Sosna Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Raczej wątpliwe, bo instalka jest przypisana do twojego konta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Raczej wątpliwe, bo instalka jest przypisana do twojego konta To oddam konto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Wrócę jeszcze do kamery w grach wyścigowych. Jakiś czas temu Lewis Hamilton który samochód F1 ma ogarnięty na ostatni guzik przyznał że w grze Codemasters uwielbia grać mają widok z kamery telewizyjnej. Jak na kogoś kto przejechał setki tysięcy a nawet więcej kilometrów z kokpitu to trochę nietypowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Wrócę jeszcze do kamery w grach wyścigowych. Jakiś czas temu Lewis Hamilton który samochód F1 ma ogarnięty na ostatni guzik przyznał że w grze Codemasters uwielbia grać mają widok z kamery telewizyjnej. Jak na kogoś kto przejechał setki tysięcy a nawet więcej kilometrów z kokpitu to trochę nietypowe Potwierdzam, w F1 2013 najlepiej grało mi się z kamerą z nad kasku, w FPP miałem problem z hamowaniem, a zza auta jechało mi się dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 (edytowany) w FPP miałem problem z hamowaniem Niema co się dziwić, kierowca bolidu F1 praktycznie nic nie widzi... Edytowano Listopad 12, 2014 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 To ja Risk of Rain poprosiłbym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) Alien Breed Complete Pack wysłane do Triste CordisWorms wysłane do arent7Worms Armageddon wysłane do UszatkaWorms Blast wysłane do NishiWorms Pinball wysłane do ATIMKOSWorms Crazy Golf wysłane do NishiWorms Revolution Gold wysłane do UszatkaImperium Romanum - Gold Edition wysłane do DayanLone Survivor - The Director's Cut wysłane do EmSkiKing Arthur's Gold wysłane do PlaguePony Edytowano Listopad 17, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Prosiłabym o Worms Revolution Gold i Worms Armageddon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Ja poproszę o King Arthur's Gold. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 Alien Breed Complete Pack - please Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Poproszę Worms Pinball Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Ja bym poprosił Worms Crazy Golf i Worms Blast jeśli mozna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 A ja poproszę Worms Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Wiem że to nie temat od tego, ale wie ktoś o co chodzi z soundtrackami na https://www.humblebundle.com/weekly ? Bo poprosiłem o Worms pinball od SzymonL i czy razem z grą nie powinienem dostać soundtracka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) Soundtrack w MP3 i FLAC mam do pobrania ja jako kupujący, nie jest to soundtrack jako DLC do gry. Edytowano Listopad 15, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Romanum jest grą ekonomiczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Poproszę "Lone Survivor - The Director's Cut" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) Powiem, że może wszystkiego na zobaczyłem na Steamie, ale wydaje mi się na pierwszy rzut oka fajniejszy od Origina. Moją pierwszą grą na Steama był RAGE (Co to jest Steam dowiedziałem się właśnie przy instalacji), a po paru grach zrobiłem się wygodny bo sam robi aktualizacje, są achievementy, save w chmurze dla niektórych gier. Origina wywaliłem po 10 minutach, czyli był niezbyt dobry Edytowano Listopad 15, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) Imperium Romanum to jakaś fajna gra? Strategiczna? Poprosiłbym, jeśli ktoś nie był wcześniej. Cóż, internet skrywa wiele tajemnic. Jedną z nich jest "szaman Google". Zadaj mu pytanie, a odpowiedzi ci udzieli Powiem, że może wszystkiego na zobaczyłem na Steamie, ale wydaje mi się na pierwszy rzut oka fajniejszy od Origina. Ja zainstalowałem go wraz z Half-Life 2 (to już 10 lat...). Jakbym miał wybór Pamiętam jeszcze starą skórkę. Dla mnie najlepszy jest GOG. Pobieramy instalator, który można nagrać na CD/DVD. Edytowano Listopad 15, 2014 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) Ja zainstalowałem go wraz z Half-Life 2 (to już 10 lat...). Jakbym miał wybór Pamiętam jeszcze starą skórkę. Pamiętam jeszcze artykuł przy recce w Komputer Świat Gry, jaki to Steam niedobry bo po instalacji jeszcze pobiera dodatkowe pliki, potem odkodowuje i łącznie trzeba czekać kilka godzin żeby można było grać. Sam jeszcze rok temu się męczyłem z 1Mbps (5 GB ciągnąć od rana do wieczora...) a co było 10 lat temu to wolę nie myśleć. Edytowano Listopad 15, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Steam ma swoje plusy i minusy, jednak no, ja już się do tej platformy przyzwyczaiłam. Podobaja mi się wszelkie zniżki i przede wszystkim bardzo wygodny system robienia skrinów i zamieszczania ich. Nie musze na jakieś fejsy wrzucać zaśmiecając ludziom tablice Pierwsza gra na Steam to CS Source, wtedy takie wielkie zdziwienie, że potrzebuje platformy by móc grać w grę a wcześniej tylko na piratach grałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Moją pierwszą grą dzięki której poznałem steam'a, był Król Arthur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Off topic time moją pierwszą grą był Team Fortress 2 w Orange Box. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 16, 2014 Autor Share Napisano Listopad 16, 2014 Pamiętam jeszcze artykuł przy recce w Komputer Świat Gry, jaki to Steam niedobry bo po instalacji jeszcze pobiera dodatkowe pliki, potem odkodowuje i łącznie trzeba czekać kilka godzin żeby można było grać. Sam jeszcze rok temu się męczyłem z 1Mbps (5 GB ciągnąć od rana do wieczora...) a co było 10 lat temu to wolę nie myśleć.Od rana do wieczora... znam to. Kupiłem GT5 na PS3. Łatkę 2.0 zacząłem ściągać około 8:00, skończyłem około 20:00.PS. Szkoda mi tych wszystkich pism. Przynajmniej konkurencja była. Teraz na tronie rozsiadło się CDA.Ja bym poprosił Worms Crazy Golf i Worms Blast jeśli moznaTa pierwsza jest świetna. Ta druga... no... grać można No dobra. Z mojej strony koniec off-topu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 (edytowany) Hamlet or the Last Game without MMORPG Features, Shaders and Product Placement wysłane do JaksiuFly'N wysłane do DżumaHero Siege wysłane do arent7Superfrog HD wysłane do PlaguePonyAirline Tycoon 2 wysłane do PlaguePonyInsanely Twisted Shadow Planet wysłane do UszatkaLucius wysłane do Maćko z BogdańcaCall of Juarez wysłane do sloyth 06.0 Edytowano Listopad 19, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się