Paplok Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Magnetic By Nature prosz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Warhammer 40,000 - Dawn of War - Game of the Year Edition Poproszę bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 30, 2015 Autor Share Napisano Maj 30, 2015 (edytowany) Się rzuciliście, w godzinę się rozeszło. Znane tytuły nie mają z tym nic wspólnego. Ot przypadek... TYLKO DZIŚ - Hope Lake (Hidden Object) EDIT. Ciekawe co by było, gdybyś napisał: "Wiedźmin 3" EDIT 2. Zwróćcie uwagę, że od ponad DWÓCH lat, ktoś oddaje gry lub wrzuca linki do "rozdawanek". Osobiście oddałbym "Wiesława Trzeciego". Edytowano Maj 30, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 A kto by go chciał oddawać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 To już trzeba by było chyba jakiś konkurs lub losowanie robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Maj 30, 2015 Share Napisano Maj 30, 2015 Ani mi się ważcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 (edytowany) W sumie mam do oddania aż trzy gry i jedno DLC Airline Tycoon 2 wysłano do PlaguePonyImperium Romanum - Gold Edition wysłano do CalevaN Might & Magic X Legacy (Uplay) Batman™: Arkham Origins DLC wysłano do Decaded Edytowano Czerwiec 2, 2015 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Poproszę o Airline Tycoon 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 Batman™: Arkham Origins DLC A ja się na to połaszę. *ładne oczka* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Overlord szu Napisano Czerwiec 2, 2015 Share Napisano Czerwiec 2, 2015 (edytowany) Jeśli można prosić to Might & Magic X Legacy O ile jeszcze jest ^^ Edytowano Czerwiec 2, 2015 przez Overlord szu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Czerwiec 24, 2015 Share Napisano Czerwiec 24, 2015 Grimoire - Manastorm na Steama za darmo. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Do zgarnięcia gra Grimoire: Manastorm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Do oddania:- Where Is My Heart- Back To Bed- Deep Under The Sky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Where is my heart plox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Back to Bed poproszę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 26, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Deep Under The Sky - poprosiłbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 (edytowany) Dziś można zdobyć klucz do gry: Anomaly: Warzone Earth - Mobile Campaign. Po zalogowaniu do serwisu i kliknięciu na zielony przycisk, gra zostanie dodana do biblioteki, skąd możeby pobrać klucz na steama. PS Triste, Może założymy temat z darmowymi, pełnymi wersjami gier na androida, które czasem można wyłapać. Np dziś mając zainstalowaną aplikację Amazon App można wyrwać Five Nights at Freddy's za darmo. Aktualizacja: Do zgarnięcia jest jeszcze dziś gra Fearless Fantasy - chodź ja musiałem kilka razy wysyłać maila by w końcu dostać klucz... Edytowano Czerwiec 26, 2015 przez Chief 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Do zgarnięcia jest jeszcze Grimoire: Manastorm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 28, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Darmowe gry na androida? Jak dla mnie to fajny pomysł, ale ktoś to będzie musiał poprowadzić. Nie znam się aż tak, na grach na "Antka". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Do zgarnięcia jest jeszcze Grimoire: Manastorm Informujesz o tym drugi raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Informujesz o tym drugi raz. Sorry. Pisze z telefonu i nie zauważyłem że Szymon już to wcześniej pisał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Na https://www.indiegala.com/storedo zgarnięcia jest gra Bloop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Na https://www.indiegala.com/storedo zgarnięcia jest gra Bloop. Albo ja ślepy, albo nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Albo ja ślepy, albo nie ma. Ja też teraz nie widzę, o 14 jeszcze było :( Możliwe że kluczę się skończyły Ja wyłapałem: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 Ja znalazłem tylko to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się