Adm1RED Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Adam wstał z pod drzewa i poszedł bardzo szybko nas morze, kiedy tam już był od razu usiadł blisko wody, ale tak by go woda nie dosięgnęła. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Delois alfa Kona wyłoniła się z ziemi i zaczęła obserwować wampira. - Ciekawy, ale dziwny... Szepnęła do siebie delikatnie poprawiając grzywkę. Ponownie zapadła się pod ziemie ( ona lewituje nad ziemią nie stoi gdyby stała to przez to ,że jest zmorą przenikała by przez ziemie) Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Lubisz walczyć? - powiedziała mumia trochę poważniejszym głosem ~~ Tymczasem usiadłam na drzewie i znowu zaczęłam sobie przecinać skórę, spojrzałam w górę i stwierdziłam, że świat jest do bani. Była już noc, Oglądałam tulące się do siebie konie pomyślałam -Zawsze się lubiły... - powiedziałam smutno do siebie po mojej twarzy spłynęły łzy, więc ukryłam się jescze bardziej w drzewach Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Adam rozejrzał się i zobaczył że jest sam, wstał i rozejrzał się jeszcze raz, wiedział już że jest sam. Z polany widać było lekki błysk. Adam przybrał swoją normalną postać (czyli poniacza :3 zrobiłem tak za zgodą Bećki). Wygląd kucyka: http://oi48.tinypic.com/1568mww.jpg - Jak dobrze że nikt mnie narazie nie widzi. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Loca otarła ostatnie łzy i ledwo przytomna pochwyciła jedzenie. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Hehe wampir-kucyk? Zaśmiała się wyciągając głowę z pod ziemi- Czegoś tak śmiesznego to jeszcze nie widziałam... Delois całkowicie wyszła z pod ziemi. < ziemia to świetna kryjówka!> Pomyślała uśmiechając się. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Spojrzała na nią. Skuliła się. Nie mogła jednak bezczynnie leżeć. - Czemu na świecie jest tyle mroku... Szepnęła. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Jacob spojrzał się na Violette i powiedział - Jestem twoim przyjacielem...a przyjaciele pomagają sobie w potrzebie...ale nie wiem czy ty uważasz mnie za przyjaciela Po czym spojrzał się na ziemię @Down. Loca my tutaj mamy smutną sytuacje, a nie normalną rozmowę... Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez jacob.zvierz Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Podeszła smętnie do Jacoba i szepnęła. - Co porabiasz..... Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Violetta spojrzała na Jacoba. -Nigdy nie miałam przyjaciół... przyjaciółek. Nikt mnie nigdy nie lubił... uważano mnie za dziwadło. -kocica smutno spuściła głowę i z lekkim uśmiechem przez łzy dodała -Dziękuje, że jesteś moim przyjacielem -po czym przytuliła się do Jacoba, lecz po chwili odsunęła się zmieszana. -Przyjaciele się przytulają prawda? -spytała łamiącym się głosem. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Jacob uśmiechnął się i powiedzial - A ja wiem? Przecież ja nigdy nie miałem także przyjaciół. Ale to było miłe Jacob uśmiechnął się i spojrzał na zachodzące słońce - Właśnie tego dnia, o tej godzinie zostałem zesłany tutaj. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Delois przeszła pod ziemią i wyłoniła się tuż przy Jacob'ie - To nie ty jesteś tym kosiarzem co mnie nie zabrał tylko ominął? Powiedziała arogancko Delois Alfa Kona- Jeśli mnie nie znasz to moje imię brzmi Delois Alfa Kona samotnie krążąca po świecie pełnym smutku i mroku , miło Mi. Powiedziała ze sztucznym uśmiechem Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Nie,zatrzymaj go sobie...-Powiedział do Sophii i popatrzył na pled,potem na jej koszulkę, i znowu na pled. -Wiesz,skoro już ci go dałem...-Wyją z torby kawałek czerwonego materiału w kształcie serca i igłę z nitką. -Znalazłem to,gdy szedłem lasem,jakieś dwa tygodnie temu-Wytłumaczył i zaczął przyszywać je do pledu kąta.Po minucie skończył i odłożył pled. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Więc można to nazwać urodzinami -dziewczyna uśmiechnęła się wycierając wierzchem dłoni łzy z policzków. -A tak naprawdę to ile masz lat? -spytała. -Przyjaciele powinni mówić sobie wszystko -rzekła z uśmiechem na twarzy, lecz za chwilę znów spochmurniała -tak czytałam. Nigdy nie byłam nikogo przyjaciółką. Nie miałam przyjaciół, ale jedno wiem na pewno -przerwała by nabrać powietrza -tak długo jak będę na tym świecie, tak długo będę się troszczyć o moich przyjaciół, nawet gdy moim przyjacielem będzie jedna osoba. