Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Ja też bym coś chciał, kody w temacie nie działają :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 To ja bym poprosił Supreme Commander Gold Edition, uwielbiam strategie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 AquaNox 2 - RevelationMożna prosić o Aquanox 2? Jedynkę przechodziłem wiele razy, a za dwójkę jakoś nigdy się nie zabrałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 (edytowany) Jeśli można - MX vs ATV Reflexsą monster trucki Mam do oddania Gun Monkeys na steam - jakby co, PW.PS. Wspominałem o odznace "zasłużonych". Niestety zmniejszony plik png przepadł wraz ze starym komputerem Edytowano Październik 8, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Rozdają Ionball 2: ionstorm na Indiegall'i 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 hmm... a ja poproszę crazy machines jeśli łaska, przypomnę sobie dzieciństwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 (edytowany) Chętnie przygarnę Wizardy 6 & 7. Also, dla zainteresowanych Crash Time 2 za darmo, dostępny tutaj: http://lowcygier.pl/darmowe/crash-time-2-steama-darmo/ Edytowano Październik 8, 2014 przez The Overseer 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 (edytowany) Crash Time 2? Kolejna gra typu: "ile to ja..." Także YOU! Edytowano Październik 8, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 http://lowcygier.pl/darmowe/dragon-age-origins-darmo-origin/ dragon Age: Origins na Originie rozdajo... wow taka okazja 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Wie ktos czemu nie dają mi klucza do Ionball 2: Ionstorm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Bo to giveaway? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 (edytowany) OK, wziąłem niepotrzebnie dzisiaj Aquanoxa, a okazuje się, że to było w bardzo ciekawym bundle'u, który kupiłem.Mam więc do oddania:Aquanox 2Supreme Commander Gold EditionBlack MirrorMX vs ATV ReflexSummonerSpellForce 2: Demon of the PastDeadfall Adventures Edytowano Październik 9, 2014 przez Syrenka Furfur 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Poprosiłbym o Spellforce'a. Od dzieciaka jestem fanem tej serii, a z dwójki mam jedynie podstawkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Poprosiłbym o Black Mirror... chciałem to kiedyś obczaić ale nie było okazji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 A ja bardzo proszę o Deadfall Adventures. Trza wspierać polaków :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Poproszę o Supreme Commander Gold Edition Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Poproszę o Aquanox 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xardas Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Poproszę o MX vs ATV Reflex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) S.T.A.L.K.E.R - Clear Sky wysłane do Uszatka3089 – Futuristic Action RPG wysłane do Triste CordisChrome wysłane do Panda HippisChrome SpecForce wysłane do Panda Hippis Edytowano Październik 11, 2014 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Chętnie przygarnę Stalkera :3 ______ Mam do oddania: 1. Far Cry 3 Blood Dragon (Uplay) 2. Driver San Francisko (Uplay) 3. Costume Quest (Steam) Edytowano Październik 9, 2014 przez Uszatka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) A to Chrome to od gugla? Dla tych którzy nie znają: Jest to całkiem solidny (jak na swoje lata) polski FPS, nawet przyjemne ma multi... niestety ciężko aktualnie kogokolwiek na nim znaleźć~editWiedziałem że stalker zniknie pierwszy Edytowano Październik 9, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) 3... 2... 1... GOOOO!!! Ech... Gdyby ktoś miał Etherlords 2, które działa na Win 8. Mam płytę z jakiegoś pisma, ale nie chodzi...A to Chrome to od gugla? Dla tych którzy nie znają: Jest to całkiem solidny (jak na swoje lata) polski FPS...PS. To gra, z przed ery Modern Warfare = może okazać się dość trudna. Nie tak jak IGI 2, ale mimo wszystko... Edytowano Październik 9, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) A to Chrome to od gugla? ming.png Dla tych którzy nie znają: Jest to całkiem solidny (jak na swoje lata) polski FPS Ja pamiętam swoje zdziwienie jak mnie na początku zabiło nie wiadomo co, po trzecim razie zorientowałem się że to snajper na wieży 3... 2... 1... GOOOO!!! Ech... Gdyby ktoś miał Etherlords 2, które działa na Win 8. Mam płytę z jakiegoś pisma, ale nie chodzi... PS. To gra, z przed ery Modern Warfare = może okazać się dość trudna. Nie tak jak IGI 2, ale mimo wszystko... Mam 1 i 2 na Steama więc jeśli chcesz... "dziwej się na ujka, zrób oczy kota ze Shreka, może ci do" IGI 2 miało savey z tego co pamiętam, w jedynce był tylko jeden na całą misję a ginęło się często. Edytowano Październik 9, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Poprosiłbym o Far Cry 3 Blood Dargon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Miałem okazje ograć to w kafejce niedługo po premierze... chyba z 10 lat temu. Pamiętam tylko tyle że była cholernie fajna A trudność? Jestem wychowany na pierwszych doomach i wolfensteinach. Aktualnie strzelanki to gra w berka a nie dawna rozpierducha ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się