Violet Star Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Violetta zamyśliła się. -Chyba masz rację zmoro -rzekła. Link do komentarza
L'estaca Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 -haha! Musiesz mieć niezłe poczucie humoru! Tak jetsem bratem Vel... Podobno potrzebuje pomocy w jakiejś bitwie, a Klllątwaaaa Muuuumiiii - mówiąc to dodał kręciołki w oczach i głos zombie - nam się przyda. Nie czczę żadnego boga, a zarazem każdego. Niektórzy mówią, że zostałem stworzony by irytować - mówiąc dodał wielki uśmiech - Mam na imię Ruperto, ale mówcie mi klątwa! Link do komentarza
Dżuma Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Sophie całkowicie zignorowana przez Wiolettę, odeszła od ogniskach, na czworaka. Gdy zeszła z pola widzenia wszystkich pobiegła w stronę plaży. Może w końcu pomyśli nad swoim żywotem w samotności. Złożyła koc, po czym jeszcze sprawdziła swoją ranę na brzuchu. Ładnie się goiła. "Będę tak czy inaczej musiała podziękować wampirzycy... " - pomyślała odwijając opatrunek. Lianą, którą zdjęła z opatrunku przywiązała do pleców, pled. Mogła dzięki temu pobiec na czterech kończynach, szybciej i wydajniej. Dobiegając na plażę, nabrała do płuc świeżego, oczyszczającego, morskiego powietrza. Stanęła w pozycji wyprostowanej, idąc po miękkim piasku. Usiadła po środku plaży, owijając się kocem. Nagle poczuła znajomy zapach magika. "Green!" - pomyślała rozglądając się i machając ogonem. - Eh idiotko, masz przecież jego koc... - mruknęła do siebie, odciskając swoje ślady na piasku. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Loca usiadła na czubku drzewa. Ze wzruszeniem spoglądała na księżyc. - Jeśli tam jesteś to mi pomóż ... Szepnęła. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Green wstał,wyprostował się i spojrzał na ramię.Wyszedł powoli z ukrycia i wszedł na piasek.Spuścił głowę i nie zauważył Sophii,która siedziała sobie na piasku.Nieświadomie poszedł w jej stronę.wyglądał na smętnego. Link do komentarza
Dżuma Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Dziewczyna mając jako taką zabawę przy odciskaniu swoich śladów, za każdym razem jak woda je zmywała, usłyszała kroki. Spojrzała w miejsc skąd dochodziły. _ Green! - powiedziała, machając ogonem. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Locę pocisnęła się łza po policzku. Zeszła z drzew zaczęła powoli spacerować. Próbowała zapomnieć..... Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Green zatrzymał się.Podniósł głowę i zauważył Sophie.Podszedł do niej powoli i usiał koło niej. -Co tu robisz?-Zapytał się jej i popatrzył na morze. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Loca wyszła na plaże. Z jej ślicznych oczu spływała błyszcząca łza... Podeszła do wody. Położyła się i skuliła w kłębek. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 *Stawia obok Jacoba paczkę z karteczką: "Na poprawę humoru zrobiłem posąg Ciebie i Twojego brata Śmierciucha, z kosami w rękach i otoczonych przez grzeszne duszyczki. Prawda że słodkie? :3" Idzie na plażę zbierać myszelki muszelki* Link do komentarza
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Zobaczyła postać zbliżającą się do niej. Skuliła się jeszcze bardziej. Link do komentarza
Dżuma Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Przyszłam, bo każdy na polanie mnie ignorował. Więc, stwierdziłam, że morze na pewno mi odpowie, chociażby szumem. - uśmiechnęła się, niechcący uderzając mężczyznę ogonem. - Przepraszam, czasami... go nie kontroluję - powiedziała zakłopotana. - A ty? Czemu tutaj tak sam siedzisz? Link do komentarza
