Violet Star Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Violetta przyglądała się zjawie. -Dziwna postać -mruknęła. Spojrzała na Jacoba. -Ja mam 189 lat... -rzekła cicho. -Moje urodziny są dokładnie dnia 27 czerwca. Nigdy ich nie obchodziłam, bo nie miałam z kim. -skończyła krótko. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Delois wyłoniła głowę z pod ziemi i powiedziała aroganckim tonem - Słyszałam i nie jestem dziwna tylko lekko inna...Powiedziała kończąc lekko smutno. Znowu się zanurzyła w ziemi lekko zdenerwowana < czemu tak tu ich słychać?! to wkurzające!> Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Green zmieszał się trochę.Znowu. -Emm...Nie no,to tylko pled z przyszytym sercem,nic więcej.-Powiedział po chwili i spojrzał na Sophie. -Tak właściwie serduszko przyszyłem tylko dlatego że masz podobne na koszuli...-Powiedział i spojrzał na zachód słońca. -Ładny zachód,nieprawdaż?-Spytał się jej i oparł rękoma z tyłu. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 *je wiewiórkę i nagle "wypluwanie wiewiórki"* - Oh, już rozumiem. Jacob zastosował "chowanie swych słabości pod maską arogancji". Trochę to smutne. :( Jakoś wiewiórka straciła smak. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Loca szepnęła: - Dobrze powiedziane.... Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Delois ciągle słyszała w głowie słowa " dziwna postać..." co doprowadzało ją do szału. Delois wyleciała z ukrycia i ułożyła się na drzewie. "Dziwna postać" , czemu to tak mnie dręczy setki ludzi mówiło ,że jestem dziwna!> Delois ścisnęła pięści < Czemu? Zostawcie mnie w spokoju! > Po policzku spłynęła łza < Co nie płacz idiotko tylko nie teraz!> Łza spadła i przeniknęła przez ziemie. Chcąc uderzyć w drzewo spadła tracąc równowagę i przenikając przez drzewo spadła na ziemie. < Czemu nie przeniknęłam przez ziemie? To chce mnie upokorzyć?> Alfa Kona wstała pocierając swoją twarz. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Sophie widząc zmieszanie Green'a, skarciła się w myślach. Ludzie nie byli przyzwyczajeni do takich zachowań. - Nie, naprawdę dużo dla mnie znaczy. -uśmiechnęła się nie znacznie - A zachód prześliczny. Akurat takie chwile jak zachód czy wschód słońca, jest jednym z niewielu przyjemnych aspektów, mojego życia. - mówiąc to znów, objęła swoje kolana ramionami, opierając się o nie brodą. Myślała nad całym swoim nędznym życiem, przez co kurczowo przytrzymała się pazurami, jednej nogi. Odetchnęła głęboko, odpychając niepotrzebne myśli w głąb umysłu i rozluźniając się. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Zauważyłam, ze zmora wleciała na drzewo, więc wrzasnęłam na całą polanę i spadałam z drzewa. Spojrzałam z ukosa na zmorę, a potem na Jacoba i Violettę. Smutno mi się zrobiło jak tak na nich patrzyłam. Podeszłam do Loci -Hej, byłaś wcześniej smutna, co się stało? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Adam pod swoja prawdziwa postacia przyszedl na polane i usiadl pod jednym z drzew. Siedzial i patrzyl na wszystkich. (Jestem na tablecie jak cos) @down Raczej nikt nie poznal adama bo on jest pod postacia kucyka, wiecie takiego z MLP. Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Adm1(RED) Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (A ją na telefonie) Podeszła śmiało do Adama i zapytała cichym głosem. - Co porabiasz ? Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Hej, Loca, tu ziemia! Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (Sorki nieogar. ) Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Kona spokojnie weszła pod ziemie < Ciekawe co się stało?> Wyłoniła część głowy ( do nosa) i powiedziała - Co porabiasz wilkołaku, przepraszam ale nie znam twojego imienia- Delois wyszła z ziemi i spokojnie poprawiając wygląd- Me imię brzmi Delois Alfa kona. Delois przedstawiła się dość nienaturalnie miłym głosem i nie odzywała się nieznośnie wobec wilkołaka. < Chyba mocno oberwałam w głowę...> Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 _-A skoro mowa o urodzinach..... Pochwyciła torbę w której leżała pięknie opakowana paczuszka. - Czas to otworzyć. Miałam to zrobić w dzień urodzin.... Rozpakowała paczkę. Otarła łzę z oka i spojrzała do środka. Uśmiech jej się znacznie rozpromienił! W środku było MP4, słuchawki i leki uspokajające. -To ci niespodzianka..... Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Violetta oniemiała. Jeszcze nikt nigdy nie dał jej prezentu. Mocno przytuliła Jacoba. -Dziękuje! Dziękuję ci bardzo ale... ja nic dla ciebie nie mam -rzekła smutno i zaczęła oglądać sprezentowany medalion. -Jest piękny... -szepnęła. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Dark Soul (wcześniej Adam) patrzył na całe zajście, trochę posmutniał, poszedł sobie znów nad morze. Strasznie się wyróżniał ponieważ był kucykiem. Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Dj Wave Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Lekko rozdrażniona niezauważeniem zniknęła w ziemi < Czemu nic nie odpowiedziała ? Chyba staje się coraz bardziej przezroczysta.> Zaczęła przyglądać się swojej dłoni. < Raczej wygląda normalnie> Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Loca założyła słuchawki, odpaliła ulubioną plajliste i skakała jak " KUCYK Z KRAINY TĘCZY" XD -Ale po co mi te leki? Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (MP4?! Cholera,w jakich czasach my żyjemy?!Nowoczesność czy średniowiecze?!) Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (Nowoczesność. Kto ci powiedział, że średniowiecze ) Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) (Wiesz,istoty paranormalne to bardziej średniowiecze-nowożytność,tak więc...) (@DOWN:A,to ja myślałem że z mieczem wojować będę,a tu z M16 mogę sobie latać XD ) Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Ternos23 Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) (W teraźniejszości z tego co wiem Nie zabronione jest używanie sprzętów elektronicznych, ale nie przesadzajcie, że słuchacie i śpiewacie sb najnowsze hity ) Podeszłam do pobliskiej skałki i ją walnęłam ze złością. Zniknęłam i za ok. 10 sekund pojawiłam się na nowo z trumną. Położyłam się na niej ze złożonymi rękami na klatce piersiowej i zaczęłam lewitować. Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Bećka Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 ( a kto powiedział, że najnowsze? Oj przestańcie to tylko MP4) Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Delois wstała nie chcący przeniknęła przez Loce i weszła na drzewo - Drzewa są piękne, spokojne, solidne- Powiedziała spokojnie- aż ktoś je zabije albo zagłodzi się- Dokończyła nerwowo i dotknęła tasak.< Jak na razie ty jesteś moim przyjacielem, nie zostawisz mnie. > Dotknęła zaschniętej krwi obejrzała swój palec < dawniej cię nienawidziłam dopóki nie zostałeś jedynym moim przyjacielem, chociaż sprawiłeś Mi tyle bólu...> Stała się smutna, zaczęła powolnie oglądać swoje paznokcie. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Violetta uśmiechnęła się lekko onieśmielona. -Dziękuję... -powiedziała. -Jeszcze nigdy nie usłyszałam, żeby ktoś powiedział mi taki komplement. -zarumieniła się. -Robi się późno -zauważyła. Słońce całkowicie schowało się za horyzont. Zaległa cisza. -I tak cicho i spokojnie -rzekła sennym tonem ziewając. Link do komentarza
Recommended Posts