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Jacob spojrzał się najpierw na Deloisa i powiedział - Jestem jego bratem Po czym spojrzał się na Violette i powiedział - Mam tylko 16 lat...kłamałem że mam 231 czy jakoś tak. Jacob spojrzał się w niebo i dodał - I to był najgorszy dzień w moim życiu Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (Ty masz smutną sytuację? Hah. TY MASZ SMUTNĄ SYTUACJĘ? Przy mojej sytuacji twoja to mały miki. Jakbyś nie zauważył to nie byłam z wami cały czas i nie wiem co się dzieje .3) Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 - Mhm.. jak go spotkasz oznajm Mu ,że go Nienawidzę. Delois zmarszczyła brwi i zapytała- Poza tym Ciebie też chyba nienawidzę. Delois wzięła zamach i spróbowała uderzyć Jacob'a lecz jej ręka przeniknęła przez kosiarza. - Eh moje ciało nadal nie jest "prawdziwe"... Kobieta wzięła swoją rękę i zapadła się. < Ziemia to chyba lepsza rzecz na tej planecie > Lekko przysnęła. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Dziewczyna z zainteresowaniem patrzyła się na poczynania magika. Gdy skończył chwilę patrzyła się to na niego, to na jej ulepszony prezent. Po chwili jednak rzuciła się na mężczyznę: -Dziękuję, na prawdę dziękuję - mówiła cicho, ściskając go z całej siły - Nikt jeszcze nie był dla mnie tak miły... - powiedziała zwalniając uchwyt i siadając na swoje wcześniejsze miejsce, machając ogonem. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Violetta przyglądała się zjawie. -Dziwna postać -mruknęła. Spojrzała na Jacoba. -Ja mam 189 lat... -rzekła cicho. -Moje urodziny są dokładnie dnia 27 czerwca. Nigdy ich nie obchodziłam, bo nie miałam z kim. -skończyła krótko. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Delois wyłoniła głowę z pod ziemi i powiedziała aroganckim tonem - Słyszałam i nie jestem dziwna tylko lekko inna...Powiedziała kończąc lekko smutno. Znowu się zanurzyła w ziemi lekko zdenerwowana < czemu tak tu ich słychać?! to wkurzające!> Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Green zmieszał się trochę.Znowu. -Emm...Nie no,to tylko pled z przyszytym sercem,nic więcej.-Powiedział po chwili i spojrzał na Sophie. -Tak właściwie serduszko przyszyłem tylko dlatego że masz podobne na koszuli...-Powiedział i spojrzał na zachód słońca. -Ładny zachód,nieprawdaż?-Spytał się jej i oparł rękoma z tyłu. Link do komentarza
kotekipiesek Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 *je wiewiórkę i nagle "wypluwanie wiewiórki"* - Oh, już rozumiem. Jacob zastosował "chowanie swych słabości pod maską arogancji". Trochę to smutne. :( Jakoś wiewiórka straciła smak. Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Loca szepnęła: - Dobrze powiedziane.... Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Delois ciągle słyszała w głowie słowa " dziwna postać..." co doprowadzało ją do szału. Delois wyleciała z ukrycia i ułożyła się na drzewie. "Dziwna postać" , czemu to tak mnie dręczy setki ludzi mówiło ,że jestem dziwna!> Delois ścisnęła pięści < Czemu? Zostawcie mnie w spokoju! > Po policzku spłynęła łza < Co nie płacz idiotko tylko nie teraz!> Łza spadła i przeniknęła przez ziemie. Chcąc uderzyć w drzewo spadła tracąc równowagę i przenikając przez drzewo spadła na ziemie. < Czemu nie przeniknęłam przez ziemie? To chce mnie upokorzyć?> Alfa Kona wstała pocierając swoją twarz. Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Sophie widząc zmieszanie Green'a, skarciła się w myślach. Ludzie nie byli przyzwyczajeni do takich zachowań. - Nie, naprawdę dużo dla mnie znaczy. -uśmiechnęła się nie znacznie - A zachód prześliczny. Akurat takie chwile jak zachód czy wschód słońca, jest jednym z niewielu przyjemnych aspektów, mojego życia. - mówiąc to znów, objęła swoje kolana ramionami, opierając się o nie brodą. Myślała nad całym swoim nędznym życiem, przez co kurczowo przytrzymała się pazurami, jednej nogi. Odetchnęła głęboko, odpychając niepotrzebne myśli w głąb umysłu i rozluźniając się. Link do komentarza
Recommended Posts