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Z ledwością powstrzymywała łzy. Nagle spojrzała sobie na łapę i szepnęła. - Czemu ja jestem ostatnia? Czemu nie mogłam zginąć razem z resztą? Przed oczami pokazał jej się dość charakterystyczny obraz. Pisnęła i skuliła się. Popłynęły kolejne łzy. Spojrzała na księżyc. - Tsuki proszę pomóż mi. Nie zostawiaj mnie na pastwę losu.... Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - patrzcie!! Muszelka w kształcie grotu włóczni!!! To bardzo rzadki okaz Trombicus Wlucznius!! Wreszcie zapełnię moją kolekcję muszli trąbików. -Loca, co tak się smucisz? Nie jesteś sama. Masz mnie, Pana Klątwę, kilka wampirów, Pana "Jestem Śmiertelnie Poważny", tego pomarszczonego dziadka, tą wredną zmorę (to komplement ), Sophię i Greena. To zawsze coś. :| (pominąłem kogoś??) Link do komentarza
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Tak czy siak to nie to samo co rodzina. Wiesz jak to jest gdy na twoich oczach twoja rodzina, przyjaciele, wszyscy którzy dla ciebie coś znaczą umierają? Link do komentarza
Violet Star Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Violetta siedziała przy ognisku zamyślona. -Gdzie się wszyscy podziali? -spytała samą siebie. Kiedy w końcu znalazła inne istoty takie jak ona musiała oczywiście zostać sama. Spojrzała na Jacoba. Stał pod drzewem. Bez zastanowienia podeszła do niego. -Hej Jacob! -przywitała się stając obok. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Nikt na ciebie nie czeka... nikt o tobie nie myśli... nikt cię nie kocha... Wstała i poszła w stronę ogniska. Link do komentarza
Violet Star Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -Coś nie tak? -spytała kocica. Zaczęło ją irytować to, że nikt nie chciał z nią gadać. Jacob wyglądał na przygnębionego. Spojrzała na jego twarz, po której ciekła łza. -Jacob? Ty płaczesz? -spytała szeptem. Link do komentarza
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Loca kulejąc przyszła do ogniska. Wciąż łzy iskrzyly jej w oczach. Link do komentarza
L'estaca Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Mumia popatrzyła się dookoła i zauważyła pana śmierć. Zaczęła się chichrać oderwała sobie głowę wyjęła kartkę piórko po czym podeszła do Jacoba. -Hi hi hi hi... Mogę autograf? Hi hi hi... (Pisze się Wioletta czy Violetta?) Link do komentarza
Violet Star Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Violetta (tak przynajmniej jest w mojej karcie postaci) Link do komentarza
delet this Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Spojrzała na mumię. Odwróciła wzrok. Powoli zasypiała.Loca zasneła. Naprzemian piszczała i warczała. Co jakiś czas ruszala łapami. Śnił jej się najgorszy koszmar. Łzy jej się lały z oczu strumieniami. Link do komentarza
Ternos23 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 -Cóż,ja tak właściwie odzyskuję siły-Odpowiedział Sophii i Spojrzał na morze.Popatrzył na swój pled,który właściwie był już Sophii. -Widzę,że ci się spodobał...-Powiedział dotykając kocyku. Link do komentarza
Dżuma Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) - Tak i to bardzo. Jest mięciutki i bardzo ładnie pachnie, aż się dziwie, że nie złapał mojego zapachu. - mówiła tuląc się mocniej do materiału. Jej geny zwierzęce mimo wszystko brały górę, przez co teraz wyglądała jak mały kociak. - Ale wiesz, jak ci potrzebny to wiesz, mów... - powiedziała, ocierając jedną łydkę o drugą. Edytowano Maj 31, 2013 przez Animal Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 1, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Przyjechałam z morza i zatrzymałam się przy Sophie i Greenie. Miałam na sobie podarte spodnie i bluzkę, które ubrałam sporadycznie, miejscami miałam zaschniętą krew, ale żadnych większych ran nie odniosłam, bednarze jadąc przez wodę wszystko paliło. Ogólnie wyglądałam teraz jak pirat na szlacheckim koniu ( ) -Nie udało się... Ale udało mi się kogoś sprowadzić... Link do komentarza
Recommended Posts