszcze nie widziałam... Delois całkowicie wyszła z pod ziemi. < ziemia to świetna kryjówka!> Pomyślała uśmiechając się. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Spojrzała na nią. Skuliła się. Nie mogła jednak bezczynnie leżeć. - Czemu na świecie jest tyle mroku... Szepnęła. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Podeszła smętnie do Jacoba i szepnęła. - Co porabiasz..... Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Violetta spojrzała na Jacoba. -Nigdy nie miałam przyjaciół... przyjaciółek. Nikt mnie nigdy nie lubił... uważano mnie za dziwadło. -kocica smutno spuściła głowę i z lekkim uśmiechem przez łzy dodała -Dziękuje, że jesteś moim przyjacielem -po czym przytuliła się do Jacoba, lecz po chwili odsunęła się zmieszana. -Przyjaciele się przytulają prawda? -spytała łamiącym się głosem. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Delois przeszła pod ziemią i wyłoniła się tuż przy Jacob'ie - To nie ty jesteś tym kosiarzem co mnie nie zabrał tylko ominął? Powiedziała arogancko Delois Alfa Kona- Jeśli mnie nie znasz to moje imię brzmi Delois Alfa Kona samotnie krążąca po świecie pełnym smutku i mroku , miło Mi. Powiedziała ze sztucznym uśmiechem Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Nie,zatrzymaj go sobie...-Powiedział do Sophii i popatrzył na pled,potem na jej koszulkę, i znowu na pled. -Wiesz,skoro już ci go dałem...-Wyją z torby kawałek czerwonego materiału w kształcie serca i igłę z nitką. -Znalazłem to,gdy szedłem lasem,jakieś dwa tygodnie temu-Wytłumaczył i zaczął przyszywać je do pledu kąta.Po minucie skończył i odłożył pled. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Więc można to nazwać urodzinami -dziewczyna uśmiechnęła się wycierając wierzchem dłoni łzy z policzków. -A tak naprawdę to ile masz lat? -spytała. -Przyjaciele powinni mówić sobie wszystko -rzekła z uśmiechem na twarzy, lecz za chwilę znów spochmurniała -tak czytałam. Nigdy nie byłam nikogo przyjaciółką. Nie miałam przyjaciół, ale jedno wiem na pewno -przerwała by nabrać powietrza -tak długo jak będę na tym świecie, tak długo będę się troszczyć o moich przyjaciół, nawet gdy moim przyjacielem będzie jedna osoba. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (Ty masz smutną sytuację? Hah. TY MASZ SMUTNĄ SYTUACJĘ? Przy mojej sytuacji twoja to mały miki. Jakbyś nie zauważył to nie byłam z wami cały czas i nie wiem co się dzieje .3) Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Mhm.. jak go spotkasz oznajm Mu ,że go Nienawidzę. Delois zmarszczyła brwi i zapytała- Poza tym Ciebie też chyba nienawidzę. Delois wzięła zamach i spróbowała uderzyć Jacob'a lecz jej ręka przeniknęła przez kosiarza. - Eh moje ciało nadal nie jest "prawdziwe"... Kobieta wzięła swoją rękę i zapadła się. < Ziemia to chyba lepsza rzecz na tej planecie > Lekko przysnęła. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Dziewczyna z zainteresowaniem patrzyła się na poczynania magika. Gdy skończył chwilę patrzyła się to na niego, to na jej ulepszony prezent. Po chwili jednak rzuciła się na mężczyznę: -Dziękuję, na prawdę dziękuję - mówiła cicho, ściskając go z całej siły - Nikt jeszcze nie był dla mnie tak miły... - powiedziała zwalniając uchwyt i siadając na swoje wcześniejsze miejsce, machając ogonem. Link do komentarza
Recommended Posts