Cipher 618 Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Proszę i z góry dziękuję za Into the Dark - dobry horror nie jest zły :3 Czy mógłbyś podzielić się wrażeniami? Grałem i faktycznie, jest genialny. Jedyny w swoim rodzaju. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Into the Wood - dajesz PPM na zainstalowanym Into the Dark i grasz (SGI - Steam Game Investigation Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Grudzień 28, 2014 Share Napisano Grudzień 28, 2014 Quest of Dungeons poproszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) Posiadam 2 kupony na zniżkę 10%'tową do gry Toki Tori 2+ ( Ważne do 15 kwietnia 2015.) Jeśli znajdą się chętni proszę o kontakt poprzez wiadomość. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez WhiteDrakon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 (edytowany) Alan Wake Collector's Edition wysłane do Kacpi01_PL Duke Nukem 3D - Megaton Edition wysłane do arent7 Shadow Warrior Classic Redux wysłane do Sosna Doorways - Chapters 1 & 2 wysłane do UszatkaOddworld - Abe's Oddysee® wysłane do SosnaMarch of the Eagles wysłane do Kacpi01_PLSword of the Stars II - Enhanced Edition wysłane do Maćko z BogdańcaType:Rider wysłane do Maćko z BogdańcaEldritch wysłane do Triste CordisTwo Brothers wysłane do WinterPonyLikerDustforce DX wysłane do WinterPonyLikerZenbound 2 wysłane do WinterPonyLiker140 wysłane do sloyth 06.0 Edytowano Styczeń 9, 2015 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Duke Nukem 3D poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 poprosiłbym o Shadow Warrior i Oddworld Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Poproszę Doorways c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Poproszę o Type:Rider i Sword of the Stars II - Enhanced Edition Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Ja bym poprosił o Alan Wake Collector's Edition. Jak zadziała to fajnie, jak nie, to na wszelki wypadek też i March of the Eagles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Można prosić o Eldritch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterPonyLiker Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 mofe prosic o te 3 bo kolega je ma ibysmy kazdy u sb gral i wymienial spostżerzenaimi : Two Brothers Dustforce DXZenbound 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 A ja tym razem zamiast prosić informuję że na https://www.indiegala.com/store dają za darmo Memories of Vagabond. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Poproszę o 140 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Deadbreed znów za free(ja w sumie pierwszy raz go zachomikowałem) https://www.indiegala.com/store Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 (edytowany) Sid Meier's Pirates! Gold Plus (Classic) wysłane do PlaguePonyDragonsphere wysłane do PlaguePonyAmerzone - The Explorer's Legacy wysłane do Triste CordisNostradamus - The Last Prophecy wysłane do DżumaReturn to Mysterious Island 2 wysłane do Triste CordisSalammbo - Battle for Carthage wysłane do UszatkaKrater + Krater - Dr. Cerebro Pack + Soundtrack wysłane do arent7Year Walk wysłane do DżumaLovely Planet wysłane do WinterPonyLikerBlast Em! wysłane do WinterPonyLikerSpeedball 2 HD wysłane do WinterPonyLikerThe Chaos Engine wysłane do PlaguePonyCommandos - Behind Enemy Lines wysłane do DayanCommandos - Beyond the Call of Duty wysłane do DayanCommandos 2 - Men of Courage wysłane do DayanCommandos 3 - Destination Berlin wysłane do DayanCubemen wysłane do PlaguePonyThe Ship - Complete Pack wysłane do PlaguePonyAaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome wysłane do Sosna Darkest Hour - A Hearts of Iron Game wysłane do PlaguePonyGold Rush! Classic wysłane do PlaguePonyOne Finger Death Punch wysłane do Ronald Edytowano Styczeń 21, 2015 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Poproszę Krater( i tamte DLC xD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Salammbo - Battle for Carthage poproszę c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 Return to Mysterious Island 2 Grałem w jedynkę - fajne było. Nie wiedziałem, że dwójka jest na Steam A jeśli nikt nie będzie chciał - Amerzone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 (edytowany) Ja poproszę o Sid Meier's Pirates! Gold Plus (Classic) Dragonsphere The Chaos Engine Cubemen The Ship - Complete Pack Darkest Hour - A Hearts of Iron Game Gold Rush! Classic Edytowano Styczeń 9, 2015 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Tyle dobra najchętniej zgarnęłabym od razu z 4 jak nie 5 gier, ale nie chcę wyjść na zachłanną Year Walk (kocham) Nostradamus - The Last Prophecy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Sonaty Dusk Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Ja o nic nie proszę, ale informuję(gdyby ktoś nie wiedział) - Vanguard Princess na steam za friko. Należy założyć konto Playfire i powiązać je ze swoim kontem steam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 (edytowany) Ja o nic nie proszę, ale informuję(gdyby ktoś nie wiedział) - Vanguard Princess na steam za friko. Należy założyć konto Playfire i powiązać je ze swoim kontem steam. a o to co znalazłem na steam w wymaganiach tej gry: Memory: 1 MB RAM EDIT: Dobra, mam konto, ale jak dostać tę grę? Edytowano Styczeń 9, 2015 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 To ja poprosiłbym o to aaaaa for the awesome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinterPonyLiker Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 poprosze Year Walk Lovely PlanetBlast Em!Speedball 2 HDThe Chaos Engine bo bo znowu wszystko przegrane ... zaduzo gram wiem ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się