Jump to content

Przybywam do Equestrii!

Dragonia
 Share

Recommended Posts

Witajcie kucyki! Już zdążyłam przeczytać 4 fanfiki, zapoznać się z działem Nocnej Księżniczki i napisać kilka postów. Niestety nadal wielu rzeczy nie rozumiem ale zrozumiem. Prawda? :)

Imie me to Kinga, ulubiona postać to Luna, kocham fantasy i mam dusze artysty. Jestem leniwa (ale to nalezy do luckiej natury), jak mi się zachce to może zaczne pisać fanfik. :)

• Upvote 1

Witaj na forum, Dragoniu (Dragonio?) Dobrze, że jesteś fanką Luny, udzielam ustnej (pisemnej) pochwały. Baw się dobrze, łap... hm... pełnoletnia? Tak =>:cydr: Nie =>:muffin:

Jakież to fanfikcje przeczytałaś?

Wezme ciacho. :P

Zdążyłam przeczytać Antropologie (a za 40stronową lekturę nie umiem się zabrać), Luna masz rasę inteligentnych istot w grzywie (czy jak tam szło), Klacz u kresu wieczności, I love you princess Luna.

Jak zrobić kucykowe emotki?

Przy pisaniu posta masz kilkanaście opcji pisania - czcionka, rozmiar i takie tam. Obok przycisku "moje media" masz taką uśmiechniętą gębę. Klik! i masz na dole listę emotek.Możesz też wpisywać ich kod, np. [dwukropek]muffin[dwukropek] = :muffin:

Witamy na pokładzie młodą studentkę magi przyjaźni!

Pochwal się w wolnej chwili swą sztuką gdy przebijesz się przez tę pokrywę nudy (rozumiem to uczucie :twiblush2: ).

A forum ogarniesz z czasem, to nie jest takie trudne, wiem ,bo miałem podobne odczucia. Miłego ogarniania! Czy w skład duszy artystycznej nie wchodzi lenistwo?! Jasne, że wchodzi! Miło jest również widzieć kolejną fankę Luny, to tak fajna postać! Czy w skład twej natury wchodzi rysowanie? Miksowanie/tworzenie muzyki? :untz:  Wymyślanie poematów w postach?Jeśli tak to przyjmiemy Cię z podwójną radością! I łap 1 punkt popularności na dobry początek! :rainbowglasses:

Dobrej zabawy!

Jakże dawno tu nie zaglądałem. Witaj młoda forumowiczko, powierniczko smoczego serca! Ja, jaśnie Triste Cordis dar powitalny Ci przynoszę - barda na całym świecie uznanego, Dash Berlinem zwanego. Dla Ciebie i tylko Ciebie wykona ten oto utwór... ten tego (wybacz, rymy nie są moją mocną stroną) :twiblush2:  

EDIT. A co do opowiadań, pisz póki masz wenę i ochotę.